Wk:)

315 7 0
                                    

P.o.v Nina

Over 10 minuten begint de voorbeschouwing van de wedstrijd van Nederland-Spanje! En wij zitten niet gewoon voor de tv maar in het stadion in Brazilië!!! Management heeft geregeld dat de jongens in Brazilië tijdens de finale van het wk mogen optreden. Daarom hebben we speciale vip kaarten gekregen zodat we gewoon het stadion in kunnen tijdens wedstrijden we mogen naar 9 wedstrijden! En de eerste is dus Nederland-Spanje! De jongens hebben allemaal oranje shirts aan en Kim en ik hebben een wk jurkje aan. Ook hebben we van die vlaggetjes op onze wangen. Veel Amerikanen kijken ook omdat ze weten dat wij in Brazilië zijn en omdat ik in Nederland ben opgegroeid.

De wedstrijd begint! De jongens beginnen helemaal te springen ze hebben er veel zin in denk ik. Ik heb Niall zijn hand vast en we kijken naar de wedstrijd. Spanje krijgt een paar keer kansen maar onze super keeper houd ze allemaal tegen. Nederland valt nu aan en iedereen zit op het puntje van zijn stoel. Sneijder schiet maar de keeper heeft de bal. Iedereen zucht. Dan vallen de Spanjaarden aan. Ze zijn in het strafschop gebied als één Nederlander een aanvaller onderuit haalt en de aanvaller blijft liggen. Iedereen begint te joelen maar de scheidsrechter legt de bal op de penaltystip. Een Spanjaard loopt schiet en scoort. Ik hoor Louis een beetje vloeken en de andere jongens ploffen terug in hun stoel. Na een paar minuten valt Nederland weer aan. Vanaf de middellijn geeft een Nederlander een prachtige pas naar voren. Van Persie loopt en duikt en scoort!!!! Iedereen begint te juichen want we zagen dit niet echt aankomen. 'Dit is het mooiste doelpunt die ik ooit heb gezien!' Roept Zayn en ik hoor de rest instemmende geluiden maken. Na nog een paar spannende minuten is de eerste helft afgelopen.

We lopen naar een soort kraampje en praten nog wat over de eerste helft. De jongens zeggen dat de Nederlandse voetbal een voorbeeld voor hun is. Ik zie wat fans vanaf een afstandje naar ons kijken alleen wij zitten in het vip vak en hun in het vak ernaast. Ik tik Niall aan en wijs naar de meiden. Niall pakt mijn hand en we lopen samen naar de fans toe. 1 meisje met bruine krullen begint helemaal te flippen. De andere meisjes doen alsof ze relaxt zijn. We geven ze een paar handtekeningen en gaan met ze op de foto. Als we klaar zijn word er omgeroepen dat de tweede helft weer gaat beginnen. We gaan weer naar onze plekken toe.

De tweede helft is net begonnen en Spanje heeft al een kans gehad die gelukkig buitenspel kwam ofso ik heb geen idee wat buitenspel is maar volgens de jongens was het buitenspel. Robben krijgt de bal en rent naar voren hij rent en rent en passeert dan iemand en schiet dan op doel en hij scoort! Nederland staat voor! Dat kleine landje tegen de wereld kampioen! Ik geef Niall een zoen we hebben alleen niet door dat alweer iedereen is gaan juichen ik trek terug, 'ey tortelduifjes het is al 3-1!!!!!' Niall en ik beginnen dan ook te juichen. De camera gaat even over het publiek en blijft even bij ons hangen en ik merk dat er wat gejuicht word in het stadion. Even later gaat de camera ook weer verder en begint de wedstrijd weer.

De wedstrijd is afgelopen en Nederland heeft gewoon met freaking 5-1 gewonnen!!! We gaan nu naar een soort ruimte in het stadion waar we de spelers gaan ontmoeten en gewoon wat met ze gaan praten. Niall en Louis zijn helemaal gek van Robben vanwege die loopactie. Ik kijk een beetje op Twitter en zie dat #spane world wide trending topic is. Veel mensen vinden het super knap hoe Nederland gewonnen heeft en vinden dat Nederland echt super goed gespeeld heeft. De jongens praten nog wat over de bondscoach van het Nederlands elftal en over de bijzondere opstelling ofso. We staan in een soort ruimte alleen Kim de jongens en ik. Het team kan ieder moment binnen komen. Normaal gesproken doen ze dit voor familie en nog wat genodigde maar ze wilden wel een soort pauze inlassen om even met ons te praten want wij mogen van de bodyguards niet naar die grotere groep want ze zijn bang dat er daar directioners zijn. Naja dit is ook prima.

