Hoofdstuk zonder naam

259 7 0
                                    

P.o.v Niall (jeej eindelijk weer een andere pov)

Nina ligt tegen mij aan plots horen we een knal en dan glas gerinkel ik merk dat Nina schrikt aan het samenspannen van haar spieren en ze kruipt dichter tegen mij aan. Ik laat het maar en knuffel Nina nog een beetje tot ik ook wel bezorgd word want ik hoor meer voetstappen en ook een soort zak. Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje naar Liam.
Li,
Ik ben met Nina in mijn appartement en we horen voetstappen. Ik wil de politie bellen maar Nina niet ongerust maken dus wil jij alsjeblieft bellen?
Niall

Binnen een halve minuut waarin we nog meer geluid horen krijg ik een berichtje terug van Liam.
Ni,
Ik heb de politie al gebeld ze komen binnen 5 minuten en ik kom ook ze zeiden dat als je een mes in de buurt had je die moest pakken maar alleen om te dreigen. Ik kom er ook aan.
Liam

Ik sta op en pak een zakmes die ik nog had. Ik stop hem in mijn zak en hou hem vast Nina kijkt me vragend en bang aan.
'Babe niet bang zijn'
"Nee dat ben ik niet maar waarom dat ding kunnen we niet gewoon weg?"
'Nee sorry babe Liam komt er zo aan en zei dat we hoer moesten blijven'
"Eehm oke"
'Maak je geen zorgen'

Plots knalt de deur voor ons open en ik kijk op en schrik me dood. In de deuropening van de woonkamer staat een man met een grote zak en een pistool waar mijn zakmesje een waterpistooltje bij is. Nina knijpt in mijn hand en de man loopt op ons af hij probeert Nina te pakken maar ik laat haar niet los. 'laat haar los!' Roept de man boos. Ik schud mijn hoofd tot hij het pistool tegen Nina aan houd. 'Als je haar niet loslaat schiet ik haar neer.' Nina gebaart dat ik los moet laten ik knik met tranen in mijn ogen. De man trekt haar mee maar ik doe snel haar telefoon in haar zak zodat ik haar kan vinden want er zit op haar telefoon een gps. De man trekt Nina mee en ik ren er snel achteraan als de man even niet oplet trap ik hem van achteren op zijn gevoelige plekje waardoor hij Nina los laat snel pakt Nina het pistool en houd ze hem onder schot. De man blijft op de grond liggen en ik hoor de politie de deur inrammen. "Laat je wapen vallen!" Nina luistert en laat het pistool vallen. De politie komt dichterbij maar stoppen dan. De man is weer een beetje opgekrabbeld en heeft blijkbaar nog een pistool bij zich. Ik hoor een knal en wat gegil ik zoek meteen naar Nina die ik gelukkig naast mij vind de man heeft mis geschoten. Ik pak Nina haar hand en zie dat de politie de man meeneemt en weer vertrekken ze vragen helemaal niets aan ons ze komen alleen met de mededeling dat de man al gezocht werd en nu waarschijnlijk levenslang krijgt en dat we geen aangifte hoeven te doen. De deur knalt weer dicht en Nina en ik blijven weer met z'n 2 over niet voor lang want Louis en Liam staan voor de deur. 'Heeyyy mensen hoe is het?' Roept Louis weer altijd vrolijk. Liam geeft Louis een zachte tik voor zijn hoofd 'er is net bij hun ingebroken hoe denk je dat het gaat?!' Nina en ik schieten in de lach. "Alles gaat goed hoor de man wilde op ons schieten toen hij op de grond lach maar hij schoot mis." 'Hoe kan je nou misschieten als er een afstand is van 2 meter?' Vraagt Louis. 'Weet ik niet maar we zijn wel heel blij dat hij mis heeft geschoten. En we krijgen vanaf nu meer bewaking niet alleen voor ons zelf maar ook bij het huis waar we op een bepaald moment zijn.' Antwoord ik.

Nina en ik hebben besloten om over 6 maanden te gaan trouwen. Ik wil graag in Ierland trouwen en Nina vind dat ook wel prima maar daar trouwen we in het klein want we moeten als we willen trouwen in Amerika trouwen want daar worden wij de heersers van. De trouwerij in Amerika gaat heel erg groot worden en er komt pers. We hebben een weddingplanner die geregeld is door het witte huis zodat we haar zeker weten kunnen vertrouwen. Ik hoef alleen maar te zorgen voor mijn getuige en ik moet verschijnen op de bruiloften en proeverijen. Mijn getuigen worden Harry, Louis, Liam en Zayn. Ze weten het nog niet maar ik ga het ze morgen vragen.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now