¿ 74 ?

7.4K 131 63
                                    

POV Loïs

Voor de tweede keer vandaag open ik met moeite mijn ogen. Ik rek me uitgebreid uit en sta dan op. Ik trek een trui aan en schuif in mijn badslippers, daarna loop ik het huis binnen en ga ik naast mijn ouders zitten die druk in gesprek zijn met mijn ooms en tantes. "En hoe gaat het met jou Lo?" Vraagt tante Louise. "Goed hoor." Zeg ik met een neppe glimlach om verdere vervelende vragen te ontlopen. "Nou dat vind ik fijn." Zegt ze met een glimlach terug. "En met u?" Vraag ik. "Oh alles zijn gangetje, je kent het wel. Is er al een leuke jongen in je leven?" Vraagt ze. "Hm nee Louise." Zeg ik. "Hoe kan zo'n knappe meid als jij nou nog geen vriend hebben?" Zegt ze. "Al sla je me dood." Mompel ik schouder ophalend. Mijn moeder geeft me een bemoedigend kneepje in mijn been. "En waarom is Diaz niet mee?" Vraagt tante Louise. Ik slik, ik dacht dat het al algemeen bekend was. "Die heeft anderhalf jaar geleden zelfmoord gepleegd." Zeg ik terwijl ik opnieuw weer tegen mijn tranen vecht. "Ach jeetje, dat was ook zo'n leuke gezellige meid." Zegt ze en ik knik terwijl ik ongemakkelijk aan mijn mouw peuter. Dan valt mijn oog op Dave die langs loopt, als hij me opmerkt schenkt hij me een vrolijke glimlach toe en ik glimlach voorzichtig terug.

"Ik ga even buiten kijken." Deel ik aan niemand in het bijzonder mee en op een looppas loop ik achter Dave aan. "He! Wacht even!" Roep ik naar hem. Hij staat stil en draait zich om. "Wat is er schoonheid?" Vraagt hij. "Het is Loïs, geen schoonheid." Zeg ik terwijl ik mijn pas versnel. "Oké, sorry schoonheid." Zegt hij en ik geef hem een speelse duw als ik bij hem ben. "Rot op." Grinnik ik. Hij lacht zijn tanden bloot en het valt me op wat voor leuke lach hij heeft, ergens voel ik een kriebel in mijn buik. "Dus wat was je van plan vandaag?" Vraag ik om mezelf misschien af te leiden. "Uh niet zo veel eigenlijk, misschien een beetje in de zon bakken." Zegt hij. "Dat vind ik goed genoeg." Zeg ik en ik loop terug naar de tent om mijn bikini te pakken. Dan valt mijn oog op mijn telefoon en zie ik dat ik gebeld ben door Romeo. Ik pak mijn telefoon en bel hem snel terug, vrijwel direct neemt hij op. "Ciao Bella." Klinkt zijn vrolijke stem. "Oh Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo?" Citeer ik Shakespeare lachend terug. "Haha grappig, grapjas." Zegt hij en ik moet alleen maar harder lachen. "Okay, back to the point." Zegt hij en ik grinnik nog even na. "Uh, Elena en Nico zijn finito, en weigeren het om in hetzelfde vliegtuig naar Engeland te gaan. Tips?" Vraagt hij. "Wow wat wanneer gaan we alweer naar Jesse en Rosie dan?" Vraag ik verbaasd. "Uh heb je dat niet doorgekregen?" Vraagt hij. "Nee?" Zeg ik terug. "Volgende week vrijdag." Zegt hij. "Lieve schat, ik ben in Portugal bij mijn opa en oma. Dikke doei dat ik daar onderuit ga komen." Zeg ik.

