¿ 82 ?

7.3K 125 8
                                    

POV Loïs

Met een klap doe ik mijn boeken dicht en schuif ik ze aan de kant, via de spiegel kijk ik naar Levi, die in slaap is gevallen. Een kleine glimlach siert mijn lippen als ik hem zo zie liggen. Wat is hij toch bizar veranderd, niemand die ooit had gedacht dat het zo zou lopen. Van de badboy van de school, naar muzikant to be en dalijk de vader van mijn kinderen. Zijn verleden heb ik onderhand volkomen geaccepteerd, hij zelf nog niet maar dat zal vast nog komen. Hij kan er toch niets meer aan veranderen. Met een zucht sta ik op en loop ik naar de badkamer, ik zet de luxueuze waterval douche aan en kleed me uit, ik durf hier bijna niets aan te raken. Bang om het vies of kapot te maken, zo mooi is het allemaal. Ik stap onder de douche en geniet meteen van de warmte. Ik doe mijn ogen dicht en laat mijn gedachtes de vrije loop gaan.

Ik hoor de badkamer deur open gaan en zie Levi staan in de deuropening. Hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. Hij kleedt zich snel uit en komt dan bij me onder de douche staan. "Privacy schending." Grinnik ik. "Ik denk dat jij dat helemaal niet zo erg vind." Zegt hij en ik moet om hem lachen. "En anders heb je pech." Lacht hij. "Gek ben je, hartstikke gek." Lach ik. "Gelukkig wel, anders was ik nooit naar Hollywood gegaan." Grinnikt hij en hij slaat zijn armen om mijn middel. Ik veeg voorzichtig een pluk haar uit zijn gezicht en sla daarna mijn armen om zijn nek. "Do you wanna love me with the lights on?" Grinnik ik. "Ja duh, in het donker kan ik je niet zien." Zegt hij. "Dat heb je vaak met het donker ja." Lach ik en hij moet ook lachen. "We zijn zo hopeloos." Lach ik. "Niet meer te redden." Lacht hij. "Gelukkig hebben we elkaar dan maar." Zeg ik. Hij geeft me een zoen en ik zoen hem meteen terug.

"Zeg Lev, je kan je nu aardig verschuilen achter de gitaar. Maar er gaat een tijd komen dat de piano ook in beeld komt, hoe ga je dat doen dan?" Vraag ik terwijl we weer helemaal fris in bed liggen. Hij heeft zijn armen om mij heen geslagen en ik lig half op hem. "Gewoon gaan doen denk ik, regels zijn er om verbroken te worden he." Zegt hij en ik grinnik even. "En anders laat ik jou gewoon spelen en doen we allemaal alsof ik het doe." Grinnikt hij. "Cheater." Lach ik en hij lacht mee. "Ga je morgen mee of blijf je hier?" Vraagt hij terwijl hij door mijn haren heen woelt. "Sorry Lev, maar ik loop een beetje achter en wil heel graag bij de college zijn morgen via Skype." Zeg ik en hij knikt. "Begrijpelijk." Zegt hij.

"Slaaplekker Lootje." Zegt hij en ik mompel iets terug wat ook op slaaplekker moet lijken. Ik hoor hem grinniken maar ben al te ver weg om er op te reageren. Vrijwel meteen word ik meegenomen door de slaap.

Ik word wakker van Levi zijn wekker en ik hoor hem eventjes kreunen als teken dat hij het niet eens is met de wekker. Ik ga nog wat dichter tegen hem aanliggen en verberg mijn gezicht in zijn nek. Hij zet de wekker uit en aait daarna zachtjes door mijn haren. "Ik hou ervan om zo wakker te worden." Verzucht hij en ik knik. "Weet je Lo, ik wil graag iedere ochtend zo wakker worden. Zullen we er misschien voorzichtig over na gaan denken om samen te gaan wonen?" Vraagt hij. Ik kan een glimlach haast niet onderdrukken. "Ik dacht dat je het me nooit ging vragen." Mompel ik en hij grinnikt even. "Dus dat is een ja?" Vraagt hij voor de zekerheid. "Ofcourse." Zeg ik en ik geef hem een zoen. Meteen zoent hij terug en hij laat zijn hand over mijn lichaam heen glijden. Ik ga met mijn handen door zijn haren en geniet van zijn aanrakingen. "Hoe lang hebben we?" Mompel ik tegen zijn lippen aan. Hij laat me los en pakt zijn telefoon. "Tien minuutjes, daarna moet ik echt wat gaan doen." Zegt hij. "Dat redden we wel." Zeg ik en met die woorden geef ik hem weer een zoen, zijn tong gaat meteen opzoek naar de mijne.

"Levi." Kreun ik als ik mijn hoogtepunt bereik. Vrijwel direct bereikt Levi ook zijn hoogtepunt en laat hij zich zachtjes op mij vallen. De zweetdruppeltjes staan op zijn voorhoofd en ik ga met mijn hand door zijn vochtige haar. "Dat had ik echt even nodig." Mompelt hij en ik grinnik. Hij staat op en geeft me nog een snelle zoen. Hij gooit het condoom weg en pakt dan zijn kleren, ik kijk naar hem hoe hij zijn schone boxer aantrekt en daarna zijn t-shirt. "Jammer." Zeg ik en hij kijkt me met zijn welbekende grijns aan. Daarna trekt hij zijn broek aan en doet hij zijn haren. "Het zit veel leuker zonder al dat gel." Zeg ik en hij schiet in de lach. "Sorry mevrouw." Lacht hij. Ik grinnik even en sta dan ook op. Ik trek schoon ondergoed aan en een trui van Levi. "Mag dat zomaar?" Zegt hij en ik grinnik. Hij slaat zijn armen om mijn middel en geeft me nog een lange zoen. "Ik weet niet hoe laat ik thuis ben, succes met je college en je huiswerk." Zegt hij. "Jij ook succes." Zeg ik met een glimlach.

Ik laat mezelf weer achter mijn bureau ploffen en start mijn laptop op, ik kijk hoe laat het is en zie dat ik nog bijna een uur heb voordat de les begint. Zodra mijn laptop is opgestart ga ik opzoek naar appartementen in en rondom Rotterdam, ik zie een hele leuke bovenverdieping bij de oude Haven. Een glimlach siert mijn lippen en ik besluit het vanavond meteen aan Levi te laten zien.

Bad Boys Do It Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu