Geland

439 12 0
                                    

P.o.v Kim

Ik vind het echt heel erg lief dat Harry onze relatie wilt bekend maken zodat ik niet veel haat krijg als ik met hem ben. Ik vraag me af hoe hij het wilt gaan vertellen.

Nina en ik moeten binnenkort aan het werk. Morgen moeten we even naar het bureau waar we voor werken die gaat namelijk ons werk aanbieden. Ik heb er best zin in maar ik ben bang dat ik Harry minder vaak ga zien. Dan word er opeens gevraagd of we willen gaan zitten en de riemen vast willen maken zodat we kunnen gaan landen.

Als we geland zijn komen er allemaal bodyguards om de jongens heen staan maar de jongens trekken ons mee de cirkel van de bodyguards in. We lopen verder want er staan overal gillende fans. De jongens wonen hier in de buurt en komen weer terug naar huis voor 1 maand. We lopen met ze mee naar een grote zwarte auto/bus als ik en Nina afscheid willen nemen blijkt dat hun ons afzetten bij ons nieuwe huis zodat ze meteen weten waar we wonen.

De jongens hebben ons afgezet en na nog wat gezoen enzo zijn ik en Nina ons appartement ingegaan het is echt prachtig! Het jammere is dat we niet weten hoelang we hoer blijven want het zou ook kunnen dat we stylist voor een popster worden en mee moeten op tour.

P.o.v Nina

Ik ga Niall wel missen als hij er niet is van 2 dagen continu om mij heen naar af en toe. Maar ik blijf toch van hem houden. Ik weet dat ik nu moeilijker over straat kan en een bril op moet zodat ik niet te snel herkend word als het vriendinnetje van Niall horan. We waren gister heel lang trending topic op Twitter en ik heb er ook best wel veel volgers bij gekregen.

Kim en ik lopen nu het gebouw in waar we te horen krijgen voor wie we moeten gaan werken. Ik ben echt benieuwd misschien wel voor een super leuke serie ofzo. Als we aankomen mogen we meteen mee naar een kantoortje als we door de gangen lopen zien we allemaal posters hangen van bands series etc. Die bij dit bureau zijn aangesloten ja ook series dat klinkt raar maar dit bedrijf heeft ook 3 zenders op tv. Plots zie ik One Direction voorbij komen zitten die ook bij dit bureau?! Ja tuurlijk hier is ook het Cowell bedrijf ding iets. Ik loop snel achter de man en Kim aan die al het kantoor binnen willen stappen.

Als we zitten begint de man te praten hij is onze baas. Hij begint 'jullie hebben geluk we hebben best veel vraag naar visagisten en jullie zijn een perfect duo. Jullie gaan samenwerken met Lou Teasdale voor One Direction hun tour!

Nadat we nog wat informatie hebben gehoord gaan we weer naar huis. Als we thuis zijn beginnen we te gillen OMG we blijven ze zien!

Snel belt Kim Harry op of ze willen komen.
K-kim
H-harry

H: hooi met Harry
K: heey
H: waarom zo vrolijk?
K: omdat Nina en ik een verrassing voor jullie hebben
H: ik hou van verrassingen
K: gelukkig maar
H: ik hou van je babe
K: ik hou ook van jou
H: als je nu bij me was zou ik je helemaal plat knuffelen
K: iel Harry!
H: ik ben toch niet iel?!
K: nee tuurlijk niet schatje!
H: gelukkig maar
K: maar komen jullie nu?
H: jup
K: doeiii
H: tot zo babe

Omg ik ben benieuwd hoe ze gaan reageren. En Kim waarom bloosde en giechelde je steeds tijdens dat gesprek. Vraagt Nina. Ik begin een beetje te blozen en Nina ziet het. Hij noemde me babe en wilde me heel graag knuffelen. jij wilt dat toch ook vraagt Nina. Eehm ja antwoord ik.

Dan gaat de bel en doen ik open meteen stormen er 4 over actieve jongens naar binnen de enige normale was Harry maar dat kan ook komen omdat hij mij meteen zag. Niall stormde meteen naar Nina en daarna samen met Nina naar de koelkast. Zayn, Liam en Louis willen vooral graag het nieuws horen dus die staan om mij en Harry heen te springen.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now