¿ 48 ?

10.5K 180 41
                                    

POV Loïs

Ik loop het vliegtuig in en ga opzoek naar mijn stoel, zodra ik hem heb gevonden plof ik op mijn stoel. Ik denk terug aan de afgelopen weken, wat heb ik het naar mijn zin gehad. Romy is naar huis vertrokken die middag toen ik met de rest mee was varen. Het enige wat ik van haar heb gehoord is dat ze veilig thuis was en dat kwam omdat ik het vroeg, anders had ik niks gehoord. De twee Britse mensen waren ook super aardig, Jesse en Rosie. Ze hoorde er vanaf het eerste moment bij en we waren een super goed team. De kinderen hebben een geweldige vakantie gehad en wij hadden het ook onwijs naar ons zin. Ook de oudere jongens en meisjes van rond de vijftien vonden ons leuk, onze voetbaltoernooien werden massaal bezocht en de toneelstukken waren ook een succes. Ook het uitgaan was super gezellig en ik heb heel veel nieuwe mensen ontmoet. De eigenaar van de camping was ons zo dankbaar voor alles dat we tweehonderd euro extra hebben gekregen, super relaxed. Romeo, Elena, Nicolai, Jesse en Rosie ga ik nooit meer vergeten en we hebben afgesproken om één of twee keer per jaar weer af te spreken bij iemand thuis. De eerst volgende keer komen ze naar Nederland toe en ik kijk er nu al naar uit. Ik pak mijn telefoon en scrol door de foto's van dit avontuur, automatisch krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Niemand gaat deze geweldige ervaring ooit nog van mij afpakken, ondanks dat het niet super begon is het geweldig geëindigd.
Ik besluit om een foto op instagram te zetten van Nicolai, Elena, Romeo en ik die op zijn schouders hangt.

I'll never forget you guys! Had an amazing time with you in the beautiful Italy <3

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

I'll never forget you guys! Had an amazing time with you in the beautiful Italy <3

Ik wacht ongeduldig op mijn koffer en wiebel onrustig met mijn been. Ik kan niet wachten om Levi weer te zien. Eindelijk komt mijn koffer langs en zo snel als ik kan pak ik hem van de lopende band af. Snel loop ik richting de  uitgang en ik zie Levi al staan. Ik laat mijn koffer staan en ren zo hard als ik kan naar hem toe. Ik spring in zijn armen en hij houdt me stevig vast. "Ik heb je zo gemist pikkie." Zegt hij dan als eerste. "Ik jou ook." Zeg ik en laat me uit zijn armen glijden. Ik geef hem een zoen en hij zoent me snel terug. Ik glimlach en hij geeft me de welbekende grijns terug. "Die heb ik zelfs gemist." Lach ik en ik loop terug om mijn koffer te pakken. "Dan heb je me wel heel erg gemist." Lacht hij en hij slaat zijn arm om mij heen terwijl we naar buiten gelopen. "Je bent wel echt facking bruin." Zegt hij terwijl hij zijn arm met de mijne vergelijkt. "Je gaat me nooit meer kunnen inhalen." Grinnik ik. "Wacht maar, na twee weken Curaçao ben ik bruiner." Zegt hij terwijl hij de koffer in de auto tilt. "Ik denk ook dat ik niet bruiner kan worden inderdaad." Zeg ik lachend en ik stap in. "Wil je gelijk naar huis of zullen we even langs Noah en Gwen rijden? We zijn nu toch in de buurt." Vraagt hij. "Is goed, gezellig." Zeg ik en ik sluit mijn telefoon aan op de aux kabel. "Ben je al bij je biologische ouders geweest?" Vraag ik. "Hm nee dat ik wilde ik eigenlijk nu samen met jou doen. Noah is alleen nog maar bij ons in Rotterdam geweest." Zegt hij en ik knik. "Lets go dan maar." Zeg ik en ik stuur een appje in de groepsapp.

Loïs:
I arrived safely and I see u guys in The Netherlands! 😘

Jesse:
Rosie and I are also on British ground again. Looking forward to see you all @ Loïs' place!

Romeo:
Looking forward to smoke some weed :p

Nicolai:
Me 2 Ro, me 2

Elena:
Omg you guys are so weird

Rosie:
Lmao

Ik grinnik en stuur mijn moeder ook een appje over dat ik veilig ben aangekomen en dat we nu even bij Noah en Gwen langs gaan. Levi legt zijn hand op mijn been en knijpt er zachtjes in. Ik pak zijn hand vast en neurie mee met het liedje.

Ik stap uit en bel aan bij het grote hek. "Hey." Klinkt Noah zijn stem door de intercom. "Hee." Zeg ik vrolijk terug en het hek wordt open gedaan. Ik stap snel weer in de auto en Levi rijdt het terrein op. "Wat een prachtig huis." Zegt Levi en ik knik terwijl ik om me heen kijk. "Wist niet dat ze zoveel geld hadden." Zeg ik. "Ik ook niet, als ze genoeg geld had gehad dan had ze toch geen een van de twee weg moeten doen?" Vraagt hij zich aan niemand in het bijzonder af. "Ik weet het niet Lev, je kan het haar nu in persoon gaan vragen." Levi stopt de auto en ik stap uit. Hij steekt nog snel een sigaret op en rookt hem enigszins gestresst op. Noah komt al vrolijk naar buiten gelopen. "Hee." Zegt hij en hij wordt op de voet gevolgd door een grote herdershond die vrolijk op ons af rent. Ik ga op mijn hurken zitten en aai de hond uitgebreid. "Het was de bedoeling dat het een waakhond werd maar hij vind de aandacht gewoon te leuk." Legt Noah grinnikend uit. Ik moet even lachen. "Hele mooie hond is het." Zeg ik glimlachend. "Je bent bizar bruin man." Zegt Noah en ik grinnik. "Ja het is echt heel erg." Grinnik ik.

"Lo!" Klinkt de vrolijke stem van Gwen. "Hee!" Zeg ik vrolijk en omhels Gwen die naar me toe komt gelopen. "Je ziet er goed uit." Zegt ze met een glimlach. "Dankjewel, jij ook." Zeg ik terug. "Ik ben klaar." Deelt Levi mee en hij trapt zijn sigaret op. Levi volgt Noah mee naar binnen en daarna volgen Gwen en ik.

26 duizend reads, wtf. Thank you guys!!! x

Ik kan de weken school tot de zomervakantie alweer op 1 hand tellen & dat betekend voor mij dat de toetsweek er aan zit te komen. Vandaar dat ik waarschijnlijk deze periode niet veel ga kunnen schrijven/uploaden. Ik heb al wel wat hoofdstukken klaar staan maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik nu echt even aan mezelf en school moet denken. Voor de gene die ook nog toetsweek hebben, heel veel succes en je kunt het! Daarna lekker vakantie 😊 Gaan jullie nog wat leuks doen?

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now