¿ 14 ?

17.6K 270 29
                                    

POV Loïs

Huilend laat ik me op mijn bed zakken. Tranen blijven maar komen en stromen in een hoge snelheid op mijn wangen. Mijn moeder noemde mij, haar bloedeigen dochter, een goedkope slet. Ik verberg mijn gezicht in mijn kussen en schreeuw het bij elkaar. Dit wil ik niet, ik wil niet dat mijn ouders mij niet meer herkennen. Ik moet goed gaan presteren en weer gewoon een muur om mij heen bouwen, ik wil dat mijn ouders weer trots op mij zijn. Zich weer mijn ouders kunnen en willen noemen, en ik denk dat als ik weer echt ga beginnen met piano spelen, ik een stuk dichterbij ben. Ik veeg mijn tranen weg en verwissel mijn kleren voor een sportbroekje en een oversized trui. Mijn haren bind ik vast in een hoge staart en ik ga achter mijn piano zitten. Even staar ik naar de toetsen, er komt niks in mij op. Ik laat mijn vingers op de toetsen rusten maar dan ineens, bam, lijkt het weer als vanzelf te gaan. Zoals het vroeger ook ging. (Vanaf nu zou je het filmpje aan moeten zetten, voor een extra effect!) Zachtjes begin ik er bij te zingen.

That Arizona sky burning in your eyes
You look at me and, babe, I wanna catch on fire
It's buried in my soul like California gold
You found the light in me that I couldn't find

Er rollen tranen over mijn wangen maar het maakt me niets uit. Ik wil door blijven spelen, met heel mijn lijf.

So when I'm all choked up
But I can't find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won't play
I'll always remember us this way

Lovers in the night
Poets trying to write
We don't know how to rhyme
But, damn, we try
But all I really know
You're where I wanna go
The part of me that's you will never die
So when I'm all choked up
But I can't find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won't play
I'll always remember us this way
Oh, yeah
I don't wanna be just a memory, baby, yeah
When I'm all choked up
But I can't find the words
Every time we say goodbye
Baby, it hurts
When the sun goes down
And the band won't play
I'll always remember us this way, oh, yeah
When you look at me
And the whole world fades
I'll always remember us this way

Ik hoor mijn moeder even kuchen en ik draai me om. Ze staat in mijn deuropening met tranen in haar ogen. "Ik heb dit gemist." Weet ze uit te brengen. Ik glimlach naar haar. Ze loopt naar me toe en ik sta op. Ze geeft me een knuffel "Sorry Lo, van net. Het spijt me echt heel erg en ik heb geen idee hoe ik dit weer recht moet gaan zetten." Ze kijkt me aan. Een traan weet uit mijn moeders oog te ontsnappen en ik veeg hem weg. "Het is al goed mam, het was even nodig om in te zien dat ik slecht bezig ben." Geef ik toe en ze glimlacht naar me. "Ik hou van je lieverd." "Ik hou ook van jou mam." Ze laat me los en loopt mijn kamer uit. Ik sluit de deur en plof weer op mijn kruk. Als vanouds worden mijn vingers naar de toetsen getrokken en ik blijf de hele avond spelen. Tot dat ik bijna omval van de slaap.

Als ik in bed lig denk ik nog even aan Levi. Het was zo gezellig vanavond, hij was zo anders. Zo veel leuker en hij was opener. Mijn lippen vormen een glimlach als ik terug denk aan zijn scheve grijns. En met die gedachte val ik al snel in een diepe slaap.

POV Levi

"Het was wel heel gezellig he met Loïs." Zegt Maxim en hij kijkt me onderzoekend aan. "Hm ja leuk meisje." Mompel ik terug. "Uhuh." Lacht Maxim. "Beetje saai alleen." Voegt hij er nog aan toe. "Die is wel om te krijgen hoor, zag je hoe ze reageerde op dat beetje alcohol? Die gaat verslaafd aan mij raken." Grinnik ik. "In your dreams." En ik krijg een kussen naar mijn hoofd gegooid. "Ik ga slapen mon ami." Deelt Maxim mee en hij staat op. "Houdoe." Zeg ik en gooi het kussen terug. Ik sta ook op en loop naar de achtertuin, mijn standaard ritueel, voor het slapen gaan nog even een sigaretje. Ook als ik wakker word trouwens. Het was inderdaad erg gezellig met Loïs, ze heeft iets bijzonders en ik wil het hebben. Heel erg graag zelfs, ik wil haar op mijn lijstje zetten van alle meiden waar ik seks mee heb gehad. Ik weet dat de andere jongens ook op haar jagen en daarom wil ik juist extra dat het mij gaat lukken. Ik zou haar misschien zelfs wel echt mijn meisje willen noemen, misschien kan ik wel verliefd op haar worden. Ik pak mijn telefoon en zie dat mijn moeder heeft gebeld. Ze zoeken het maar uit daarzo, ik blijf lekker hier waar ik me wel geliefd en welkom voel. Ik trap mijn sigaret uit en loop naar binnen, ik doe de deur op slot en sluit verder af beneden. Ik ren naar boven en plof op mijn bed. Ik trek mijn dekens tot aan mijn kin op en langzaam val ik in een lichte slaap.

Hey guys, alvast mijn excuses voor de (naar mijn mening) wat slechtere hoofdstukken die nu volgen. Ik heb nogal slecht nieuws gekregen en het kost me wat meer tijd om te verwerken dan ik had gedacht. Maar ik wilde wel graag door schrijven, ook omdat ik net aan dit boek ben begonnen. Ik wilde dit wel graag even aan jullie kwijt. No worries about me, ik kom er wel boven op, het kost gewoon even tijd :)

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now