¿ 57 ?

8.5K 153 10
                                    

POV Loïs

Lachend leun ik tegen Levi aan, mijn lever heeft het zwaar te voortduren met deze hoeveelheid alcohol. "Ben je dronken Lootje?" Vraagt Levi en ik schiet weer in de lach. "Misschien." Zeg ik met een dubbele tong. Hij lacht en geeft me een zoen op mijn voorhoofd.

"Shotjes!!" Gilt Gwen enthousiast over de muziek heen van de overvolle club als ze aankomt lopen met een dienblad met vier shotjes. "I can't." Zeg ik lachend maar voor ik het weet duwt Gwen het shotje in mijn handen. "Eentje kan nog wel Lo." Zegt ze grinnikend. "3..2..1, shotten!" Roept Noah en tegelijkertijd gooien we onze drankjes achterover. De alcohol brandt in mijn keel en de tranen schieten in mijn ogen. Ik knipper een paar keer en probeer de vieze smaak weg te krijgen met mijn cola. "Ik ga even naar t toilet." Mompel ik en ik loop slingerend naar de wc.

Als ik de toilet in loop zie ik drie Antilliaanse meiden druk bezig met hun make-up. Als ze me opmerken draaien ze alle drie mijn kant op en ik voel me heel erg bekeken. Ik glimlach ongemakkelijk naar ze en loop een wc-hokje in. "Wat een dun sprietje, heeft geen tieten of kont." Zegt eentje met een zwaar accent. Ik hoor hoe de andere lachen. Ik slik eventjes, hoe krijgt ze het voor elkaar? Ze zegt één ding over mij en weet meteen de gevoelige snaar te raken. De tranen rollen over mijn wangen, ze zouden me eens moeten zien. In een onbekend land, in een overvolle club jankend op de wc. Door de combinatie van de alcohol en omdat ik me zo druk maak moet ik ineens overgeven. Ik probeer het zo stil mogelijk te doen, maar dan zul je zien dat het altijd nog veel harder klinkt. Als alles eruit is laat ik me huilend tegen de muur op de grond zakken. Ik ga nooit meer drinken, spreek ik mezelf toe.

Ik schrik wakker van iemand die mijn naam roept. Ik wil opstaan maar gelijk schiet er een pijn scheut naar mijn hoofd. Ik voel me weer misselijk worden en vrijwel direct komt mijn maaginhoud weer naar boven. "Lo?" Vraagt de stem van Gwen. Ik wil iets terug zeggen maar ik heb er gewoon weg de energie niet voor. Ik kan niet op de woorden komen. Er wordt luid op de deur geklopt, bij elke klop lijkt het alsof mijn hoofdpijn erger wordt. Ik wil schreeuwen en zeggen dat ze moet stoppen, maar ik kan het niet. Ik zie alles weer zwart worden en voor ik het weet ben ik weer weg.

POV Levi

"Ik ga even naar t toilet." Zegt Loïs en ik knik. "Tot zo." Mompel ik terug. Ik hou haar in de gaten hoe ze naar de wc loopt, je weet t maar nooit. En al helemaal niet in een ander land. Ik krijg van Noah nog een shotje aangeboden en ik sla hem weer achterover.

Na een tijdje is Loïs nog steeds niet terug en ik ga me eigenlijk nu wel zorgen maken. "Gwen, wil je even kijken of Lo nog op de wc is?" Vraag ik. "Uh hoezo doe je dat niet zelf?" Zegt ze kattig. "Omdat ik niet op mijn bek geslagen wil worden door zo'n grote Antilliaanse vrouw omdat ik de vrouwen wc inloop misschien?" Zeg ik spottend terwijl ik één wenkbrauw naar haar optrek en ik hoor haar grinniken. "Ik ben serieus Gwen." Zeg ik. "Jaja." Zucht ze en ze loopt naar het toilet.

"Lev, No jullie moeten helpen." Zegt Gwen in paniek. Noah en ik kijken elkaar vragend aan maar ze trekt ons al mee richting het toilet. Ze stopt voor een dichte wc deur en ik heb hier nog meer mijn vragen bij. "Ik denk dat ze hierin zit, ik hoorde haar overgeven en huilen. Toen riep ik haar en reageerde ze niet." Zegt ze nog steeds in paniek. "Rustig maar Gwen." Zegt Noah. Ik denk na en loop dan het andere wc hokje in. Ik ga op de wc staan waardoor ik precies over het schot tussen de hokjes kan kijken. Ik weet niet wat ik zie en ik moet ook een paar keer knipperen om het zeker te weten. Op de vloer zit Loïs, ze zit in haar eigen braaksel en ademt erg zwak. "Fack." Zeg ik hoofdschuddend. "Wat?" Vraagt Noah. "Lo haar ouders gaan mij vermoorden als ze hier achterkomen." Mompel ik terwijl ik met geweld aan de deur rammel. "Lev dit gaat niet helpen." Zegt Noah terwijl hij de wc uitloopt. Ik geef uit frustratie een schop tegen die verdomde deur. "Lev." Zegt Gwen. "Wat?!" Roep ik naar haar terwijl ik de tranen wegknipper. "Sorry." Mompelt ze. Ik haal diep adem. "Nee sorry van mij Gwen." Zeg ik.

Er komt een naar zweet stinkende man de wc ingelopen met een grote sleutelbos. Langzaam probeert hij elke sleutel uit. "Neem vooral je tijd." Mompel ik. Het leek een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk heeft hij de deur open. Ik duw hem aan de kant en zwaai de deur met al mijn kracht open. "Bel het alarmnummer!" Snauw ik naar Noah die er maar een beetje staat te staan terwijl ik Loïs optil. Ik loop met haar in mijn armen achter Gwen aan die de mensen aan de kant duwt. Eenmaal buiten voel ik meteen de verkoelende bries, dit zal Lo goed doen bedenk ik me. "Lo wat doe je me aan." Mompel ik zachtjes terwijl ik een traan weg veeg. Ik hoor de sirenes al in de verte en geduldig wacht ik af.

Bad Boys Do It Better Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz