Sommige fans..

290 9 0
                                    


P.o.v Nina

Het is vandaag vrijdag en we gaan nu naar Spanje. Op vrijdag krijgen de jongens altijd de fanmail binnen en dan staat bijna heel de bus vol. Er zitten ook veel cadeautjes in zoals mutsen, t-shirts, bh's en zelfs een keer doucheschuim en dan niet gewone nee van een meisje wat gedoucht had en het schuim had opgevangen en naar de jongens heeft gestuurd. Toen ze dat vertelde moest ik heel hard lachen. Niall vind de brieven en cadeautjes allemaal heel lief en leuk maar ze geven het eigenlijk altijd weg omdat ze anders een heel nieuw huis moeten kopen voor alle fanmail. Vandaag mogen Kim en ik helpen met de fanmail.

De jongens hebben de fanmail zojuist heel enthousiast ontvangen. En met enthousiast bedoel ik Louis die met Liam op zijn rug door de lobby rende en vervolgens de bus in waar we straks in vertrekken. Harry tilde Kim op en begon haar te zoenen. Zayn rende naar de post toe en pakte de zakken en liep ermee naar de bus. (De spullen zitten allemaal al in de bus ze moesten alleen wachten op de fanmail en dan die in de bus openen.) Niall schoot samen met mij in de lach. We filmde alles en liepen naar de bus. Niall plaatste het filmpje op Instagram. Binnen korte tijd waren er al heel veel reacties. Veel meiden vonden het grappig en er waren er ook een paar die hun eigen brief zagen.

We zitten in de bus en zijn opgedeeld in groepjes Louis, Zayn en Liam, Kim en Harry en Niall en ik. De meeste fanmail is voor de jongens maar heel af en toe zit er een brief voor mij of Kim bij. Nj weer ik heb een pakje voor Niall en mij. Ik leg het pakje aan de kant zodat we het later samen kunnen openen. Ik zie dat alle jongens met een glimlach van oor tot oor de brieven openen. Ze kijken altijd op donderdag al uit naar de post. Ze krijgen iedere maand al deze fanmail en toch blijven ze er toch heel blij mee. Ze lezen niet alles want dat kan gewoon niet. De knuffels die ze krijgen worden meteen opgestuurd naar een kinderziekenhuis. Niall heeft zijn arm om mij heen geslagen en leest een briefje van een fan. Hij kijkt op en ziet dat ik naar hem staar. Hij geeft mij een zoen en leest weer verder net als ik.

Er zijn nog wat pakjes en dingetjes voor Niall en mij binnengekomen. Als een van de andere groepjes een brief voor ons zag of voor 1 specifiek persoon gaven ze die door. Niall vertelde dat hij altijd 20 brieven bewaarde voor als hij zich een keertje depri voelde. We zijn door alle post heen en Niall en ik gaan nu onze eigen post openen. De rest van de jongens zit in stoelen en Niall en ik zitten op de bank. We pakken alles uit. We krijgen ook een paar hele lieve briefen en tekeningen. Ook zit er een fotolijstje bij met een foto van Niall en mij. De foto is van toen we samen in de winkel liepen voor Nederlandse producten. Ik heb toen geen camera gezien.

De jongens beginnen met het concert. Kim en ik zitten verborgen in het publiek omdat we anders helemaal gek zullen worden! Ik zie Louis ons schuw aankijken en ik vertrouw hem niet. Op dat moment begint hij te praten 'heey allemaal!' Een luid geschreeuw klinkt als gevolg. 'Jullie hebben wel gehoord over Kim en Nina de vriendinnen van deze 2 hier!' Weer klinkt luid gegil. 'Nina en Kim zitten in de zaal! En ze zitten in vak E op stoel 32 rij 3 dus iedereen zoeken!!!' Kim en ik kijken om ons heen en zien allemaal meiden onder hun stoel kijken naar het nummer. Dan beginnen er een paar meiden te gillen. Shoot we zijn ontdekt. We rennen weg richting de bodyguards die ons backstage lijden.

Het concert is afgelopen en Kim en ik lopen nu naar de jongens toe backstage. 'Jongens!! Hoe konden jullie!?' Ze grinniken allemaal. 'Het was een weddenschap van Louis als wij dit deden krijgen we privacy tijd met jullie. Anders zou Louis de superheld onze leuke momenten verpesten' zei Harry 'dus Louis pure chantage hé?' Louis knikt. Oké dan zorg ik er nu voor dat je een week geen wortels kan eten. Louis kijkt me boos aan. En de rest schiet in de lach. Ze worden zo rood als een tomaat.

Na nog een tijdje gepraat te hebben gaat iedereen nu naar bed. Niall en ik hebben de grootste slaapcabine ingepikt toen iedereen aan het ruziën was over de grootste cabine. Haha wij zijn zooo slim...

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now