Uitslag

708 17 0
                                    

Wat hebben jullie nog nooit mee gemaakt wil ik uitschreeuwen maar ik vraag het maar rustig straks word ze bang voor me. Ze zucht en zegt we hebben nog nooit iemand meegemaakt die ons examen foutloos deed! Ik begin te stotteren b-b-ben ik geslaagd? 'Ja je hebt geen enkele fout in je theorie examen gemaakt proficiat je bent geslaagd,' ze zegt nog wat dingen maar ik luister al niet meer OMG ik ben geslaagd!!! Ik sta te springen in de woonkamer tot ik doorheb dat mijn ouders mij heel vreemd aankijken en dat ik de vrouw nog steeds aan de lijn heb, snel pak ik weer de telefoon en bedank haar ze legt nog even uit waar en wanneer ik mijn diploma kan ophalen en ik hang op.

Mijn ouders kijken me lachend aan 'je bent geslaagd neem ik aan,' zegt mijn vader lachend. Meteen begin ik te schreeuwen JAA ik heb geen enkele fout in mijn examen . Mijn moeder staat lachend op en loop naar mij toe gefeliciteerd schat je hebt het echt verdient. Mijn broertje komt ook naar beneden gestommeld als hij mijn vrolijke gezicht ziet zegt hij 'en ben je nou geslaagd?' Weer roep ik heel hard JAAA. Hij doet zijn handen op zijn oren als ik uit geschreeuwd ben vraagt hij heb je wel taart vraagt hij droog. Ik kijk hem vragend aan. Ja zegt hij als je geslaagd ben moet je taart uitdelen. Ik kan hem wel meppen geen felicitatie of je bent de beste zus nee, heb je taart ik had het kunnen verwachten want hij is nou eenmaal gek op taart maar geen felicitatie! Gelukkig zegt mam snel dat zij al taart had gehaald.

(Aan de telefoon)

'Tring' 'tring' de telefoon gaat over ik hoop dat Kim opneemt ik wil haar graag het nieuws vertellen we zijn beide geslaagd! Als ze opneemt zet ik een treurige stem op en ik probeer snikkend te zeggen ki-ki-kim i-ik ben voor ik lachend kan roepen zegt ze "aww jammer volgend jaar ga je wel slagen en ik ga je helpen!" Hoezo helpen vraag ik "mou je bent toch gezakt dus moet je het jaar opnieuw doen ik wil je hier graag bij helpen" maar ik ben GESLAAGD roep ik blij "waarom was je dan aan het snikken" om jou bang te maken antwoord ik lachend.

(Na het telefoon gesprek)

Ik ben nog steeds super vrolijk volgens mijn broertje natuurlijk weer irritant vrolijk maar dat maakt mij niks uit. Ik en Kim hebben nog lang met elkaar gebeld en we hebben besloten dat we samen in Amerika gaan wonen en werken. We willen het liefst bij een Amerikaanse zender de make-up en kleding doen maar dan moet je natuurlijk wel heel goed zijn wat wij ook zijn. Ik ben vooral heel blij dat we dit samen kunnen gaan doen Kim is mijn beste vriendin en ik wil haar niet missen en samen met haar zijn we een geweldig duo.

P.o.v. Kim

(Ook na het telefoon gesprek)

Ik ben zo blij dat Nina ook geslaagd is ze is mijn beste vriendin en ik zou haar echt niet willen kwijtraken. En we gaan samen in Amerika wonen het land waar alles gebeurt. Ook gaan we samen werken als een soort van duo. Ik denk over alles wat we in Amerika gaan doen als ik op de televisie opeens one direction voorbij zie komen ik ben geen grote fan van one direction maar ik vind hun liedjes wel leuk en ze zijn natuurlijk ook niet lelijk;) Ik kijk naar de tv en zie dat het een interview is ik kijk naar hoe ze eruit zien als stylist (jaja ik ben geslaagd dus zo mag ik mezelf noemen) ze zien er wel leuk uit maar de kleding die ze aan hebben vind ik wat minder, de kleuren zijn niet echt op elkaar afgestemd ik zie heel veer zwart het ziet er niet echt leuk uit.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionKde žijí příběhy. Začni objevovat