¿ 59 ?

9.8K 160 41
                                    

Een half jaar later

POV Loïs

Ik klik de gordel los en rek me eventjes uit in de stoel. Ik tik Levi aan met mijn elleboog die wat slaperigs terug mompelt. "Lev we zijn geland." Deel ik mee. "Jaja." Mompelt hij terug en ik grinnik even. "Kom op luiaard." Zeg ik terwijl ik in zijn buik prik. Ik sta op en meng me in de drukte mee het toestel uit. "Heb je zin in de bruiloft?" Vraagt Levi. "Ja, jij?" Vraag ik terwijl ik mijn hand in die van hem leg. "Ja best wel, mijn moeder verdient het wel om weer even in het zonnetje te staan." Zegt hij met een glimlach en ik glimlach terug.

Het afgelopen half jaar hebben we zoveel gezien en geleerd van verschillende culturen. Na Curaçao zijn we gelijk naar de Verenigde Staten gegaan waar we twee weken zijn gebleven, vanuit daar een weekje naar de Bahamas, toen een maand Bali en daarna hebben we eigenlijk rond gereisd door Zuid-Amerika. En nu was het alweer tijd om even naar huis te gaan, we blijven een maandje thuis en daarna gaan we richting Azië. Overmorgen hebben we de bruiloft van Levi zijn moeder en Ed, dus nog twee dagen de tijd om van onze jetlag af te komen.

Ik pak mijn koffer van de band af en loop terug naar Levi die nog steeds ongeduldig staat te wachten. Ik grinnik eventjes om hem maar hij stuurt me meteen een boze blik. "Aansteller." Zeg ik grinnikend en hij geeft me een speelse duw. Uiteindelijk heeft Levi ook zijn koffer en lopen we samen naar buiten waar mijn ouders ons staan op te wachten. "Heey." Begroet mijn moeder ons terwijl ze me een knuffel geeft. "Hey." Zeg ik met een glimlach terug. "Wat zie je er goed uit." Zegt ze terwijl ze een hand door mijn haren haalt. Ik grinnik eventjes en bevrijdt me daarna uit mijn moeders armen. Snel geef ik mijn vader een knuffel en plof dan in de auto. "Was het een rustige vlucht?" Vraagt mijn vader. "Hm nee, best veel turbulentie." Zegt Levi. "Oh dat is vervelend, en hoe was de rest?" Vraagt mijn vader. "Heel gaaf, thuis laat ik alle foto's wel zien." Zeg ik.

"Lo we zijn er." Klinkt de stem van Levi opeens en ik open moeizaam mijn ogen. Ik rek me eventjes uit en stap dan uit de auto. Ik til mijn koffer uit de achterbak en loop dan achter mijn moeder ons huis in. Ik trap mijn schoenen uit en loop de woonkamer in.

"Welcome home!" Klinkt het opeens en al onze vrienden en familie komen tevoorschijn. Een grote glimlach siert mijn gezicht en Levi is er ook eventjes van overdonderd. Dan klinkt het luide geluid van een party popper en vliegt het confetti door de woonkamer, Noah kijkt ons met een onschuldig gezicht aan terwijl hij de party popper vast heeft. Gwen komt naar me toe rennen en geeft me een stevige knuffel. "Ik heb je zo gemist man." Zegt ze met tranen in haar ogen. "Niet huilen gek, dan moet ik ook." Zeg ik lachend terwijl ik de tranen al omhoog voel komen. "Lekker stel zijn we weer." Zegt ze en samen schieten we in de lach. Ik kijk naar Levi die alweer druk in gesprek is met Maxim en Noah. Hij kruist mijn blik even en we glimlachen naar elkaar. Plots klinkt er gekuch achter me en ik draai me om, om te kijken wie het is. "Oh my god." Zeg ik lachend terwijl ik in Romeo zijn armen spring. "Ciao bellissima." Zegt hij lachend terug terwijl hij zijn armen om me heen slaat. "Uh Romeo mogen wij ook nog wat aandacht van Loïs?" Vraagt Elena grinnikend. "Jullie zijn er ook allemaal gewoon." Zeg ik verbaasd als ik Elena, Nicolai, Rosie en Jesse zie staan. "Uh ja duh." Zegt Elena als ze me een knuffel geeft. "Ik heb jullie allemaal gemist." Zegt Rosie en ik glimlach naar haar. "Ik vind het super tof dat jullie hier zijn allemaal." Zeg ik. "Beter voor je want ik heb twaalf uur met Romeo en Elena in een auto gezeten." Zegt Nicolai en we lachen met zijn alle.

Ik lig languit op de bank tegen Levi aan en luister lachend naar de verhalen van iedereen. Levi slaat een arm om me heen en drukt zich dichter naar zich toe. Ik glimlach vermoeid naar hem en ik zie dat hij ook aardig moe is. "Wat vind je van Romeo enzo?" Vraag ik zachtjes aan hem. "Aardige mensen, ik mag ze denk ik wel." Zegt hij en ik knik. Ergens voelt het als een soort opluchting dat hij ze aardig vindt aangezien hij niet de makkelijkste is. "Ro wie is die jongen?" Vraag ik als zijn telefoon oplicht en zijn achtergrond te voorschijn komt. Ik zie hoe zijn wangen rood kleuren en ik schiet in de lach. "Die twee hebben zieke relationship goals." Zegt Elena. "Wanneer word ik uitgenodigd op de bruiloft dan?" Vraag ik aan Romeo en hij schiet in de lach. "Hij heet Mario en we hebben nu een klein maandje ongeveer iets." Zegt Romeo. "Vet leuk, ik ga hem vast wel binnenkort ontmoeten." Zeg ik met een knipoog en hij grinnikt.

"Noah niet doen." Klinkt de lachende stem van Gwen. "Niet neuken hier op de grond." Zegt Levi terwijl hij een kussen naar Noah gooit. "Oké oké ik stop al." Zegt hij terwijl hij zijn armen in de lucht houdt. "Ik wil slapen." Mompel ik en Levi grinnikt. Daar liggen we dan, met zijn vieren in mijn kamer. Levi en ik in mijn bed en Gwen en Noah op een matras op de grond. "Slaaplekker." Zeg ik wat luider in de hoop dat ze de hint begrijpen. Al snel doezel ik weg en het laatste wat ik hoor is Gwen die probeert om haar lach in te houden wat niet helemaal lukt en daardoor klinkt als een geit die verkracht wordt.

Bad Boys Do It Better Où les histoires vivent. Découvrez maintenant