¿ 45 ?

11.2K 167 62
                                    

POV Loïs

Ik loop lachend achter Romy naar het appartement. Bizar hoe sterk ze de drank hier maken. We lopen langs de nu nog lege caravanplaatsen, er hangt een verlaten sfeer en ik krijg een naar gevoel in mijn onderbuik. Snel zet ik het opzij. Romy staat voor de deur maar krijgt de sleutel niet in het gat, ik plas haast in mijn broek van het lachen. Dan wordt de deur ineens van binnen open gedaan, er staat een lange, zongebruinde jongen in de deuropening. "Dus jullie zijn?" Vraagt hij. "Ik ben Romy, en jij?" Vraagt ze met een dubbele tong. "Ik ben Romeo." Stelt hij zichzelf voor. "Oh wat toevallig zeg, dit is Juliette." Zegt Romy en ik schiet in de lach. "Doe normaal mens." Lach ik. "Nee hoor, ik ben Loïs." Verbeteer ik Romy terwijl ik naar binnenloop. Ik hoor hoe Romeo grinnikt. Op de bank zitten nog een meisje en een jongen, duidelijk een stelletje. "Hey, ik ben Loïs, Romy en ik komen uit Nederland." Zeg ik vrolijk. "Hey, ik ben Nicolai." Stelt de andere jongen zich voor en schud mijn hand. "Hoi, ik ben Elena." Zegt het meisje met een glimlach. Ik glimlach vrolijk terug. Romy is inmiddels al doorgelopen naar onze kamer en ligt waarschijnlijk al in coma.

Ik plof naast Elena op de bank. "Hadden jullie niet even kunnen vertellen hoe sterk het drank hier wordt gemaakt?" Klaag ik en Romeo schiet in de lach. Hij ploft naast me op de bank. "Jullie Nederlanders zijn geen drank gewend, zitten alleen maar aan de drugs." Grinnikt Elena. "Dat is zo niet waar." Lach ik. "Heb je zelf ooit drugs gebruikt?" Vraagt Nicolai. "Nope, nog nooit. Ik ben nog helemaal clean." Zeg ik. "Hoeveel vrienden van jou doen drugs?" Vraagt Romeo en ik moet even nadenken. "Dat valt eigenlijk wel mee, mijn vriend rookt weleens wiet met zijn beste vriend. En Romy slikt weleens een pilletje op het festival." Zeg ik. "En hebben jullie weleens gebruikt?" Vraag ik daarna. "Een keer toen ik in Nederland was met school hebben Romeo, nog een paar vrienden en ik met zijn allen een jointje gekocht." Zegt Nicolai. "Badass." Lacht Elena. "Sorry guys, maar als ik had geweten dat t drank hier zo sterk is en dat jullie kwamen had ik hier nu niet zo dronken gezeten." Verontschuldig ik me. "No worries, we kennen allemaal het gevoel hier." Grinnikt Romeo. "Oké fijn." Zeg ik en concentreer me dan wat er op tv is.

Ik schrik wakker van Elena die me wakker maakt. "Sorry, je telefoon gaat af." Zegt ze. "Oh thanks." Zeg ik en moeizaam haal ik mijn telefoon uit mijn zak. Ik zie dat ik een face time oproep heb van Levi, wat wilt die gozer om half 2 's nachts? Ik neem snel op en niet veel later verschijnt het gezicht van Levi op mijn beeldscherm. "Hee." Zegt hij vrolijk. "Hey." Mompel ik half slaperig terug. "Is het leuk daar?" Vraagt hij. "Lev waarom moet dit om half 2?" Grinnik ik. "Ik kon niet slapen en het was het proberen waard om te bellen." Verklaart hij. "Ach mis je me zo?" Grinnik ik. "Ssst." Lacht hij. "Is het liedje al af?" Vraag ik ineens uit het niets. "Bijna." Zegt hij. "Het moet perfect worden voor mijn moeder." Voegt hij er aan toe. "Laat het horen, ik ben benieuwd."

