¿ 56 ?

8.9K 161 4
                                    

POV Loïs

Moeizaam open ik mijn ogen en het duurt eventjes voordat ik geacclimatiseerd ben. Maar dan weet ik het weer. We zijn een dagje varen op de jacht van Noah zijn ouders en ik ben in slaap gevallen op het zonnedek. Ik geniet van het uitzicht en van de muziek die door de speakers klinkt. "Lo, ben je wakker?" Vraagt plotseling de stem van Levi. Ik schrik op uit mijn gedachtes. "Uh, ja." Stotter ik. "Oké mooi." En hij ploft naast me. Ik glimlach naar hem en ik geef hem een korte zoen. Duidelijk verlangt hij naar meer want zodra ik mijn lippen van zijn lippen afhaal komt hij dichterbij en plaatst hij zijn lippen weer op die van mij. Ik ga met mijn handen door zijn haren en zijn handen glijden over mijn lichaam. Onze tongen spelen steeds meer op elkaar in. "Niet op het zonnedek neuken!" Roept Noah en Levi steekt zijn middelvinger lachend naar hem op. Ik schiet ook in de lach en sta op. "Ik ga wat drinken pakken, wil je ook?" Vraag ik terwijl ik naar binnenloop. "Doe maar een bacootje." Zegt hij en ik ga opzoek naar de Bacardi.

Ik plof terug op het zonnedek en geef Levi en Noah hun baco's en voor Gwen en mezelf heb ik een rosé ingeschonken. "Proost op deze mooie vakantie." Zegt Noah en daarna proosten we met zijn alle. "Het anker ligt trouwens uit dus we kunnen zo ook zwemmen." Zegt Noah. "Dat vind ik een geweldig goed plan No." Zegt Levi vrolijk en ik grinnik. "Ach wat hebben we het ook slecht." Zegt Gwen nadat ze een slok van haar rosé heeft genomen en ik moet om haar lachen. "Onwijs slecht." Zeg ik lachend terwijl ik mijn zonnebril opzet. "Gaan we vanavond nog uit?" Vraagt Noah en ik knik enthousiast. "Duhuh." Zegt Levi lachend. "Trouwens No." Zegt Levi terwijl hij in zijn zak graait. Ik kijk nieuwsgierig naar wat hij eruit haal en ik zie een zakje wiet. Ik zucht onhoorbaar. Hij gooit het zakje wiet naar Noah die lacht en meteen een joint draait. "Hoe de fack heb je dit überhaupt het vliegtuig ingekregen man?" Vraagt Gwen. "Connecties." Zegt Levi geheimzinnig. Ik kan hem wel van de boot afgooien, zo hard erger ik me momenteel aan hem. "Stoer hoor." Zegt Gwen en ik moet even grinniken. Noah heeft de eerste haal al genomen en blaast de rook in Gwen haar gezicht uit. "Gast rot op." Zegt ze boos en ze duwt hem weg. "Schatje relax." Zegt Noah gladjes maar Gwen wordt er alleen maar nijdiger van. "Nee niks schatje relax, Noah." Zegt ze terwijl ze op staat. "Wat is er nou?" Vraagt hij aan haar. "Je weet het verdomme hartstikke goed." Zegt ze fel terwijl ze naar binnen loopt. Ik kijk de jongens hoofdschuddend aan en loop achter Gwen naar binnen.

"Gwen." Zeg ik en ze draait zich om. "Wat?" Zegt ze nog steeds boos. "Wat is er?" Vraag ik voorzichtig.

"No heeft gewoon een verleden gehad met wiet." Zegt ze uiteindelijk na een lange stilte. Ik knik langzaam. "Sorry voor Levi dan nu." Fluister ik bijna onhoorbaar. "Het maakt niet uit, het is lang geleden en ik vertrouw Noah dat hij er niet in terug valt." Zegt ze. "Oké." Zeg ik en loop terug naar het zonnedek. Tegelijkertijd ploffen Gwen en ik terug op het zonnedek en ik neem gulzig een slok van mijn wijn. Ik besluit om een kort filmpje van het uitzicht in mijn Instagram Story te zetten en ga daar dan ook druk mee aan de slag. "Zwemmen?" Vraagt Levi zodra hij zijn joint op heeft. "Jaaa." Zeg ik enthousiast en voor ik het weet springt Levi met mij in zijn armen de boot uit. Als ik boven water kom merk ik dat er allemaal dolfijnen om de boot zwemmen. Een grote glimlach siert mijn gezicht.

Een dolfijn komt nieuwsgierig mijn kant op gezwommen en ik raak hem voorzichtig aan. Door zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid kent het beestje geen angst en spettert met zijn vin op het water oppervlak. Ik lach en spetter terug naar hem. Duidelijk maakt hij er een spelletje van en hij blijft door spetteren en maakt daarbij verschillende enthousiaste geluiden.

POV Levi

Ik klim op een plateau aan de achterkant van de boot en blijf daar even zitten met mijn benen in het water. Vanaf daar kan ik precies naar Loïs kijken, die meid heeft echt een gave. Alles en iedereen vindt haar leuk, en ik heb het geluk dat ik haar ondanks alle shit nog steeds de mijne kan noemen. Ik kijk omhoog en ik zie dat Gwen het bijzondere moment tussen Loïs en de dolfijn filmt. Ik glimlach naar Noah die naar me kijkt en hij glimlacht terug. Wat heb ik ook een geluk dat ik hem heb leren kennen.

Bad Boys Do It Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu