¿ 73 ?

7.2K 129 38
                                    

POV Loïs

Lachend neem ik nog een slok uit de fles Rosé die doorgegeven wordt. We zitten hier met een groep van ongeveer vijfentwintig jongeren in het donker bij het kampvuur en ik geniet van de warmte en de verhalen van iedereen. "Verzoek nummertjes?" Vraagt Milan terwijl hij zijn gitaar uit de hoes pakt. Er klinken overal titels en al snel zingen we met zijn alle luid "Het is een nacht" van Guus Meeuwis. Ik schiet in de lach om Leila die het fanatiekst mee zingt van iedereen. Zodra ze me opmerkt schiet ze ook in de lach en samen lachen we nog een tijdje door.

Slingerend loop ik naar de circustent met Leila die nog flarden van liedjes aan het zingen is die ik niet kan plaatsen. "What the fack zing jij?" Vraag ik lachend. "Dat je dit niet herkent valt me van je tegen Lo." Zegt ze en ze stopt met zingen. Ik grinnik en loop de tent in. Met een plof laat ik me op het eerste bedje die ik zie vallen. "Slaaplekker he." Mompel ik. "Doornroosje dit is je bed niet." Zegt Leila terwijl ze me overeind probeert te trekken. "Het is goed genoeg." Zeg ik en Leila geeft het op. "Oké, slaaplekker." Zegt ze terwijl ze doorloopt naar haar luchtbed verderop in de tent.

"En wie is deze schoonheid dan?" Vraagt een onbekende jongensstem. Ik open moeizaam mijn ogen en kijk in een paar fel groene ogen. "Dit is mijn bed." Zegt hij. "Staat je naam erop dan?" Vraag ik chagrijnig. "Toevallig wel." Lacht hij terwijl hij naar zijn naam wijst die op het campingbedje is geschreven met een dikke watervaste stift. Ik zucht even en sla mijn benen over de rand. "Jammer joh." Zegt hij. "Slaaplekker he Dave." Zeg ik terwijl ik doorloop naar mijn eigen luchtbed. "Dankjewel schoonheid." Zegt hij. Ik steek me duim naar hem op en loop verder. Ik ga op het luchtbed liggen en trek mijn dekens tot aan mijn kin op. "Niet neuken naast mijn oor he Milantje." Zeg ik als ik doorheb dat ik naast Milan en Fenna lig. "Wachten tot het huwelijk he." Zegt hij met een pruillip en ik moet om hem grinniken. "Is bij mij al mislukt." Mompel ik. "Ohoh Lootje." Lacht hij en ik grinnik mee. "Ga je echt wachten?" Vraag ik en hij knikt. "Fenna haar ouders vermoorden me anders, en mijn ouders schoppen me gelijk uit huis." Zegt hij en ik grinnik. "Ja als je d'r beide achterstaat is het anders, mijn ex is dus niet gelovig." Zeg ik. Het woord ex voelt zwaar in mijn mond, maar het is jammer genoeg de waarheid. "Dus jij werd een bad girl?" Vraagt hij en ik grinnik. "Hartstikke bad ben ik." Zeg ik. "En facking lam." Voeg ik er aan toe. Milan schiet in de lach en wenst me een goede nacht. Ik draai me om en val dan uiteindelijk langzaam in slaap.

"Ontbijt!" Schreeuwt een schelle stem. "Rot op." Mompel ik terwijl ik me omdraai, er zal vast nog wel wat over blijven van het ontbijt. Vrijwel meteen val ik weer in een diepe slaap.

POV Levi

Met moeite open ik mijn ogen, het duurt even voordat ik geacclimatiseerd ben maar dan weet ik het weer, bij Manuel en Beau. Kiki is al onderweg naar Polen, ik slik even. Ik kan het niet meer, ik heb nu al een te groot schuldgevoel. En ik mis Lo onwijs, telkens spoken de gedachtes in mijn hoofd over haar. Eergisteren keek ik op haar Instagram, en tot mijn verbazing had ze elke foto van ons samen verwijderd. Zelf heb ik alles laten staan, in de hoop dat het gewoon weer goed gaat komen. Maar mijn onderbuik gevoel zegt niet heel veel goeds hierover. Ik pak mijn sigaretten en steek er eentje op, langzaam rook ik hem op terwijl ik op mijn telefoon kijk. Ik scrol wat door Instagram en bekijk wat snaps, niets bijzonders. Met een zucht gooi ik mijn telefoon terug op bed en druk ik mijn sigaret uit op het nachtkastje.

Plots gaat de deur open en staat dat Duitse meisje in de deuropening. Ik bekijk haar lichaam van top tot teen en ik zie dat ze ongemakkelijk wordt van mij. Oké ik sta nu voor een splitsing, als ik naar links ga, gaat alles weer goed komen. Ik pak gewoon weer op waar ik gebleven ben en ga een plan bedenken om Lo terug te krijgen. Maar rechts is het donkere pad, dan ga ik weer in het loverboy wereldje komen, met veel drank, drugs en vrouwen. Ik haal mijn hand door mijn haren en bijt op de binnenkant van mijn wang. Ach fack it, eentje kan geen kwaad toch?

Bad Boys Do It Better जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें