¿ 83 ?

7.9K 113 17
                                    

POV Levi

Ik loop de studio uit en zie dat het al aardig donker is buiten, shit ik wist niet dat het al zo laat was. Ik hoop dat Lo niet op me heeft gewacht met het eten. Ik hou een taxi aan en stap in, ik zeg waar ik moet zijn en al snel begint de chauffeur te rijden. Ik kijk op mijn telefoon en stuur Loïs snel een berichtje.

Levi: Hey, ik zit nu in de taxi onderweg naar huis. Tot zo 😘

Vrijwel direct krijg ik een berichtje terug.

Loïs: Oké, tot zo. Hoe ging het?

Levi: Ja al beter dan gister, lights on opnieuw opgenomen. De laatste dingetjes worden nog aangepast en de puntjes op de i worden gezet, maar waarschijnlijk wordt dit al de versie die volgende week uitkomt 🤩

Loïs: Een topper ben je! ❤️

Met een kleine glimlach op mijn gezicht zet ik mijn telefoon uit en laat ik hem weer in mijn zak glijden. Twijfels dringen binnen in mijn hoofd, ik wil heel graag hier in Amerika gaan wonen. Maar Lo heeft natuurlijk gewoon nog haar studie in Utrecht, en deze studie gaat voor boven alles. Ze wilde dit al zo lang en zo graag, nu ze het eindelijk voor elkaar heeft geknokt moet ze het niet voor mij laten gaan. En een lange afstand relatie zie ik heel eerlijk gezegd ook niet zitten.

Ik loop de trap op naar de juiste hotelkamer en loop daar naar binnen. Ik trap mijn schoenen uit en gooi mijn jas ergens neer, daarna volgen ook mijn sleutels. Ik zie dat Loïs geconcentreerd aan het bureau boven haar huiswerk hangt. Ze is druk in gesprek over allemaal ingewikkelde dingen met een jongen van onze leeftijd via Skype, een jaloerse steek in mijn buik overvalt me.

"Ben thuis." Deel ik mee terwijl ik doorloop naar de koelkast om drinken te pakken. "Hee Lev." Zegt ze maar daarna richt ze zich meteen weer op het papierwerk. "Drinken?" Vraag ik. "Thee alsjeblieft." Met een zucht zet ik de waterkoker aan en luister ik naar hun gesprek, het is echt niets om jaloers op te zijn maar alsnog gebeurd het gewoon. Ik pak een mok en een theezakje, terwijl ik wacht op de waterkoker kijk ik even op mijn telefoon. Ik zie dat ik een filmpje heb binnen gekregen van Noah, ik open het en moet even lachen om het filmpje. Er is te zien hoe Owen in zijn luier aan het dansen is op een van mijn liedjes.

Levi: Heerlijk kind die Owen, hij heeft tenminste wel smaak 😝

Opnieuw krijg ik direct een berichtje terug van hem, ik reken even en kom er dan achter dat het vier uur 's nachts is in Nederland.

Noah: En probeer je hiermee te zeggen dat ik geen smaak heb? 🙄

Levi: Dat maak je er zelf van pik, moet jij trouwens nog niet slapen?

Noah: Kon niet meer slapen, en toen stuurde jij een berichtje en daar moet ik natuurlijk wel op antwoorden he broer lief ☺️☺️

Levi: Wat heb je van me nodig? 🙃

Noah: Een vakantie adres naar Amerika dalijk 😂

Levi: Hahaha, omdat jij het bent. Kom je op je Ark?

Noah: Speciaal voor jou kom ik met mijn Ark. Voel je speciaal want eigenlijk is het een geheim dat ik Noach ben 🤫

Levi: Gast dit gesprek is zo kut gewoon weer HAHAHA

Noah: Like 99,9% van onze gesprekken

Levi: Ga slapen pik, je wordt vervelend van slaap te kort

Noah: Komt bekend voor he?

