Berichtje?

308 10 0
                                    

P.o.v Niall

Ik word wakker en zie Nina naast mij liggen. Ze is in zo'n korte tijd zo belangrijk voor me geworden. Ik kan nu geen week meer zonder haar. Ik zie dat ze wakker word 'je was geweldig babe' ik kijk haar met een glimlach aan en ik zie dat ze teruglacht. Ik stap uit bed en trek mijn jogging broek aan. Ik loop naar de keuken en maak een ontbijt met ei en spek.

Na het ontbijt loop ik naar een soort woonruimte toe en pak mijn laptop. Ik kijk een beetje op Twitter en volg wat fans. Ik zie dat #onbekend en #zangeres trending topic is over de hele wereld! Ik druk op de trend van #onbekend en kom daar op een link terecht. Ik druk op de link en kom op youtube. Ik druk op start. Het filmpje speelt af en ik zie alleen een gitaar en 2 handen. Ik zet het geluid wat harder en luister het is Break Free van Ariana Grande. Ariana is echt heel erg cool. Iedereen zegt dat ze een diva is maar dat valt echt enorm mee, ja ze heeft wat eisen maar heb je de eisen van Justin Bieber wel eens gezien?! Ariana en ik zijn gewoon vrienden ik hou van haar muziek het is prettig om naar te luisteren. Het meisje zingt verder en het klinkt aan de ene kant bekend maar aan de andere kant zo onbekend. Wel is het super zuiver en mooi. Ik zie dat Ariana zelf gestuurd heeft dat ze het echt super mooi vind en graag wilt weten wie dit meisje is. Eigenlijk ben ik daar ook best benieuwd naar want ze is echt super goed. Ik denk dat als ze door wilt breken dit zo gebeurt is!

P.o.v Nina

Ik hoor Niall wat muziek luisteren op zijn laptop. Ik loop naar hem toe en zie dat hij mijn filmpje aan het luisteren is. De zenuwen gieren door mijn lijf wat als hij door heeft dat ik de zangeres ben in dat filmpje wat ook waar is. 'Babe?' "Hi Niall" 'Nina ben je er niet bij met je gedachten ik vroeg namelijk wat je van dit filmpje vind?' "E e e ehm ik vind het wel goed denk ik" 'Ik vind het geweldig dit meisje kan zo goed zingen maar niemand weet wie ze is! Ik wil er zo graag achter komen wie dit meisje is!' Dan komt Louis binnen gestormd 'Niall en Nina hebben jullie dat filmpje van de onbekende zangeres al gehoord ze is echt super goed! En ik wil haar gaan ontdekken!' "Jaa ik vind haar ook super goed misschien kunnen we zelfs een liedje met haar opnemen!" Hoor ik Niall zeggen. Niall en Louis praten nog verder over hoe ze de onbekende zangeres gaan vinden. Ik denk na hoe ik ervoor ga zorgen dat ik wel nieuwe filmpjes kan plaatsen maar zonder dat Niall doorheeft dat het zijn gitaar is.

Ik weet wat ik ga doen ik ga niet meer met gitaar spelen maar gewoon zingen en ik richt de camera op het stukje boven mijn hoofd. Vanmiddag ga ik het nieuwe filmpje opnemen want dan zijn de jongens en Kim weg. Ik heb gezegd dat hun gerust weg kunnen gaan maar dat ik even uitrust.

---paar uur later als de jongens en Kim weg zijn---

Ik heb besloten het liedje Diana van One Direction ga doen. Ik ga tegen de muur naast het bed zitten en begin. Ik maak de opname en kijk hem terug je ziet alleen het stuk boven mijn hoofd voor de rest niet. Ik plaats het filmpje en ga lekker MTV kijken. Na een tijdje komt een interview met Ariana Grande. Van haar liedje maakte ik mijn eerste filmpje. Plots hoor ik de naam onbekende zangeres en laten ze mijn filmpje zien. Na het filmpje gaan ze nog praten met Ariana Grande ze verteld dat ze mijn filmpje al een paar keer gezien heeft maar niet weet wie ik ben en daar graag achter wil komen. De interviewster vraagt waarom ze het ip adres niet achterhaald. Ik zie dat Ariana haar eerst vreemd aankijkt maar daarna met een twinkeling in haar ogen. Maar gelukkig zegt ze dan 'nee dat kan niet als ze niet bekend wilt worden zal ze daar een reden voor hebben. Ik zou het leuk vinden als ze bekend word of als ik weet waarom ze niet bekend wil zijn maar ik ga haar niet dwingen.' De interviewster knikt instemmend en het interview is afgelopen.

Ik ben net op MTV geweest! en de halve wereld zoekt me zonder te weten wie ik ben. Ik denk dat ik het aan Ariana Grande ga vertellen ze zal hopelijk snappen waarom ik niet bekend wil zijn. Ik zal haar nu meteen een berichtje sturen via youtube.
Beste Ariana,
Je weet dat dit profiel van de onbekende zangeres is. Eigenlijk ben ik niet onbekend maar kent de wereld mij al. Ze weten niet dat ik kan zingen of überhaupt enig talent heb. Ik ben namelijk Nina het vriendinnetje van Niall Horan. Niall weet ook niet dat ik de zangeres ben. Dat is best lastig want hij en Louis zijn overtuigd om mij te vinden. Ik stuur je dit berichtje omdat ik keek naar MTV en ook weet dat er mensen zijn die nu mijn ip adres gaan opzoeken dus lang onbekend zal ik niet blijven. Ik wilde onbekend blijven omdat anders mensen gaan denken dat ik Niall gebruik voor zijn roem en dat is niet zo. Ik hou van Niall ik ben zijn styliste maar dat wist je waarschijnlijk al. Hij is geweldig en ik wil gewoon niet dat ik nog meer haat krijg. Ik hoop dat je dit begrijpt.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now