Een spel

453 11 0
                                    

P.o.v Louis

Ik kijk op mijn telefoon ik krijg een berichtje binnen van Zayn

Heey Louis

We moeten Kim en Harry een handje helpen ik word er gek van ze draaien alleen maar om elkaar heen!

Zayn heeft wel gelijk die 2 zijn smoor verliefd op elkaar. Ik stuur een berichtje naar Harry.

L: Louis
H:harry
L: harry!
H: whatsup
L: vraag haar
H: vraag wie wat
L: kim we zien het heus wel!
H: is het zo duidelijk?
L: jup
H: ik durf niet!
L: kom op! Jij bent de Harry Styles!
H: ja dat ben ik
L: ze vind je hartstikke leuk dat ziet iedereen

P.o. Harry
Ik moet het nu vragen kom op Harry jij moet de leiding hebben. Ik ga op een knie voor haar zitten ze kijkt mij met grote ogen aan lieve Kim begin ik wil je mijn meisje zijn? Ik merk dat ik tril dan roept ze JA en geef ik haar een zoen.

Ik merk dat ze moet gapen dus ik vraag of we zullen gaan slapen maar als ik kijk heeft ze haar ogen al gesloten ik til haar op in bruidsstyle en neem haar mee naar de stoelen ik leg haar neer en geef haar een kus dan ga ik naast haar zitten. Ze doet haar ogen even open en legt dan haar hoofd tegen mijn borst aan.

Ik loop naar Kim die ondertussen ook wakker is en zich aan het aankleden is. Als we allebei klaar zijn lopen we samen naar de gemeenschappelijke ruimte. Daar is de rest al ze praten met elkaar. 'Ehm jongens mogen wij even stilte?' Ze knikken en ik begin te praten 'Kim is mijn vriendin!' Honey mag ik de wereld bekendmaken van ons?' Ze kijkt me aan en knikt. Yes, nu weet iedereen hoe gelukkig Kim mij maakt. Kim hoe heet je op Twitter vragen de andere jongens. @kimmieee antwoord ze. Ze kijkt op haar telefoon en glimlacht ik weet nu gewoon dat de jongens haar volgen. Snel ga ik ook naar mijn Twitter en volg ik haar ook.

Ik sta op en zeg jongens hebben jullie een idee hoe ik de wereld bekend kan maken dat Kim en ik een relatie hebben en dat ik heel veel van haar hou. De jongens beginnen meteen te grijnzen en Kim word rood. Ik loop naar haar toe ze is zo schattig als ze bloost. Ik pak haar hand en de suggesties komen binnen.
-via Twitter
-via een twitcam
-tijdens een interview
-de fans laten afwachten
-met een verassing
Ik streep meteen via twitcam af zo hebben Niall en Nina dat al gedaan. En de fans laten afwachten is ook niet echt een goed idee want dan gaan de fans heel veel haat sturen. En Twitter is zo onpersoonlijk. Ik denk dat ik wel een idee heb maar die ga ik niet zeggen. Jongens ik weet wel wat ik regel het over een paar weken weet iedereen van onze realatie.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum