Het telefoontje

468 16 2
                                    

P.o.v Louis

S: Simon L: Louis
S: hoi Louis
L: hooi Simon is er wat dringends?
S: ja morgen hebben jullie het concert we willen dat jullie tweeten dat alle fans in het oranje moeten komen!
L: leuk idee waarom doen jullie dat zelf niet? (Management heeft de ww van de jongens)
S: we willen dat jullie het gaan vragen via een twitcam en Zayn, Harry en Niall hebben hun wachtwoorden veranderd
L: okee we doen over 20 minuten een twitcam
S: wanneer gaat Harry bekend maken van Kim?
L: weet ik niet
S: wil je vragen of hij mij ook nog wilt belle
L: is goed
S: veel plezier met de twitcam en oja zorg dat Nina er ook bij is.
L: jup
S: overmorgen hebben jullie trouwens ook nog een interview met een aantal Nederlandse tv programma's Nina moet dan ook mee.
L: ja is goed
S: oke mooi
L: doeii
S: tot ziens

Ik loop weer de woonkamer in en zucht een beetje dan roep ik heel hard ....

P.o.v Nina

Louis is nu al even weg en de jongens kletsen lekker verder. Ik hoor wat gestommel op de gang en Louis komt binnen. Hij schreeuwt heel erg har Twitcam!! We kijken hem met z'n alle raar aan. Louis met wie belde je aan de telefoon? Vraag ik. 'Dat was Simon, management wilt dat we op Twitter vragen of alle fans morgen in het Oranje willen komen zodat ze weer leuke beelden hebben voor de film. Ze willen dat we dat via een twitcam doen. En oja morgen moeten we vroeg op want we moeten naar een aantal tv studio's voor interviews en Nina en Kim jullie moeten mee.' Iedereen kijkt hem verbaasd aan. 'Louis waarom moeten Nina en Kim mee?' Vraagt Zayn. 'Omdat Nina ook op tv komt en Kim gewoon voor de gezelligheid want niemand weet nog van hun relatie' antwoord Louis. Ik glimlach het is wel een goed idee van management. De jongens kijken me aan en knikken.'laten we dan beginnen aan die twitcam' roept Niall. Maar dan kunnen we morgen nog niet naar de Efteling zeg ik dan maar. De jongens kijken me teleurgesteld aan. 'Aww Nina ben je bang dat de mensen dan niet meer kunnen zien dat jij van Niall bent?' Lacht Liam. Ik begin te blozen terwijl de jongens heel hard beginnen te lachen. 'Aww Nina Niall maakt wel een nieuwe voor je' roept Zayn dan. Ik bloos natuurlijk heel erg Niall roept dan 'Nina ik wil laten zien dat je van mij bent maar als je dat niet wilt snap ik dat en jongens niet zo opjutten!' Ze knikken.

-de tweede twitcam voor Nina. Kim mag niet in beeld komen omdat Karry nog niet bekend is. (Karry is shipnaam Harry en Kim:))-

Kim en ik hebben besloten dat deze twitcams voor de fans en de jongens is en dat ik gewoon op de bank ga zitten met Megan en Nadine. Kim gaat even naar huis om gewoon even met haar ouders te kletsen. Megan, Nadine en ik komen niet in beeld en praten niet mee maar de fans komen wel te weten dat wij daar zitten.

De twitcam is net begonnen Megan en Nadine zitten samen met mij op één bank de jongens zitten op de andere bank met een witte achtergrond anders zien mensen misschien spullen en gaan ze inbreken om die te stelen. Ja zo ver gaat het, sommige fans willen zo graag de jongens ontmoeten.

De jongens zijn al 7 minuten bezig met de twitcam de fans hadden binnen 2 minuten al door dat hij afgeleid was. Ze snapte niet waarom dus veel lieten het gaan. Maar op Twitter was wel een nieuwe trend 'afwezigeNiall' toen ik het las moest ik best wel lachen en mijn zusjes konden hun mond ook niet houden dus Nederlandse fans vroegen wie die schattige Nederlandse meidenstemmen waren. Op dat moment zegt Louis iets tegen de fans en Mij 'Nina kom er alsjeblieft even bij want Niall kijkt de hele tijd naar jou en je zusjes hebben ze ook al gehoord. En Niall als Nina erbij is let je dan wel op?!' Ik kijk even naar Niall die snel knikt en mij wenkt. Ik loop naar ze toe en ga op zijn schoot zitten. Megan en Nadine gaan ook op het schoot van een van de jongens zitten. 'Hooi' roepen ze enthousiast ze beginnen te vertellen over het eten. Het enige probleem is dat bijna geen fans snappen waar het over gaat want ze praten in het Nederlands. De jongens kijken ook heel vreemd. Ik schiet in de lach. Ik kijk even tussen de reacties en zie veel Nederlandse fans die leuk reageren. Er zijn ook wat negatieve reacties maar dat kunnen de meiden toch niet lezen en voor mij zijn de meiden perfect. Ze blijven maar praten, na een tijdje begin ik maar te vertalen wat ze zeggen want iedereen kijkt ze raar aan. Ik vertaal over het eten en dat het heel lekker was en over de paparazzi bij ons in de straat enzo. De jongens en de fans snappen nu waar het over gaat en kijken de meiden vreemd aan. Best begrijpelijk als je maar een twitcam kijkt van je idolen en 2 meisjes beginnen te vertellen over hun eten in een andere taal nogwel.

Er komen nog een hele boel vragen voorbij en Megan en Nadine zijn in slaap gevallen in de armen van Zayn en Louis echt super schattig. Dan komt de vraag; hooi ik kijk nog maar net wat en vraag me dus af wat doen die 2 meisjes slapend in de armen van de jongens en wie zijn het? Niall glimlacht 'deze twee slapende meisjes zijn de zusjes van Nina, Nina is mijn vriendinnetje.' Als hij dat gezegd heeft geeft hij mij een kus op mijn wang. Er komen heel veel reacties van aww en schattig.

P.o.v Harry

Ik vind het jammer dat ik Kim nog niet kan laten zien maar morgenavond zal dat veranderen iedereen zal het weten:) als iedereen een beetje vragen zit te beantwoorden en niemand op mij let wijs is stiekem naar de zuigzoen in Nina haar nek niemand is het tot nu toe opgevallen. Ik zie heel veel mensen met aah zuigzoen of die is van Niall! Niall en Nina kijken ons 1 voor 1 aan. Iedereen schiet in de lach. Op de een of andere manier heeft Nina door dat ik het was en wijst ze naar mij. Zij en Niall lopen op me af Niall legt me op de grond en Nina begint me te kietelen terwijl alle fans mee kunnen kijken. Iedereen kan er om lachen behalve ik, ik kan namelijk absoluut niet tegen kietelen. Als ik naar de reacties kijk zie ik veel mensen die mij dankbaar zijn en de zuigzoen is al trending topic geworden. Hahaha geweldig!

P.o.v Nina

Aaww Harry is zo gemeen ik had meteen al door dat hij het was. De vlek in mijn nek is nu trending topic en er zijn al veel bewerkte foto's. Als we willen afsluiten bedenk ik nog dat de fans morgen in oranje moeten komen en dat we dat nog niet gezegd hebben. Ik tik Niall aan en fluister in zijn oor. Natuurlijk denken veel mensen weer verkeerd. Haha ik weet heus wel dat jullie nu dirty minded zijn hoor! Zeg ik tegen de camera en tegen de jongens. Ze kijken me blozend aan. Maar Niall begint meteen te praten 'voordat we deze twitcam afsluiten willen we nog wat belangrijks zeggen over het concert van morgen avond iedereen die komt willen wij vragen om in het oranje tekomen!' Na dat bericht van Niall sluiten we de twitcam af.

We hebben de twitcam net afgesloten en gaan naar bed morgen is het optreden van de jongens Kim en ik gaan natuurlijk mee. Megan en Nadine blijven thuis maar 2 avonden daarna moeten de jongens weer optreden in de Arena en dan mogen ze wel mee. Kim en ik moeten ze ook gewoon stylen enzo want dat is ons werk. Kim en ik hebben nog oranje wk jurkjes die we aan gaan trekken en we hebben ook nog van die schmink vlaggetjes, de schmink gaan we ook bij de jongens gebruiken. De schmink vlaggetjes hou ik in mijn make-up doos voor de jongens (dat is een make-up doos waar alle spullen inzitten die de jongens nodig hebben ook voor hun haren enzo.) binnenkort is namelijk ook het wk en Kim en ik moeten natuurlijk wel Nederland suporten!

-----soort a/n--------
En ik heb een vraagje is het veel moeite om op het like knopje te drukken want jullie doen mij daar echt een plezier mee!

En nog heel leuk nieuws ik zit bijna bij de 400 reads!!!! Ik ben echt zo blij nu! :):):):):):)

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now