¿ 44 ?

12.4K 171 29
                                    

POV Loïs

Ik pak mijn laatste spullen in voor Italië en plof dan naast Levi op mijn bed. "Hoe ga ik nou zeven weken zonder jou kunnen?" Mompelt hij en ik grinnik. "Dramaqueen." Lach ik en geef hem een speelse duw. "Helemaal niet, schatje patatje." Zegt hij en slaat zijn armen om mij heen. "Neehee." Lach ik, hij lacht ook met mij mee. "Maar jij gaat gewoon twee weken zonder mij naar Curaçao." Zeg ik. "Had je maar niet naar Italië moeten gaan." Grinnikt hij. "Ssst." Grinnik ik en pak mijn telefoon. Ik kijk nog wat op mijn telefoon en zet een leuke foto van ons op instagram. Na een tijdje klinkt de regelmatige ademhaling van Levi en ga ik er vanuit dat hij inslaap is gevallen. Ik leg uiteindelijk ook mijn telefoon weg en al snel val ik in een diepe slaap. 

Ik zet met een zucht mijn wekker uit en hoor Levi naast mij kreunen. Ik grinnik en wrijf in mijn ogen. Hij slaat zijn armen weer om mij heen en legt zijn hoofd op mijn buik. Ik ga met mijn hand een tijdje door zijn haar. "Lev, ik moet gaan." Zeg ik. Hij mompelt wat onverstaanbaars en ik sta op. Ik kleed me om en doe mijn haar en make-up. Het is half zeven 's ochtends en ik heb om zeven uur bij Romy afgesproken. "Levi." Zeg ik nogmaals en opnieuw komt er gemompel van zijn kant. Ik zucht en loop alvast naar beneden, ik zet thee en smeer snel een boterham. Ik plof op de bank en eet langzaam mijn boterham op. Uiteindelijk hoor ik Levi zijn voetstappen de trap afkomen. Hij kijkt me slaperig aan en haalt zijn hand door zijn haar. Ik grinnik, "je hebt er zelf voor gekozen om hier te slapen sukkel." Zeg ik terwijl ik zijn koffie aangeef. Hij knikt dankbaar naar me en ploft op de bank. Ik loop snel naar boven, naar de kamer van mijn ouders. Ik doe de deur open en maak mijn ouders wakker. "Veel plezier lieverd, app je even als je bent aangekomen?" Zegt mijn moeder. "Ga ik doen." Zeg ik. "Wij komen jullie van het vliegveld ophalen toch?" Vraagt mijn vader. "Ja." Zeg ik. "Oké, heel veel plezier en succes schat." Zegt mijn vader. "Thanks, slaap lekker nog eventjes." Zeg ik en sluit de deur weer. Ik loop naar beneden en zie een aangeklede Levi op de bank zitten. "Hehe." Zeg ik en hij grinnikt. Ik pak mijn koffer en loop naar buiten. "Ik pak even snel de autosleutel." Zegt Levi en ik knik. Ik loop naar de auto en wacht daar. Niet veel later komt Levi terug met de autosleutel en tilt mijn koffer in de auto. Ik stap in de auto en niet veel later stapt Levi in. Levi rijdt weg en legt daarna zijn hand op mijn been.

Ik bel aan bij Romy en vrijwel meteen gaat de deur open. "Hee." Zegt ze vrolijk. "Hee." Zeg ik terug en help haar met haar koffer. Ik til hem in de auto en stap weer terug in. "Hee." Zegt Levi tegen Romy. "Oh hee, ik dacht dat jouw vader ons zou brengen Lo." Zegt ze. "Oh ja, Levi wilde het graag doen." Zeg ik. "Zijn jullie weer bij elkaar dan?" Vraagt ze. "Ja." Zegt Levi. "Oh oké, leuk." Zegt ze, de teleurstelling is te horen in haar stem maar ik negeer het maar.