Het elftal komt binnen gelopen ze praten allemaal met elkaar en als ze binnenkomen beginnen de jongens een beetje te joelen en Kim en ik beginnen te klappen. Een paar van de mannen van het elftal loopt naar ons toe volgens mij de keeper, Robben en van Persie. Niall en Louis beginnen een soort van fangirl moment en ik schiet in de lach net als Arjen en Robin. De jongens praten wat met Robin en Arjen volgens mij zijn ze onder de indruk. 'Het lijkt me zo geweldig om te scoren voor een vol stadion en als je weet dat heel de wereld kijkt!' Roept Louis. "Haha dat is het ook helemaal als dat stadion helemaal gek word" zegt Robin. 'We know the feeling' antwoord Niall. Liam, Harry en Zayn zijn wat met de andere spelers aan het praten. De tijd vliegt voorbij en de spelers gaan weer verder naar hun familie. Ik loop naar Niall toe en geef hem een zoen. 'Thnx babe' zegt hij tussen de zoen door. "Waarvoor?" Ik kijk hem vragend aan. 'Nou door jou heb ik nu een top team ontmoet en ben ik de gelukkigste man van de wereld met jou.' "Man?" 'Ja man' "je bedoeld jongen'' 'nee ik ben een man' hahahhahaha "schat ik hou heel veel van je maar je bent gewoon nog een jongetje:)" hij trekt een pruillip en zoent me. Plots hoor ik een knal en gillende mensen. Ik kijk Niall aan en ik zie aan zijn gezicht dat hij niet weet wat er is. Weer hoor ik een knal en nu merk ik dat de bodyguards naar ons toe komen gerend en ons meeslepen 'wat is er aan de hand?' "Er is een terroristische aanval bezig op de spelers van het Nederlands elftal! Jullie moeten hier nu weg!" De andere worden ook meegenomen en we rennen met de bewakers door. We lopen naar buiten en stappen in een grote taxibus we stappen in en rijden naar een vliegveld daar worden we in een privévliegtuig gezet naar een veiligere plek in Brazilië. Pas in het vliegtuig durf ik weer rustig te ademen wie zegt dat die aanval op de spelers was gericht misschien was het wel op mij of een van de jongens! Ik merk dat ik tril en Niall fluistert lieve geruststellende woordjes in mijn oor. Ik merk dat ik rustiger word en kijk om mij heen. De andere jongens kijken nog geschokt om zich heen. Dan begint Louis te praten 'wie zegt dat die aanval op de spelers was?' De andere knikken en ik begin ook te praten "daar zat ik ook al aan te denken straks was het op een van ons!" De andere knikken ook en ik pak mijn telefoon en bel mijn vader, mijn echte vader.
P:papa N:Nina
N: hallo met Nina
P:hoi Nina
N: pap je weet toch dat ik met de jongens naar Brazilië ging voor het wk voetbal?
P: jup Nederland heeft het super gedaan hé?!
N: ja ik wilde je eigenlijk over iets anders spreken
P: ow wat dan?
N: nou na de wedstrijd hoorde we knallen we wisten niet wat het was maar de bodyguards namen ons mee het was een terroristische aanval op de spelers zeiden ze. Maar ik ben bang dat de aanval op mij of een van de jongens was gericht
P: oei dat is een serieuze zaak ik ga iemand hier ernaar laten kijken
N: dankje pap
P: tot ziens Nina
N: doeii

Ik hang op en de jongens kijken mij vragend aan. 'Hij gaat het laten uitzoeken' de jongens knikken opgelucht. Niall pakt zijn telefoon en gaat op Twitter net als de rest van de jongens en ik. Het nieuws van de aanslag is al snel verspreid er zijn gelukkig geen gewonden gevallen en ook geen doden. Het waren een soort bommetjes die ervoor zorgen dat je niet meer kan bewegen heel naar dus. Veel mensen gingen ervan uit dat het op de spelers was bedoeld maar ik weet het niet hoor. Ik kijk nog even verder tot ik gebeld word.
P: Nina ik heb nieuws
N: zo dat is snel maar vertel
P: de aanslag was gelukkig niet op een van jullie en ook niet op de spelers er schijnt dat er iemand aanwezig was die veel mensen bedrogen heeft en dus waren er een soort protestanten in opstand gekomen
N: gelukkig maar
P: ja maar ik moet gaan want ik moet nog wat dingen regelen
N: oké doei
P: doei

Weer kijken de jongens en Kim mij vragend aan. 'De aanslag was niet op een van ons!' Iedereen zucht van opluchting. "Maar op wie dan wel?" Vraagt Liam. 'De aanslag was bedoeld op een of ander persoon die heel veel mensen bedrogen heeft ofzo.' "Ow okee" de jongens knikken en tweeten een vrolijk berichtje over de wedstrijd. Ik vraag of een van de bodyguards een foto van ons wil nemen want we zijn allemaal nog helemaal in het oranje:) de bodyguard knikt en neemt mijn telefoon over. Ik leg uit hoe hij werkt en ga bij de rest staan. De bodyguard neemt wat normale foto's en daarna foto's waar we heel raar opstaan. Iedereen barst in lachen uit en ik neem mijn telefoon terug. Ik stuur een paar foto's door naar de rest van de jongens en zet er een op mijn Twitter en Instagram account de rest van de jongens doen dat ook want ik krijg algauw een mention van hun. Meteen begint mijn telefoon met meldingen geven dus zet ik mijn meldingen maar uit ik zie al binnen 9 seconden 312 likes en 32 reacties. Ik heb nu nog meer volgers dan eerst en daar ben ik best trots op. Mijn Twitter account heeft zelfs 2 eigen servers omdat ze alle volgers niet meer aan konden. Onder mijn foto had ik gezet 'supporting the Netherlands❤️' vroeger vond ik het altijd heel leuk als ik dit soort foto's op Instagram zag een paar jaar geleden had Rihanna namelijk ook een foto van zichzelf gemaakt in het oranje waarbij ze ook Nederland aanmoedigd. (A/N dit heeft ze echt gedaan kijk maar op internet:))

Ik zit bij Niall op schoot en we kijken wat op Twitter. Nouja Niall kijkt en ik lees mee. Plot komt er een hele leuke foto voorbij van wij in het stadion je ziet ons op de stoel zitten en we zoenen elkaar terwijl iedereen om ons heen staat te juichen. Niall ziet de foto ook en retweet hem en maakt er een foto van.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now