¿ 58 ?

8.5K 154 11
                                    

POV Loïs

Ik knipper een paar keer tegen het felle licht en kijk om me heen. Ik zie Levi met rode ogen naast me zitten, hij heeft zijn hand stevig om de mijne geklemd. Ik knijp even in zijn hand en hij merkt op dat ik wakker ben. "Hey Lo." Zegt hij terwijl hij een pluk haar achter mijn oor veegt. "Wat is er gebeurd?" Fluister ik. "En waarom voel ik me zo?" Voeg ik er aan toe. "We waren in de club en toen ging je naar het toilet. Daar ben je flauw gevallen en toen hebben we je naar het ziekenhuis gebracht. Waarschijnlijk heeft een of andere klootzak een pilletje in je drankje gegooid." Zegt hij en ik knik. "Toen hebben ze vannacht je maag leeggepompt, omgespoeld en weer leeggepompt." Voegt hij er aan toe. "Weten mijn ouders het al?" Vraag ik. Hij knikt. "Maak je daar maar geen zorgen over Lo, je kon er niks aan doen." Zegt hij met een bemoedigende glimlach. Ik mompel wat onverstaanbaars en gaap. "Als alles goed gaat mag je morgen ochtend naar huis." Vertelt hij verder. "Wil je wat eten of nog wat drinken?" Ratelt hij door. "Ik wil even naar buiten." Zeg ik en hij knikt. "Niet weglopen." Zegt hij en ik grinnik. Hij loopt mijn kamer uit en komt even later terug met een rolstoel. "Uw rijtuig voor vandaag madam." Zegt hij terwijl hij me helpt opstaan. Ik moet om hem lachen en laat me met een plof in de rolstoel vallen. "Soepel." Grinnikt hij en hij rolt me naar buiten.

Eenmaal terug op mijn kamer laat ik me vermoeid weer in bed zakken. "Loïs, als je wilt mag je even douche hoor." Zegt een zuster en ik knik. "Dankuwel." Zeg ik. "Wil je helpen Lev?" Vraag ik. Hij knikt. "Maar al te graag." Zegt hij met zijn grijns. "Rot op." Zeg ik en geef hem een speelse duw. Hij steekt zijn tong naar me uit en helpt me weer uit bed. "Ik had je ook daar buiten in je rolstoel kunnen laten staan dus wees me maar dankbaar." Zegt hij en ik schiet in de lach. Terwijl Levi de douche op de juiste temperatuur zet kleed ik me langzaam uit. Zoveel spierpijn, bizar.
"Waar zijn Gwen en No?" Vraag ik als ik onder de douche stap. "Naar huis om te slapen, we zaten hier toch maar alleen op elkaars lip dus ik heb ze soort van naar huis gestuurd." Zegt hij en ik knik. Ik kijk naar Levi hoe hij zichzelf uitkleed. "Kan je het zien?" Vraagt hij als hij bij me onder de douche stapt. "Hm ja." Mompel ik. Hij kijkt mij aan met zijn mooie ogen waar ik al tig keer in verzopen ben en ik kijk hem terug aan.

Zachtjes geeft hij een zoen op mijn mond en daarna plaatst hij kusjes op mijn wang en kaak en zo door naar mijn nek. Hij gaat opzoek naar mijn sweetspot en voor ik het weet ontsnapt er een kreun uit mijn mond. Hij maakt een zuigzoen op die plek en ik zak bijna door mijn benen van genot. "Ik zei toen toch dat je ging smeken?" Zegt hij terwijl zijn handen verder over mijn lichaam glijden. "Hm wie zegt dat ik smeek?" Kaats ik terug. "Je hele lichaamshouding en je ogen vragen er om, maarja geen seks voor het huwelijk he." Hij geeft me nog een laatste lange zoen en stapt dan de douche uit. Ik kijk hem na en mijn huid tintelt nog na op de plekken waar hij me heeft aangeraakt.

Weer helemaal fris lig ik terug in bed, Levi is naast me in bed komen liggen. Ik lig met mijn hoofd op zijn borst en kijk wat op mijn telefoon. Hij gaat met zijn hand door mijn haar en kijkt met me mee. "Zullen we hierna gelijk naar Amerika gaan?" Vraagt hij dan plotseling. Ik ga recht op zitten en kijk hem aan om te kijken of hij het echt meent. "Geen goed idee dus." Zegt hij. "Jawel tuurlijk wel, ik dacht alleen dat je een grapje maakte." Zeg ik en meteen voel ik zijn lippen op de mijne. "We gaan er een geweldige tijd van maken Lo." Zegt hij tussen onze zoen door en ik glimlach tegen zijn lippen aan.

Bad Boys Do It Better Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon