Hollywood

284 9 2
                                    

P.o.v Nina

Niall en ik zijn gewoon in Hollywood! De reis was geen probleem want Niall en ik hadden ons vermomt en de bodyguards ook. Niall en ik lopen nu gewoon een beetje over de boulevard. Niall heeft mijn hand vast en de bodyguards lopen in burger pakken om ons heen. Ik kijk naar Niall die vrolijk om zich heen kijkt. 'Mooi uitzicht babe?' Vraagt Niall grijnzend. Ik schiet in de lach van zijn gezicht en speel zijn spelletje mee. 'Jaaa, er loopt daar een super knappe blonde ier!' Niall begint ook te lachen en zo lopen we door.

We lopen nog steeds tot ik stop. Niall kijkt mij vreemd aan 'wat is er babe?' 'Waarom kijken die mensen daar allemaal naar beneden alsof ze iets zoeken?' Vraag ik. Niall kijkt nu ook en ziet het. 'Omdat daar de walk of fame is!' "Cool zullen we kijken?" Niall knikt en we lopen er naar toe en lopen nu ook met ons hoofd naar beneden. Ik zie Mickey Mouse voorbijkomen en Niall en ik nemen een foto voor op Twitter en Instagram.
@niallhoran: with my lovely girl @ninaaa http://twitterpic: niall/nina(Mickey Mouse).com
@Ninaaa: with my prince @Niallhoran http://twitterpic: Niall/Nina(Mickey Mouse).com

We lopen verder en maken nog heel veel foto's. Plots zie ik een ster met de naam van mijn vader. Ik wist niet dat koningen ook hier lagen. 'Kijk Niall mijn vader' Niall kijkt ook en we nemen wat foto's. 'Ik wist niet dat mijn vader hier ook lag' dit was blijkbaar niet zo slim om te zeggen want een paar mensen kijken op. Het lijkt erop dat niemand ons herkent totdat een meisje heel hard begint te gillen 'OMG dat zijn...' Ze kan haar zin niet afmaken omdat een van onze bodyguards zijn hand voor haar mond heeft geslagen en zegt dat we weg moeten. Veel mensen staan om ons heen en we kunnen niet weg en ondertussen zit iedereen te smoezen. Het meisje krijgt zichzelf toch los en gilt nog een keer 'dat zijn Niall Horan en Nina!' Het smoezen word luider en we worden bijna ingesloten. De bodyguards gaan om ons heen staan en roepen dat iedereen weg moet gaan. Sommige mensen vertrekken maar blijkbaar heeft de pers ons geroken want ik zie een tv busje aankomen rijden. Ondertussen zijn we nog steeds ingesloten. De bodyguards proberen ons uit de menigte te leiden terwijl allemaal mensen filmen en foto's maken. Als we uit de groep mensen zijn gaan de bodyguards weer een beetje van ons af en geef ik Niall een zoen die al snel een tongzoen word. Tussen de zoen door mompelt Niall wat. Ik trek terug en kijk hem vragend aan. 'De cameraploeg heeft ons gevolgd' en hij wijst naar rechts waar ik inderdaad het busje zie en camera's. 'Niall en Nina we moeten hier nu weg want jullie zijn ondekt.' Zegt een van de bodyguards. We knikken en we lopen, rennen richting de plek waar onze auto's staan. We stappen in en rijden naar ons hotel. 'Ik hoop dat wij ooit ook op de walk of fame komen te liggen.' Zegt Niall en ik knik instemmend.

Vandaag moeten we alweer terug, terug naar ons drukke leven. Met mijn vader gaat het wel goed maar hij wil Niall en mij vandaag iets vertellen en ik weet niet of dat positief is of niet.

We zijn nu op de afspraak met mijn vader. Niall merkt dat ik gespannen ben en knijpt geruststellend in mijn hand. We lopen naar het bureau van mijn vader en gaan zitten. 'Hey Niall en Nina.' "Hoi pap" 'ik moet even wat met jullie bespreken' "okee" 'als jullie getrouwd zijn wil ik eigenlijk langzaam aan gaan aftreden ik ben namelijk al 20 jaar aan het regeren omdat mijn moeder vroeg overleed en ik denk dat jullie mij prima over kunnen nemen' "maar pap hoe moet dat dan met One Direction?!" 'Daar heb ik ook over nagedacht jullie blijven gewoon je leven leiden ik ga wel alle zaken regelen die ik nu ook doe maar ik wil gewoon niet meer zoveel in de spotlights staan' "maar pap One Direction dan?!" 'Niall blijft gewoon in One Direction en word koning' "maar meneer wie gaat dan op bezoek bij andere leiders en doet al dat soort zaken?" 'Jij maar we gaan het zo plannen dat als jij op tour ben je in het land meteen op bezoek kan samen met Nina en de rest van de jongens van One Direction. En jullie zijn niet meteen koning en koningin dat is pas over 5 jaar' "oke pap" 'bedankt meneer' "jullie zullen geweldige koning en koningin zijn!"

Niall en ik zitten op onze kamer. 'Het gaat allemaal heel snel hé' zeg ik. "Ja" 'Niall vind je het echt niet erg anders zeg ik gewoon tegen mijn vader dat hij gewoon nog een tijdje koning moet blijven' "nee babe ik vind het hartstikke leuk om koning te worden en samen met jou mijn leven door te brengen." 'En je fans dan?' "Ik zal gewoon af en toe blijven optreden maar dan wel minder" 'en de jongens dan?' "Ooit zal de band moeten stoppen. We hebben nu allemaal een relatie Perrie en zayn gaan zelfs trouwen en Harry en Kim waarschijnlijk ook" 'ja daar heb je gelijk in' "ik heb altijd gelijk!" 'Niet overdrijven meneer Horan' "ik overdrijf nooit mevrouw Horan" ik voel kriebels in mijn buik als Niall mevrouw Horan zegt man wat hou ik van hem.

--------------------------------------------------------
A/N heeyyyy
Gelukkig 2015 allemaal!
En srry dat de update zo lang duurde en dat het hoofdstuk kort is maar ik zit te denken aan 2 tijdsprongen en ik vroeg me af wat jullie daar van vinden.

Pleas rea en vote want dat motiveert mij.

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now