Jurken en getuigen

319 8 0
                                    

P.o.v Niall

Ik en de jongens zijn nu nummers aan het schrijven voor het nieuwe album. Ja er komt een nieuw album en we zijn daar liedjes voor aan het schrijven. We gaan het album pas na het huwelijk uitbrengen dus tot die tijd moeten we liedjes schrijven pas na het huwelijk gaan we ze zingen enzo. Ik moet vandaag ook nog aan de jongens vragen of ze mijn getuigen willen zijn. 'Eehm jongens willen jullie even naar dit stukje tekst luisteren?' Vraag ik. Ze knikken en ik pak mijn gitaar ik begin gewoon wat te spelen en dan te zingen.

Hey hey
Er staat iets bijzonders te gebeuren
En daar ga ik mensen in meesleuren
Dus
Willen jullie mijn getuigen zijn?

De jongens beginnen allemaal te juichen. 'Natuurlijk willen we dat we hoopte al dat je het zou vragen!' Ze kijken allemaal super vrolijk. 'Niall wil je even meelopen?' Vraagt Harry. Ik knik en loop achter hem aan naar een kleine ruinte. 'Ehm Niall ik wil je wat vragen'
"Shoot"
'Ehmm ja'
"Wat is er?"
'IkwilKimookgraagtenhuweljkvragenmaarikweetniethoe?'
"Oke en nu langzaam"
'Ik wil Kim ook graag ten huwelijk vragen maar ik weet niet hoe?'
"Super man misschien kunnen de andere ook helpen?"
'Ja maar ik wilde het eerst aan jou vragen'
"Ga je het ook aan de jongens vragen?"
'Ehm ja'
"Zullen we?"
'Is goed'

Harry heeft het ook aan de rest van de jongens gevraagd en ze vinden het allemaal super. We hebben een plan bedacht hoe Harry het gaat vragen over ongeveer 1 maand.

P.o.v Nina

Ik loop samen met Kim, mijn echte moeder, mijn 'andere' moeder en Eleanor de winkel in. We gaan kijken voor een bruidsjurk. Het is een speciale winkel die vaker jurken voor het koninklijk huis maakt allemaal erg hoffelijk. Van mij hoeft al die poes pas niet als ik maar met Niall kan trouwen!

Een vrouw loopt naar ons toe en ik zie dat ze moeite heeft om zich in te houden. 'Hallo ik ben Janine en ik ga jullie vandaag helpen aan een bruidsjurk' terwijl ze dit zegt schud ze ons allemaal de hand. 'Wie gaat er trouwen?' Ik steek mijn hand een beetje op en zeg 'ik' ze knikt en leid ons naar een soort open kamer en ze gebaart naar de luxe bank die er staat. Iedereen gaat zitten behalve ik mij neemt ze mee naar een giga groot pashokje. Ik omschrijf hoe ik een soort van mijn jurk wil hebben en ze laat mij achter terwijl ze wat jurken gaat halen.

Janine komt terug met allemaal jurken en eerlijk gezegd vind ik ze allemaal super mooi! Ze geeft mij er een en ik trek hem aan. Meteen vind ik hem prachtig. Ik loop naar de rest toe en show de jurk. Ze vinden hem allemaal wel mooi maar niet super. Ik loop weer terug en trek een andere jurk aan deze loopt een beetje uit en heeft wat bloemetjes erop. Iedereen vind hem meteen mooi net als ik mijn echte moeder krijgt zelfs tranen in haar ogen. Janine komt naar mij toe gelopen 'is this your dresss?' Vraagt ze. Ik denk even na en knik dan. 'Niall valt flauw als hij die jurk ziet!' En nog meer van dat soort kreten roepen de meiden. 'MAAR' zegt mijn moeder. Ik was al bang dat deze zou komen. 'Deze jurk is voor de bruiloft in Ierland de andere jurk die al klaar ligt is voor de bruiloft in Amerika waar andere wereldleiders aanwezig zullen zijn (zie jurk van het plaatje). 'Moet dat?' "Wat moet?" 'Trouwen voor de wereldleiders?' "Tuurrrlijjjkkk jullie worden de toekomstige leiders ze moeten jullie wel een beetje kennen en trouwens jullie mogen zelf ook nog 40 mensen uitnodigen'' 'we hebben het er nog wel over met Niall erbij' "is goed" Ik reken de jurk af en laat hem apart leggen want Niall mag hem nog niet zien.

We lopen de winkel uit. Ik was helemaal blij we hebben mijn jurk en zelfs de jurken voor de bruidsmeisjes. De jurken van de bruidsmeisjes zijn allemaal lila paars achtig. Als we naar buiten proberen te lopen keren we ons direct weer om, buiten staan massa's aan paparazzi en fans vooral paparazzi. Ik bel Paul.

P: hallo met Paul
Ik: hey Paul, we hebben een probleem
P: wat is er?
Ik: er staat allemaal pers voor de bruidsjurken winkel
P: dat is niet zo mooi
Ik: nee uhuh wil je ons komen halen?
P: jup ik kom eraan welke winkel zijn jullie
Ik:*........* je ziet de pers wel
P: okee ik ben er in 10 minuten
Ik: oke bedankt
P: tot zo

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now