Levi: Rot op, ik had een kater dus dat is de enige uitzondering dat ik chagrijnig mag zijn

Noah: Keep on dreaming

Levi: Ga jij nou maar dromen

Noah: Oké, oké, ik ga al. Slaap lekker straks pik

Levi: Jij ook he pik

Ik schenk de mok in met kokend water en stop daarna het theezakje erin. Ik zet de mok op het bureau en geef Loïs een korte zoen, ze glimlacht tegen mijn lippen aan en ik glimlach terug. Ik plof op de bank en zet de televisie aan, na wat zappen kom ik op een soort van boeiend kanaal.

"Ohja Lev, ik had roomservice besteld en jouw eten staat in de magnetron." Zegt Loïs na een tijdje. "Je bent een topper." Zeg ik en ik loop naar de magnetron waar ik mijn maaltijd opwarm. Ik hoor hoe ze afscheid neemt van haar studiemaatje en daarna ophangt. "Moest hij niet slapen?" Vraag ik terwijl ik wacht tot mijn eten klaar is. "Chris had nog heel veel open staan dus hij werd haast gedwongen om een nachtje door te halen." Legt ze uit en ik knik. "Niet gezond hoe druk jullie het soms hebben." Zeg ik en ik pak mijn bord uit de magnetron. Met een plof laat ik mezelf op de bank vallen en ik val als een uitgehongerde hyena aan op mijn eten. Even later ploft Loïs naast me en leunt ze tegen me aan, ze bekijkt haar sociale media en ik kijk met haar mee. "Ah kijk deze puppy." Zegt ze. "Schattig." Zeg ik met een volle mond. "Wij moeten ook een puppy nemen Lev." Zegt ze en ik grinnik even. "Zodat ik poep kan ruimen zeker?" Zeg ik. "Is een optie." Grinnikt ze en ik schiet in de lach. "De ballen, dat doe je lekker zelf." Lach ik en ze geeft me een speelse duw.

"Lo kan je je studie hier niet in Amerika afronden?" Vraag ik en ze schud haar hoofd. "Hoe gaan we dat doen dan?" Vraag ik en ze haalt haar schouders op. "Ik denk dat ik gewoon terug naar Rotterdam ga over een maand en dat we het dan zo maar even vol moeten houden." Zegt ze en ik knik langzaam. "Ik wil geen lange afstand relatie Lo." Mompel ik. "Je hoeft helemaal niet te werken dalijk als het goed gaat met mijn muziek, dus kan je die studie niet gewoon skippen?" Zeg ik. Ze kijkt me met een dodenblik aan en ik heb meteen spijt van wat ik heb gezegd. "Facking egoïstisch dit Lev." Sist ze en ze staat meteen op. "Lo, zo bedoelde ik het niet." Probeer ik het nog te redden. "Ik ga slapen." Deelt ze mee en met grote passen loopt ze naar de slaapkamer. Met een zucht laat ik mezelf weer terug in de bank zakken en ik haal mijn hand door mijn haren. Sigaret nu, galmt het door mijn hoofd en met een snelle beweging sta ik op. "Fack." Mompel ik en ik grijp naar mijn hoofd, te snel opgestaan. Ik knipper een paar keer en loop dan naar mijn jas, ik gris mijn sigaretten eruit en loop naar het balkon. Ik ga op een stoel zitten en steek mijn sigaret op, via het balkon kan ik de slaapkamer zien. Loïs ligt met de dekens tot haar kin opgetrokken en ze haalt regelmatig adem. Opnieuw haal ik mijn hand door mijn haren en neem ik nog een hijs van mijn sigaret. Ook hier vechten we ons wel doorheen, we hebben al zoveel shit over ons heen gehad. Dit is een lachertje vergeleken de rest.


Hellooo, dit was het laatste "echte" hoofdstuk van BBDIB, no worries er komt nog een epiloog aan, een dankwoord en nog wat andere dingetjes. Stay tuned!

Bad Boys Do It Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu