Date 2

534 12 0
                                    

P.o.v Nina

Ik hoor gefluister en ik word wakker ik kijk slaperig uit mijn ogen ik zie Kim en Harry ze zijn best schattig samen ik ga ze toch eens vragen of ze geen relatie hebben. Dan staat Kim voor me kom ik hoor dat Harry hetzelfde tegen Niall zegt kom slaapkoppen. Oh god wat zijn ze van plan ik kan aan Kim haar blik zien dat ze een plan heeft Kim neemt mij mee naar het toilet en zorgt dat mijn t shirt goed zit en ze zorgt dat ik mijn korte broekje aan heb waarom moet ik dit aan en waarom moet mijn haar in een staart? Omdat het zomer is in Amerika en we willen niet dat je het bloedheet hebt maar jij bent ook hartstikke warm aangekleed! Ja weet ik ik ga me straks omkleden roept ze dan pakt ze een doek en bind die om mijn hoofd dan hoor ik dag ze tegen Harry zegt dat we eraan komen ik voel dat ze zit te grijnzen maar ik zie niks door die sjaal die ze voor mijn ogen heeft gebonden. Waar gaan we heen vraag ik haar. Dat zie je wel antwoord ze. Ik weet dat doorvragen geen zin heeft want Kim is daar heel eeg koppig in. Ze pakt mijn hand en sleept me mee ik hoor Harry grinniken net als Kim oww die twee zijn gemaakt voor elkaar maar nu even over mij waar nemen ze me mee naar toe ik merk dat ik een kamer in word geduwd met nog iemand.

Dan word er geroep tel tot 30 en doe dan je blinddoek af de deur gaat weer dicht en ik begin met tellen ik hoor een slot over gaan shit ik zit opgesloten snel tel ik verder als ik bij de 30 ben trek ik snel mijn blinddoek af en kijk om me heen ik zie een tafel met 2 stoelen op de tafel staan kaarsjes en eten heel veel eten ook zie ik een bank staan en allemaal rozen blaadjes het lijkt wel op een ruimte voor een verliefd stelletje op date dan zie ik Niall achter me staan hij trekt nu pas zijn blinddoek af hij kijkt verbaasd om zich heen als hij mij ziet begint hij te glimlachen. Ik kijk hem even goed aan hij is echt heel knap en lief. Dan zeggen we tegelijkertijd de jongens hebben dit gedaan ja en Kim. We schieten in de lach ik vraag me af hoe ze dit allemaal hebben kunnen regelen. Dan pakt Niall mijn hand en gaan we op de bank zitten we praten wat en merken dat we best veel met elkaar gemeen hebben en ik voel iets in mijn buik volgens mij ben ik verliefd.

P.o.v Niall

Ik zit samen met Nina op de bank in het rokershok dit hebben de jongens geregeld ik ben ze eigenlijk best dankbaar want damn Nina is knap en leuk ik denk dat ik verliefd ben. Ik stel voor om aan tafel te gaan zitten op de borden staan onze namen op Nina haar bord haar naam en op mijn bord staat Niall ik ga zitten en kijk even in de ronde de jongens hebben er wel werk van gemaakt! Dan zie ik een briefje er staat op Niall ik pak het briefje en lees hem stiekem zonder dat Nina het ziet. Er staat op

Lieve Niall

Volgens ons is dit meisje perfect voor jou ze is lief en knap en exact jou typ maak er wat van en als je dat niet doet zorgen wij er wel voor dat jullie wat krijgen!

Groetjes je beste maten Liam, Zayn, Harry en Louis

Ik weet dat Louis dit geschreven heeft want hij is de enige met een normaal handschrift. Ik lees het briefje nog een keer de jongens hebben wel gelijk ze is geweldig. Nina kijkt me vragend aan. Zullen we gaan eten vraag ik snel? De jongens hebben heerlijke spaghetti gemaakt ze weten dat ik dat lekker vind ik hoop dat Nina ook van spaghetti houd. Is het lekker vraag ik dan aan haar? Ze knikt direct. Dan zie ik nog een briefje liggen hierop staat voor Nina en Niall ik wijs naar het briefje en Nina pakt hem ze maakt hem open en leest voor.

Hooi Niall en Nina

Wij hebben dit heerlijke etentje voor jullie geregeld en we hopen dat jullie het lekker vinden het is spaghetti we hebben wel een opdracht voor jullie wij hebben dit geregeld en willen dat jullie een ding voor ons doen wees gerust jullie hoeven niet alles op te ruimen maar we willen dat jullie beide een uiteinde van een spaghetti sliert in jullie mond houden en hem opeten jullie moeten er een foto van nemen en naar ons sturen als jullie dit niet doen dan mogen jullie niet uit het loverhok!

Xx jullie beste vrienden

Ik kijk Nina aan ze glimlacht zullen we die opdracht dan maar meteen doen? Zegt ze ik lach en knik maar we sturen ze niet meteen de foto gewoon om ze een beetje te treiteren.... Ik pak mijn telefoon en zij pakt een spaghetti sliert een stopt ze in haar eigen mond de andere stop ik in mijn mond. En we beginnen naar elkaar toe te eten we stoppen even en ik neem een foto dan gaan we weer verder tot onze lippen vlak bij elkaar zijn ik druk mijn lippen druk ze op die van Nina ze kust me terug langzaam doe ik mijn mond open en vraag om toegang Nina doet ook haar mond open en we zoenen bam een hele hoop vlinders ontploffen in mijn buik ik weet het zeker ik ben verliefd. Na een enkele minuut stoppen we en kijken we elkaar aan ik pak haar hand en we gaan op de bank zitten dan ga ik voor haar zitten op 1 knie ik weet het zeker lieve Nina we kennen elkaar nog maar 3 uur maar ik weet al dat ik je heel lief en leuk vind wil je mijn meisje zijn? Ze kijkt me aan en knikt dan ja ik sta op en til haar op we knuffelen en ik geef haar een zoen. Dan klapt de deur open en staan de jongens en Kim grijnzend in de deuropening. Ik wist het roepen ze allemaal ik en Nina schieten in de lach. Hoe wisten jullie het dan vraag ik? Harry begint te grijnzen en wijst dan naar een hoek van de ruimte Nina en ik kijken verbaasd dan zien we een camera hangen hebben jullie de hele tijd meegekeken?! Jup zeggen ze lachen Nina en ik kijken elkaar aan en slaan dan de deur dicht snel schuif ik de bank voor de deur. Dan gaan we op de bank zitten ik wil Nina zoenen maar bedenk dan dat iedereen mee kan kijken ik loop naar de camera en steek mijn tong uit dan trek ik mijn shirt uit en hang die voor de camera. Nina kijkt me glimlachend aan laat die maar even gek worden lach ik. We beginnen te lachen en ik zoen haar we praten nog een tijdje over hoe we zorgen dat onze relatie tot stand blijft als we elkaar niet zien. Ook vraag ik of ze wel klaar is voor de haat ja tuurlijk roept ze als ik maar bij nou ben! Ook vraag ik of we onze relatie wel openbaar maken, ik wil dat wel maar of Nina dat ook wilt? "Niall ik wil dat je fans weten dat wij een relatie hebben ik zou het namelijk ook niet leuk vinden als mijn idool dat voor mij verborgen houd. En trouwens ik wil wel gewoon samen met jou leuke dingen doen en niet dat ik moet oppassen of de paparazzi ons ziet. Ik hoopte zo dat je dit zou zeggen roep ik! Ze glimlacht en geeft me een kus. Ik weet wel hoe we iedereen bekend kunnen maken dat we een relatie hebben.... Zegt Nina

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum