¿ 80 ?

7.5K 136 38
                                    

POV Loïs

Met enige zenuwen sta ik voor de deur van Levi zijn huis. Ik druk op de deurbel en na enkele secondes vliegt de deur open. "Hey." Zeg ik met een voorzichtige glimlach. "Hee." Zegt hij terwijl hij me binnen laat. Ik schop mijn schoenen uit en hang mijn jas op de kapstok. "Icetea?" Vraagt hij. "Ja." Zeg ik terwijl ik me op de bank laat ploffen. "Waar zijn je moeder en Ed?" Vraag ik. "Een weekendje weg." Zegt hij terwijl hij terug komt lopen met een glas icetea en een glas cola. Hij geeft het aan me en ik glimlach dankbaar naar hem. "Dus je wilde praten?" Vraagt hij en ik knik. "Ik heb je zo gemist." Zeg ik terwijl ik me niet kan inhouden om hem te knuffelen. Hij slaat zijn armen om mij heen en ik snuif zijn vertrouwde geur op. "Ik jou ook Lo." Zegt hij terwijl hij me een zoen geeft op mijn voorhoofd. "Beloof je dat je nu helemaal niks meer met dat loverboy gedoe te maken hebt?" Vraag ik. "Ja." Fluistert hij in mijn oor. Meteen verspreid het kippenvel zich over mijn lichaam. Hij geeft me kusjes achter mijn oor en gaat naar beneden tot aan mijn nek waar hij een zuigzoen maakt. "Lev." Giechel ik. "Zo ziet iedereen dat je weer van mij bent." Zegt hij met zijn scheve grijs op zijn gezicht. Ik sla mijn armen om zijn nek en ga op zijn schoot zitten, hij legt zijn handen op mijn heupen en ik geef hem een zoen. Meteen zoent hij terug en  glijd zijn tong mijn mond naar binnen, opzoek naar mijn tong. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en hij knijpt kort in mijn billen. "Mooiste billen van de wereld." Zegt hij tegen mijn lippen aan en ik schiet in de lach. "Jouw billen mogen er ook zijn." Lach ik en hij lacht vrolijk mee. "Ik heb veel te lang moeten wachten." Zegt hij terwijl hij me optilt en over zijn schouder legt. "Lev." Lach ik.

Boven legt hij me op bed en gaat hij boven me hangen. Ik geef hem een zoen en meteen zoent hij terug. Mijn handen aaien door zijn haren en de vlinders in mijn buik ontploffen weer door zijn aanrakingen. Hij trekt mijn shirt uit en hij onderbreekt de zoen eventjes om naar mij te kijken. "Fuck, wat heb ik toch een geluk met jou." Zegt hij en ik voel mijn wangen rood worden. Hij zoent me in mijn nek en gaat dan steeds een stukje verder naar beneden, hij weet precies wat hij moet doen om mij naar meer te laten verlangen en ik word er gek van. Hij maakt mijn beha los en trekt hem teder bij me uit. Ik trek zijn shirt uit en gooi hem op de grond. Zachtjes plaatst hij kusjes op mijn buik en ik sluit mijn ogen van genot. Ik maak zijn knoop los en trek dan zijn broek en boxer uit. Hij trekt daarna mijn broek en string uit en aait me over mijn dijbeen heen. Ik slaak een zucht van genot en ik hoor hoe hij even grinnikt. Ik steek mijn hand uit naar het nachtkastje en voel op de tast naar een condoom. Als ik hem heb geef ik het aan hem en hij doet het behendig om. Zodra ik hem in mij voel zet ik mijn nagels in zijn rug en uit zijn mond komt een kreun.

"Praten, right." Zegt hij terwijl we naast elkaar liggen uit te hijgen. Ik moet even lachen en pak zijn hand vast. "Sorry Lev dat ik zo reageerde op dat loverboy gedoe." Zeg ik terwijl ik hem aankijk. "Ik begrijp je volledig Lo." Stelt hij me gerust en hij gaat met zijn andere hand door mijn haren, ik begrijp de hint en leg mijn hoofd op zijn borst waarna ik over zijn buik heen ga met mijn vinger. "Wil je later trouwen?" Vraagt hij dan opeens uit het niets. "Duh, ik wil een mooie grote witte jurk aan." Zeg ik en hij lacht. "Nee even serieus, ik wil trouwen." Glimlach ik. "Nou mooi want ik wil jou wel eens zien in die witte jurk." Grinnikt hij. "Oké, deal." Lach ik. "En kinderen dan?" Vraagt hij. "Een stuk of zeven ofzo." Zeg ik serieus. "Wat?" Vraagt hij verbaasd. "Ja zeven kinderen." Ik bijt op de binnenkant van mijn wang om niet in de lach te schieten. "Oké, dat was dus niet helemaal wat ik voor ogen had." Mompelt hij en ik schiet in de lach. "Nee sukkel" lach ik "twee is genoeg." Verzeker ik hem. "Ik had me net mentaal voorbereid op die zeven kinderen." Zegt hij lachend. "Gast ik ga toch niet zeven keer bevallen." Lach ik. "Ja ik wil het ook wel voor je doen maar dat kan nou eenmaal niet." Lacht hij.

"Lo je mag nooit meer bij me weg gaan." Zegt hij terwijl hij mij dichter tegen zich aan drukt. "Als je een ding belooft." Ik kijk hem even aan. "Wat dan?" Vraagt hij.

"Dat je nooit bij mij weg gaat."

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now