¿ 24 ?

15.1K 226 19
                                    

POV Loïs

Ik sta voor mijn kast, wat ga ik nou weer eens aantrekken? We gaan met een paar naar de bios, hebben Maxim en Demy bedacht. Romy wilde mij perse mee hebben anders ging ze niet, dus ik heb mezelf maar opgeofferd. Ik ga eerst met Romy bij de Happy Italy eten. Ik besluit een high wasted skinny jeans te combineren met een bloesje, daaronder doe ik mijn bralette en laat ik mijn bloesje nonchalant over mijn schouders vallen. Ik combineer het met mijn vans gympen en doe wat sieraden om. Mijn haar kam ik uit en laat ik los. Voor nu thuis doe ik mijn bloesje netjes dicht maar dalijk buiten ga ik hem weer het zelfde als nu dragen. Ik kijk hoe laat het is en zie dat ik nog een half uur heb, ik loop naar mijn kaptafel en doe mijn make-up opnieuw. Iets uitdagender dan normaal maar I don't care. Snel pak ik de nagellak die precies dezelfde kleur heeft als mijn bloesje en ga fanatiek mijn nagels lakken, terwijl ik bezig ben neurie ik mijn zelfgemaakte liedje. Mijn ouders waren er hartstikke onder de indruk van en waren er super blij mee dat ik het spelen en zingen weer heb opgepakt. Achteraf ben ik ook blij, ik voel me zoveel beter.

Plots word ik opgeschrikt door de stem van mijn moeder. "Lo! Romy is er!" Roept ze vanaf beneden. "Ik kom er aan!" Roep ik terug en pak snel mijn tasje. "Hee." Zeg ik als ik de trap afloop. "Olla chickie." Zegt ze en ik grinnik. Ik trek mijn jas aan en zeg mijn ouders gedag. Romy stapt op haar scooter en ik stap snel achterop. "Weet je wie er naast me is komen wonen?" Vraag ik als we de straat uitgereden zijn. "Hm geen idee." Zegt Romy. "Levi." Zeg ik grinnikend. "Is ie weer opgestaan uit de dood?" Vraagt Romy. "En niet zo'n beetje uit, holy jesus fuck wat zag hij er goed uit." Zeg ik en Romy schiet in de lach. "Let je een beetje op je taalgebruik, kerkgangertje van me?" Zegt ze lachend en ik schiet ook in de lach. "Als je hem gezien had, dan had je mijn reactie volkomen begrepen." Lach ik. "Hm, ik ga toch voor mijn Spanjaard." Zegt Romy. "Alejandro, Alejandro, Ale-Ale-Jandro, Ale-Ale-Jandro." Zing ik lachend. "Shut up, ik had nooit zijn naam moeten vertellen. Ik wist dat je dit liedje zou gaan zingen." Lacht ze. "Ja nu kun je het niet meer terug draaien schatje." Zeg ik.

Na een heerlijke pizza is het dan toch tijd om naar de bios te lopen. "Ik ontplof man." Jammer ik en Romy schiet in de lach. "Waarom ben ik eigenlijk mee gegaan? Ik mag hun allemaal niet echt." Zeg ik zeurderig. "Om mij mental support te geven als Demy tegen me gaat praten." Zegt ze en ik moet lachen. "Jij hebt ja gezegd op het bioscoopuitje." Verdedig ik mezelf. "Ik wil gewoon heel graag naar deze film oké." Zegt Romy onschuldig en we lachen samen verder. We zien iedereen al buiten staan, zelfs Levi staat er. Ik stoot gelijk met mijn elleboog tegen Romy. "Dat was de tiet!" Roept Romy ineens verontwaardigd en ik pis haast in mijn broek van het lachen. "Je kent de boob-rule." En ze kijkt me lachend aan. "Sorry." Zeg ik lachend en het hele groepje kijkt ons verbaasd aan. "Yeah right." Mompelt Levi en we kijken elkaar even aan. Gelijk voel ik een bom vlinders in mijn buik ontploffen, shit man wat is hij toch bizar knap.

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now