¿ 47 ?

10.5K 169 18
                                    

POV Loïs

Ik stap achter Elena aan de boot in en plof op het zonnedek. "Ik kom hier voorlopig niet meer vanaf." Zeg ik grinnikend terwijl ik me insmeer. Elena moet lachen en smeert zichzelf ook in. "El regel de muziek ff." Zegt Nicolai als hij zijn telefoon naar haar gooit. "Jaja." Zegt Elena en ze gaat opzoek naar een goede afspeellijst. Ik kijk met haar mee en klik op een house afspeellijst, de muziek wordt gelijk afgespeeld op de speakers van de boot. "Dat is nou ff goeie muziek." Zegt Romeo en ik grinnik. Ik zet mijn zonnebril op en ga naast Elena liggen op het grote zonnedek.

"Lo wakker worden." Klinkt de stem van Elena. Ik mompel wat en open dan mijn ogen. "Nou heb ik alsnog alles gemist van het uitzicht." Zeg ik en Nicolai moet lachen. "Dit gaan we nog vaak genoeg doen hoor." Zegt hij en ik grinnik. De boot is aangelegd op een stijger en we gaan ergens bij een strandtentje wat eten en drinken. Ik stap uit en loop de stijger af achter Romeo aan. We gaan zitten aan een tafeltje en bestellen wat drinken. Als we allemaal ons drinken hebben proosten we op de vakantie en het team, daarna neem ik een slok van mijn witte wijn. "Kater met alcohol bestrijden toch?" Zegt Romeo en ik steek lachend mijn tong naar hem uit. "Jij snapt het." Lach ik en de rest lacht mee. Ik hoor dat ik een appje krijg en ik kijk even op mijn telefoon.

Gwen:
Heeey! Jij wilt vast wel met mij en de jongens naar Curaçao als je dalijk terug komt uit Italië? Veel plezier nog en niet te veel lol hebben zonder mij he! X

Ik grinnik even om Gwen, wat is dat toch een lieve en oprechte meid.

Loïs:
Daar zeg ik geen nee tegen, lekker man! We spreken elkaar nog x

Ik stuur ook nog even snel een appje naar Levi.

Loïs:
Hey, hoe was je dag vandaag? Ik mis je x

Meteen krijg ik een berichtje terug van Levi en ik kan een glimlach niet onderdrukken. "Met welke geheime minnaar ben jij nou weer aan het appen?" Vraagt Elena en ik grinnik. "Nou zeg op." Zegt ze en ik kan mijn lach niet onderdrukken. "Lo zeg." Lacht Elena. "Levi." Geef ik lachend toe. "Ik wil weleens een goede foto van hem zien, gister kon ik zijn halve gezicht niet zien." Zegt ze en ik zoek een foto van Levi op en laat hem dan zien. "Die heb je goed gefixt man." Zegt ze enthousiast en ik lach om haar. "Nico ik ga je inruilen." Lacht Elena en ik lach mee. "Dacht het ff niet." Zegt Nicolai en hij geeft Elena een speelse duw.

Levi:
Hey Lootje, mijn dag was wel oké denk ik? Niet zo veel gedaan 😂 En jij? Nog leuke Italianen gefixt?

Loïs:
Onwijze kater van gister 😂 Ben het nu aan het bestrijden met een wit wijntje. Room vertelde gisteravond dat ze verliefd op me is. Kan ik je eventjes bellen?

Levi:
Tuurlijk

"Jongens ik moet even bellen." Excuseer ik mezelf en sta op. Ik loop het tentje uit en loop een stukje de straat op, daarna bel ik Levi. Ik luister naar de telefoon die overgaat maar al snel neemt Levi op. "Hey." Klinkt zijn vertrouwde stem vanaf de andere kant. "Hee." Zeg ik terug. "Wat was er nou met Romy?" Vraagt hij. "Ja ze was gister super dronken en had het hele bed ondergekotst. Toen hielp ik haar met douche en zei ze ineens dat ze verliefd op me was. Ik reageerde er niet op en nu is ze volgens mij boos op me ofzo iets." Zeg ik. "Oh vet raar, en nu?" Vraagt hij. "Uh ja geen idee." Zeg ik terwijl ik met mijn schoen tegen wat steentjes aantrap. "Ze ging ook niet mee varen en wilde perse bij het appartement blijven. Ik ben nu met de rest bij een strandtentje. Ik denk ergens dat ze alleen mee wilde zodat ze bij mij kon zijn inplaats van dat ze echt mee ging voor het animatieteam." Zeg ik. "Dat zou best kunnen." Zegt hij bedenkelijk. "Maar we gaan dus naar Curaçao?" Vraag ik om het onderwerp te veranderen. "Ja, Noah wilde eigenlijk al eerder maar Gwen wilde perse dat jij mee ging." Grinnikt hij en ik moet ook grinniken. "Met wie gaan we dan allemaal?" Vraag ik. "Gewoon wij met zijn vieren." Zegt hij. "Super gezellig, nu al super veel zin in." Zeg ik. "Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te hebben Lo." Zegt hij en er ontploft een bom met vlinders in mijn buik. "Ik kan ook niet wachten om je weer te zien, maak je trouwens niet druk om Romeo en Nicolai hoor. Ik merkte wel gister dat je een beetje jaloers was." Zeg ik. En hij geeft het grinnikend toe. "Elena en Nicolai hebben al zeven jaar een relatie en Romeo is homo." Zeg ik. "Oh oké, mooi." Lacht hij en ik lach met hem mee. "Tot snel pikkie." Zegt hij en ik neem ook afscheid van hem. Als ik opgehangen heb loop ik terug naar de tafel. "Hehe eindelijk." Grinnikt Romeo. "Hou op." Lach ik en ik loop gelijk door naar de boot.

Bad Boys Do It Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu