Hollands dinner

364 9 0
                                    

P.o.v Kim

Nina en ik zijn nu aan het koken Nadine en Megan zijn met de jongens. Best handig want zo gaat alles sneller. We zijn nu bezig met hutspot de boerenkool is al klaar en de worst voor erbij ook. We moeten de jus nog maken maar dat is snel klaar.

Als alles klaar is gaan we de tafeldekken we lopen met de borden naar de eettafel en zetten alles neer ik weet ondertussen ook waar alles staat want ik heb al zoo vaak bij Nina gelogeerd. De jongens willen naar de keuken gaan maar we houden ze tegen Harry kijkt mij met puppy ogen aan waar ik niet tegen kan maar ik geef hem snel een zoen waardoor ik die puppy ogen niet hoef te zien. Nina doet hetzelfde ik weet dat zij helemaal niet tegen puppy ogen kan en Niall is heel goed in puppy ogen. Als ik terugtrek sleep in Nina weer mee naar de keuken.

Als alles klaar zijn zeggen we tegen de jongens dat ze moeten gaan zitten. Nadine en Megan gaan ook zitten. Ik doe een blinddoek bij de jongens om. Als de blinddoeken goed zitten pakken we het eten en zetten we het neer. De jongens ademen door hun neus 'hmm wat ruikt dit lekker' roept Niall natuurlijk hij en Nina passen echt goed bij elkaar Nina houd ook zo van eten. Ik ga naast Harry zitten en zeg dat ze hun blinddoeken af mogen doen.

P.o.v Niall

Kim zegt dat we onze blinddoeken af mogen doen. Ik trek hem meteen af ik had al een beetje eraan zitten frummelen maar ik kreeg hem niet los. Uiteindelijk lukt het me. De andere zitten nog te frunniken aan hun blinddoek. Ik kijk met grote ogen naar al het eten. Ik zie grote stukken worst iets liggen en pannen met allemaal stampot hoe ze dat hier noemen. Ik zie dat de jongens hun blinddoeken ook af hebben en ze met net zulke grote ogen kijken als ik net deed.

Liam pakt zijn telefoon en zet zijn telefoon aan het uiteinde van de tafel. De jongens en ik snappen hem al maar de meiden niet. We wijzen naar de camera en roepen 'fotoooo' ze grinniken en gaan aan het andere uiteinde staan. Liam stelt de telefoon zo in dat je ons allemaal ziet en ook al het heerlijke eten. Liam stuurt de foto naar ons door, we zetten hem allemaal op Instagram.

P.o.v Nina

De jongens nemen en foto en plaatsen hem op Instagram als ik kijk zie ik dat Niall eronder heeft gezet @Niallhoran: met mijn prinses en de jongens en owjaa @kimmiiee ik glimlach wat een schatje. Ik like de foto en stuur een reactie @Ninaa: aww @Niallhoran mijn prins<3 als ik het gestuurd heb zie ik dat Niall het gelezen heeft hij geeft mij een zoen en we leggen onze telefoons weg.

Iedereen begint met opscheppen en ik merk dat de jongens en de tweeling het heerlijk vind. Als al het eten op is zit iedereen vol behalve Niall en ik. Ik haal het toetje en zet het neer. De jongens kijken er naar en scheppen dan toch maar wat op. Niall geniet duidelijk van zijn toetje en Nadine en Megan ook want die zijn naast stroopwafel monsters ook zoetekauwen en dit toetje is zoet maar ook zo heerlijk. Als alles is opgeruimd gaan we op de bank zitten en praten.

De telefoon van Louis gaat maar hij neemt niet op daarna gaat die van Liam enzo gaan de telefoons van de jongens om de beurt af. Als hij weer bij Louis uitkomt zegt hij dat hij op gaat nemen. Hij loopt even weg.

P.o.v Louis

Ik zucht en kijk naar mijn telefoon Simon heeft gebeld wat moet hij nou weer?! Ik neem op......

--------------------------------------
Het gesprek lees je in het volgende hoofdstuk:)

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now