¿ 39 ?

11.9K 183 92
                                    

POV Levi

Ik sta in een overvolle club en ben Noah en Gwen kwijt. Ik ben een beetje wiebelig door de hoeveelheid alcohol wat in mijn bloed zit maar ik kan mezelf nog aardig bij een houden. Ik kijk rond, opzoek naar Noah en Gwen maar ze zijn nergens te bekennen.

"Hey." Klinkt er ineens een bekende meisjes stem achter mij. Als ik me omdraai kijk ik in de felle blauwe ogen van Demy. "He." Mompel ik. "Hoe gaat het?" Vraagt ze. "Wel oké." Zeg ik en glimlach naar haar. Dan gaat alles ineens heel erg snel en voor ik het weet draaien onze tongen om elkaar heen. Mijn handen rusten op haar heupen en haar handen liggen in mijn nek. Ik weet dat het fout is en Loïs thuis in haar bed ligt, maar ik kan mezelf gewoon niet stoppen. Ik wil Demy, nu op dit moment. Onze zoen wordt steeds meer een lust zoen en ik merk hoe ze geniet van mijn aanrakingen. Maar het is toch anders dan bij Loïs, hoe zacht en lief Lo is, hoe hard en dominant Demy is.

"Lev." Klinkt ineens een hele bekende stem. Ik duw Demy meteen van me af en zie het gezicht van Loïs, de tranen staan in haar ogen. "Lo." Begin ik voorzichtig. Ze kijkt me woedend aan. "Ik haat je." Zegt ze vanuit het diepst van haar hart. "En jij Demy, jij verdiend echt een pijnlijke en langzame dood." Zegt ze kil en niet snel verdwijnt ze weer in de menigte. Ik wil achter haar aanrennen, maar mijn benen laten me in de steek. Hoe hard ik het ook probeer, het lijkt alsof ik vast sta gelijmd aan de grond. "Wat sta je nou stom te kijken?" Zegt Gwen die ineens voor me staat. "Je hebt het dit keer echt zwaar verpest." Voegt ze er nog een keer aan toe. "Gwen." Mompelt Noah. "It's the truth." Zegt ze en haalt haar schouders op.

POV Loïs

Langzaam doezel ik in maar schrik wakker van mijn telefoon. Ik kijk op het scherm en zie dat Levi mij belt. "Hey." Zeg ik als ik opneem. "Hey, Gwen hier! Je moet echt naar Villa Thalia komen, het is super gezellig." Zegt ze. Ik grinnik even. "Ik heb huisarrest tot mijn vijftigste ofzo." Zeg ik. "Klim je uit je raam, Noah en ik staan over twintig minuutjes voor je deur." Zegt ze en daarmee hangt ze op. Ik zucht maar kan mezelf toch niet bedwingen. Ik loop naar mijn kast en trek er een simpel zwart jurkje aan, goed genoeg voor nu, iedereen is toch al dronken en hebben geen tijd ervoor om mijn outfit te checken. Ik bind mijn haren in een rommelige hoge staart en trek mijn vans aan. Ik hoor hoe mijn ouders te trap op lopen en naar hun kamer gaan. Ik zucht opgelucht als het weer stil is. Ik sluip naar beneden en pak mijn huissleutel. Ik vlucht meteen naar buiten en wacht aan het einde van de straat op Noah en Gwen.

Een half uur later loop ik de warme, naar zweet ruikende club in. "Wat wil je drinken?" Vraagt Noah. "Doe maar cola." Zeg ik. "Ik ga Lev even zoeken." Voeg ik er aan toe. Meteen loop ik de menigte in. Niet veel later zie ik Levi staan, hij is niet alleen en heeft het erg gezellig met Demy zo te zien. Ik bekijk de twee eventjes en voel de tranen in mijn ogen prikken. "Lev." Levi schrikt bij het horen van mijn stem en duwt Demy gelijk van hem weg. Hij kijkt mij aan met een vage blik in zijn ogen. "Lo." Begint hij dan voorzichtig. Ik voel de woede opborrelen en kijk hem met een dode blik aan. "Ik haat je." Zeg ik, de woede is angstaanjagend te horen in mijn stem. Dan wend ik mijn blik af naar Demy, die met een grijns op haar gezicht naar mij kijkt. "En jij Demy, jij verdiend echt een langzame en pijnlijke dood." Zeg ik en nadat ik dat heb gezegd verdwijn ik weer terug de menigte in. Ik moet hier weg, ik duw een paar mensen aan de kant en zodra ik buiten ben begin ik te rennen. Ik blijf maar doorrennen en langzaam verdwijnt te woede weer. Tranen rollen over mijn wangen maar ik besluit het te negeren. Voordat ik het weet sta ik voor het huis van Romy. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik al zeven gemiste oproepen heb van Levi. Ik bel Romy en meteen neemt ze op. "Wil je open doen?" Mompel ik met een samengeknepen stem. "Ik kom er aan." Zegt ze en ze hangt op. Vrijwel meteen wordt de deur open gedaan en trekt ze me naar binnen. Ze slaat haar armen om me heen en ik barst in tranen uit. Ik hou haar stevig vast terwijl de tranen blijven stromen. "Sst maar." Troost ze me en bevrijdt zichzelf voorzichtig uit mijn greep, ze loopt naar boven en ik volg haar voorbeeld. Ik laat me als een hoopje ellende op haar bed vallen. "Wil je vertellen wat er is?" Vraagt ze voorzichtig. "Lev stond te zoenen met Demy." Weet ik uit te brengen en zodra dat is gebeurd, stromen de tranen weer over mijn wangen. "Wat een klote streek." Zegt Romy alleen maar en aait me door mijn haar. Langzaam word mijn ademhaling rustiger en val ik in een lichte slaap.

POV Romy

Ik kijk naar Loïs die vredig met haar hoofd op mijn schoot ligt. Ik aai zachtjes door haar haren en glimlach. Dit heeft Demy maar al te goed voor elkaar gekregen. Demy is verliefd op Levi en ik heb gevoelens voor Loïs. We hebben een deal gesloten en helpen elkaar om ze uit elkaar te drijven. Deze eerste stap van Demy is geweldig, ze krijgt het ook weer gewoon voor elkaar. Als ik weer naar Loïs kijk voel ik kriebels in mijn buik, dit is de eerste keer dat ik gevoelens heb voor een meisje, maar het is nu al zoveel intenser én beter.

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now