¿ 21 ?

15.1K 246 13
                                    

POV Loïs

Ik word wakker van de zonnestralen die in mijn gezicht schijnen, gelijk vervloek ik me er van dat ik mijn gordijnen niet heb dicht gedaan. Ik pak mijn telefoon en kijk hoe laat het is, 7 .17. Ik probeer nog even verder te slapen maar ik ben echt klaar wakker. Zuchtend sta ik op en pak ik mijn hardloop schoenen, dan kan ik deze zaterdagochtend maar beter nuttig gebruiken. Ik kleed me om en loop naar de badkamer, daar kam ik mijn haren en doe ik het in een hoge staart. Ik pak mijn telefoon van de lader en stop mijn oortjes er in. Ik loop naar beneden en glij in mijn hardloopschoenen, snel pak ik mijn huissleutel en maak ik vast aan mijn veter. Een van de beste life hacks die ik ooit op internet heb gezien, ik stop mijn oortjes in mijn oren en zet de top 50 van Nederland aan. Ik loop de deur uit en begin aan mijn warming-up.

Zo'n drie kwartier later zie ik een bekend figuur lopen, met een hond. Die ik niet kan plaatsen. Als ik dichterbij kom zie ik dat het Levi is. Snel ren ik naar de overkant van de straat, maar het is al te laat. "Loïs!" Roept hij. "Niet zo hard, iedereen slaapt nog, gek." Zeg ik en stop met rennen. "Wat?" Vraag ik. "Waar was je gister nou ineens?" En hij loopt naar mij toe. "Oh, ik moest op tijd thuis zijn." Mompel ik en hij kijkt me wantrouwend aan. "Hm oké, ik vond het gister echt gezellig trouwens." Zegt hij. "Dan kan je weer een tijdje vooruit, ik was niet van plan binnenkort weer te gaan." Zeg ik en trek mijn staart aan. "Hoezo niet?" En hij kijkt me onderzoekend aan. "Geen behoefte aan, tot maandag." Zeg ik snel en begin weer met lopen. "Je doet eigenwijs, alles in jou schreeuwt naar mij." En hij pakt mijn arm. Ik draai me om en kijk in zijn ogen "Laat me met rust Levi, ga die Allison neuken ofzo." Ik kijk hem met een dodenblik aan. "Zozo iemand is jaloers hier." En hij grinnikt er stom bij terwijl hij tegen een muur leunt, op de fuckboy manier. "Ik jaloers? Waarop?" Vraag ik en trek een wenkbrauw omhoog. "Zeg nou maar dat je gewoon seks met me wilt." En hij laat zijn scheve grijns zien. Ik schiet in de lach "Jij bent de laatste waarmee ik seks wil hebben Levi Jones." Zeg ik en kijk hem uitdagend aan. "Je gaat er om smeken mevrouw Taylor." En hij kijkt me uitdagend aan. "Zeg wat doe jij hier überhaupt zo vroeg in de ochtend? Moet jij niet uitkateren in je bed?" Vraag ik om het onderwerp te veranderen. "Aha verander het onderwerp maar." Zegt hij. "Geef nou maar antwoord." Dring ik aan. "Ik kon niet meer slapen en Pino was aan het blaffen." Hij kijkt naar de hond die blijkbaar Pino heet. "Oke." En ik keur zijn antwoord goed. "Heb je al wat te doen vandaag?" Vraagt hij. "Ja." Zeg ik. "Wat dan?" Vraagt hij dan. "Hm, weet ik nog niet." Zeg ik en trek mijn arm los die hij nog steeds vast hield. "Oké, hard to get he?" En hij loopt met me mee. "Dan speel ik het spelletje maar al te graag met je mee." En hij grijnst naar me. "Als jij daar gelukkig van wordt vriend, doe vooral je ding." En ik begin weer met rennen. "Tot maandag." Mompel ik snel en versnel mijn pas. "Je kan niet zo lang zonder mij Loïs." Zegt hij en ik grinnik. "Wedden van wel?" Kaats ik terug. "Als je verliest verdien ik een kus!" Roept hij maar ik ren al weg.

Eenmaal thuis loop ik direct naar boven. Ik zet de douche aan en app Diaz.

L: kwam de hufter net tegen, doet weer veel te fuckboy, help. Hij stalkt me ofzo idk

Ik zet mijn telefoon uit en kleed me uit. Ik stap snel onder de douche en geniet van de warme stralen. Ik denk nog even over Levi na maar zet hem snel uit mijn hoofd, ik verdien niet zo'n sukkel, ik verdien iemand die echt van mij houdt en echt om mij geeft.

Bad Boys Do It Better Onde histórias criam vida. Descubra agora