Bij Schiphol neem ik afscheid van Levi. "Heel veel plezier." Zegt hij terwijl hij me een zoen geeft. "Dankjewel, jij ook in Curaçao." En ik zoen hem terug. Ik knuffel hem en hij knuffelt mij terug. "Lo, kom, we moeten opschieten." Zegt Romy ongeduldig. "Jaja." Mompel ik. Ik laat Levi los en geef hem nog snel een zoen. "Doeii." Zeg ik en loop daarna achter Romy aan.

Ik loop het first class gedeelte in van het vliegtuig en ga opzoek naar onze stoelen. Dit hebben de ouders van Romy goed geregeld. Uiteindelijk plof ik op de stoel en stop mijn oortjes in mijn oren. Niet veel later val ik weer in slaap.

"Lo, wakker worden." Klinkt de stem van Romy. "Jaja." Mompel ik terwijl ik me uitrek. Ik trek mijn schoenen weer aan en sta op. "Je was echt saai man." Grinnikt Romy. "Sorry." Lach ik en loop het vliegtuig uit. We lopen door de controle en daarna naar de koffers. Het lijkt nog eeuwigheden te duren. Uiteindelijk hebben we allebei onze koffer en lopen we naar buiten. Buiten staat een Italiaanse man met een bordje met mijn naam er op. Ik glimlach naar hem, het is de eigenaar van de camping en een van de beste vrienden van mijn vader. Ik begroet hem en hij begroet ons.

"Een goede vlucht gehad?" Vraagt hij in het Nederlands met zijn Italiaanse accent, als we in de auto zitten. "Ik heb de hele vlucht geslapen dus ik denk het wel." Grinnik ik. Hij lacht even. "Het was een hele rustige vlucht ja." Zegt Romy daarna. "Fijn." Zegt hij terug. Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar mijn ouders en Levi.

Na een reis van bijna twee uur zijn we op de camping. "Het is nog niet heel druk dus de eerste vier of vijf dagen hebben jullie nog vrij, ik verwacht dat daarna de drukte gaat beginnen." Zegt hij terwijl hij ons een rondleiding geeft. Als laatste eindigen we bij ons appartement. Hij doet de deur open en we volgen hem naar binnen. "Vandaag komen ook één Italiaans meisje en twee Italiaanse jongens aan, morgen komen er nog één Engelse jongen en één Engels meisje aan. Lekker multicultureel dus." Zegt hij grinnikend. "Alleen maar gezellig toch?" Zeg ik terwijl ik rondkijk. "Als er nog vragen zijn kunnen jullie altijd bij mij terecht." Hij geeft de sleutel aan Romy en verlaat ons dan.

"Relaxed." Zegt Romy terwijl ze op de bank ploft. "Heel relaxed." Zeg ik terug en sleep mijn koffer mee naar onze kamer. Daar pak ik alles uit en trek ik mijn bikini aan. "Kom, we gaan zwemmen." Zeg ik. "Jaaa!" Roept Romy enthousiast en ook zij kleed zich gauw om. Ik pak mijn zonnebrand, zonnebril en handdoek en begin naar het strand te lopen. De camping is aan het Lago Maggiore dus we hebben een heerlijk meer om in te zwemmen. Ik leg mijn handdoek op het strand met al mijn spullen en loop dan meteen door naar het water. "Fack dit is koud man." Klaag ik. "Jij wilde zwemmen dus nu gaan we zwemmen ook." Zegt Romy grinnikend. "Jaja." Zeg ik en meteen daarna ga ik onderwater. "Wie het eerst bij die boei daar is." Zegt Romy als ik weer boven water ben. Meteen zwem ik weg en ben uiteindelijk als eerste bij de boei.

Nadat ik gedoucht en aangekleed ben lopen we het appartement uit. "Ik ga dood van de honger." Zegt ze dramatisch en ik grinnik. We lopen in een stevig tempo naar het restaurant van de camping en ploffen daar op de stoelen. Niet veel later staan er twee grote pizza's voor onze neuzen en als uitgehongerde hyena's vallen we aan.

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now