Na veel gerommel vanaf Levi zijn kant en wat scheldwoorden heeft hij eindelijk het blaadje met de tekst te pakken en ploft hij weer op bed. Hij hoest even en begint het dan zachtjes te zingen.

I'm off the deep end, watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface, where they can't hurt us

We're far from the shallow now
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We're far from the shallow now

Oh, oh, oh, oh
Whoah!
I'm off the deep end, watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface, where they can't hurt us

We're far from the shallow now
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
In the shallow, shallow
We're far from the shallow now

Kippenvel verspreid zich over mijn lichaam en ik smelt. "Dit is meer dan perfect Lev." Zeg ik uiteindelijk. Het gezang heeft ook bij Romeo, Elena en Nicolai interesse opgewekt en ze kijken me alle drie vragend aan. "Lev dit zijn trouwens Elena, Romeo en Nicolai." Stel ik de drie in het Engels voor. "Hey." Zegt Levi, die meteen het Engels praten oppakt. "Dit is facking goed." Zegt Romeo. "Als ik dit op de radio had gehoord had ik het volume op zijn hardst gezet." Zegt Elena. Ik hoor Levi vanaf de andere kant lachen. "Het is de bedoeling dat we dit samen zingen op de bruiloft van zijn moeder en haar nieuwe vriend. Maar hij wilt niet, kunnen jullie mij misschien helpen overhalen?" Grinnik ik. "Dude als ik zo'n stem had dan had ik de hele dag lopen zingen." Zegt Nicolai. "Gelukkig heb je dat niet want ik word nu al gek van je." Lacht Elena en ik lach met haar mee. Uiteindelijk praten we nog wat over koetjes en kalfjes en na een uur besluiten we allemaal te gaan slapen.

Ik loop naar mijn kamer en tref daar Romy aan in haar eigen kots. "Gatver Room." Klaag ik terwijl ik haar wakker maak. Ze kijkt me vragend aan. "Je hebt gekotst en je gaat nu douche." Zeg ik terwijl ik haar overeind help. "Ik ben hier veel te dronken voor Lo." Klaagt ze. "Dat kan me echt geen zak schelen, hop douche." Zeg ik terwijl ik haar een zachte duw richting de badkamer geef. Ik ga opzoek naar schoon beddengoed maar ik kan het nergens vinden. Ik klop aan bij Romeo die gelukkig nog niet slaapt. Hij doet de slaapkamer deur open en vraagt wat er is. "Ik heb schoon beddengoed nodig, Romy heeft in bed gekotst. Alleen ik kan het niet vinden, weet jij waar het ligt?" Vraag ik. "Oh ja, hier." Hij pakt uit zijn kast een schone set en geeft het aan mij. "Gaat het verder lukken?" Vraagt hij en ik knik. "Dankjewel." Zeg ik en wens hem welterusten. Snel verschoon ik het bed en loop daarna met schone kleren naar Romy toe. Ik help haar met het wassen van haar haren en daarna met uitspoelen. Als ze klaar is geef ik haar een handdoek aan. "Dankjewel Lo." Mompelt ze. "Geen probleem." Zeg ik terwijl ik haar help met aankleden. "Lo." Begint ze zachtjes. "Ja?" Vraag ik. "Ik ben verliefd op je." Zegt ze terwijl ze me aankijkt. Ik laat het me even bezinken. Romy verliefd op mij?

Oké, alle gesprekken met Romeo, Elena, Nicolai en alle andere buitenlandse mensen die nog gaan komen zijn uiteraard in het Engels. Maar anders zouden deze komende hoofdstukken half in het Engels zijn dus ik schrijf het gewoon in het Nederlands. Als er een Nederlands gesprek is tussen Romy & Loïs laat ik dat duidelijk genoeg merken!

Veel leesplezier nog ❤️

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now