"Lo kom!" Roept Leila vanaf buiten. "Jaha!" Roep ik terug. "Dat waren de trommelvliezen van Romeo, doodsoorzaak: Loïs die in de telefoon gilt." Zegt hij en ik schiet in de lach. "Sorry Ro, ik zet je ff op luidspreker. Blijf waar je bent." Zeg ik terwijl ik hem op luidspreker zet. "Wees maar niet bang, ik ren niet weg." Zegt hij. Ik verwissel mijn kleren voor mijn bikini. "Nee even zonder grappen, volgende week vrijdag?" Vraag ik. "Zeker weten." Zegt hij en ik zucht. Ik open WhatsApp en scroll door de groepsapp heen met ons vijven. En inderdaad daar staat het, volgende week vrijdag. "Ik ben zo'n wrak de laatste weken, het is me gewoon ontgaan." Zeg ik. "Ohno, wat is er?" Vraagt hij. "Gezeik met Lev." Mompel ik. "Wat een klootzak." Zegt hij meteen. "Maar wanneer word ik uitgenodigd voor jouw bruiloft Romeotje?" Vraag ik terwijl ik naar buiten loop. "Uh ik hoop binnenkort." Zegt hij en ik schiet in de lach. "Dik aan dus tussen jullie?" Vraag ik terwijl ik naar het zwembad loop. "Jaa, helemaal in love." Zegt hij. "Ah vet leuk, ik wil hem meeten." Zeg ik grinnikend. "Als je nou mee naar Engeland gaat." Zegt hij lachend. "Nee ik pas, het kan echt niet. Ik heb mijn oma en opa al twee jaar niet meer gezien ofzo en al mijn andere familie is hier ook dus ik moet even quality timen met mijn nichten en neven." Zeg ik terwijl ik naast Milan op een ligbedje plof die me vragend aankijkt omdat ik in het Engels praat. "Hm oké jammer, misschien kunnen we het nog verzeten?" Vraagt hij. "Dat is een goed plan." Zeg ik. "Ik ga het fixen voor je Lo." Zegt hij en ik grinnik even. "Oké, Ciao Ciao Romeo. Ti amo." Zeg ik. "Arrivederci caro Loïs." Zegt hij en even later hang ik op.

"Zozo internationaal." Grapt Milan en ik grinnik. "Mijn gaybestfriend uit Italië." Leg ik uit. "Had je er geen een in Nederland uit kunnen kiezen?" Vraagt hij. "Ik ging een jaar geleden naar Italië om daar op een camping in een animatieteam te werken. Was super leuk en daar heb ik Romeo leren kennen. Weet niet of je die foto op mijn insta had gezien." Zeg ik. "Ohja nu je het zegt weet ik het weer, was een leuke foto." Zegt hij en ik knik. "Duh ik sta erop." Lach ik. Voor ik het weet heeft Milan me opgetild en houd hij me boven het water. Lachend hang ik in zijn armen en ik houd me stevig aan hem vast. "Weet je wat wij doen met mensen met zoveel zelfvertrouwen?" Zegt hij en ik moet alleen maar harder lachen. Plotseling liggen we allebei in het water en als ik boven water kom zie ik Leila op de kant lachen. Ik steek mijn middelvinger naar haar op en lach mee. "Kut Leila." Zegt Milan lachend. "Ik hou ook van jullie schatjes." Zegt ze lachend. "We gaan wel in hoger beroep om van achternaam te veranderen Lo." Zegt Milan en ik stem lachend toe.

Heey! Hoe is jullie vakantie tot nu toe? Zijn jullie al weggeweest of gaan jullie nog weg? Spill it, ben benieuwd naar jullie vakantiebestemmingen ☺️ Zelf zit ik nu nog met mijn luie kont in Corfu, Griekenland 🇬🇷😍 Woensdag ochtend vlieg ik helaas na twee mooie zonnige weken terug naar Nederland en dan begint school 4 september weer voor mij 🙄 Mijn rooster heb ik al en is aardig kut, al mijn dagen zit ik tot 4 uur en heb aardig wat tussenuren op vervelende tijdstippen. Hebben jullie je rooster al? Sorry voor dit hele verhaaltje haha, ben gewoon geïnteresseerd in mijn lezers 😄

Helaas komt het einde langzaam inzicht van BBDIB, maar ik ben al druk bezig met de voorbereidingen voor mijn nieuwe boek. Ik hoop dat het nieuwe boek net zo'n groot succes wordt als dit boek, I MEAN 130K LEZERS WTFFFFF, FACKING BIZAR DIT 🎉🎉❤️😭😎

Bad Boys Do It Better Kde žijí příběhy. Začni objevovat