Concert

309 14 0
                                    

P.o.v Nina

Vandaag hebben de jongens hun laatste concert in Nederland daarna blijven we nog 1 week in Nederland. Over 3 dagen gaan we naar serious request. Maar eerst de jongens klaarmaken voor hun concert wat best lastig is als ze druk aan het doen zijn en Niall je steeds wilt zoenen en Harry steeds naar Kim wilt.

Iedereen is klaar. De jongens hadden een idee om te zorgen dat meer mensen ons kenden ze hebben ons in oranje jurkjes gehezen. Wij moeten het publiek in we hebben zitplekken. De bedoeling is dat we met 2 stiften het stadion in gaan gewoon als fans dan moeten we gewoon afwachten tot 2 fans ons opmerken. Als we gezien zijn moeten we de eerste 2 meisjes die ons gezien hebben een handtekening op haar arm zetten. Als de meisjes met meerdere zijn krijgen die ook een handtekening van ons. De meiden met de handtekeningen mogen na het concert met ons meelopen en dan krijgen ze een meet en greet met de jongens.

Het concert gaat straks beginnen Kim en ik lopen nu wat voor het stadion rond. Niemand heeft ons gezien maar dat kan ook komen omdat ze denken dat we binnen zijn en omdat we een pruik op hebben. Er gaat een soort toeter en Kim en ik lopen het stadion in naar onze plekken. Het zijn niet hele goede kaarten ofzo maar dat is expres gedaan. We lopen naar onze plekken en gaan zitten. Er komen nog 2 meisjes maast Kim zitten en ook 2 meisjes naast mij. Ze lijken mij best aardig. Ik zie dat Kim al aan het praten is met de meisjes naast haar. Ik ga met de meisjes naast mij praten. 'Heey' zeg ik. 'Hoiiii' 'hebben jullie zin in het concert?' "Jaaaa!!" Haha zijn jullie grote fans?' Ze knikken 'jij niet dan?' "Jawel hoor maar je komt er nog wel achter;)" ze kijken me raar aan. Ik ben er achter gekomen dat ze Femke en Lola heten en 18 jaar zijn. Ook zijn ze net klaar met hun school. Over mijzelf vertel ik niet zoveel. Als ik naast me kijk zie ik dat Kim nog vrolijk in gesprek is, ze word onderbroken door de lichten die uitgaan. Ik richt mijn ogen op het podium en de jongens komen op. Ze beginnen te praten.
L: Louis z: Zayn li:Liam H:Harry N: Niall
L: heey Holland
Z: het is super hier!
Li: jullie zijn geweldig!
H: en daarom hebben we een verrassing voor jullie!
N: jup
L: Niall leg jij het maar uit!
N: okee, zoals jullie weten hebben Harry en ik een vriendin en die komt uit Nederland! Speciaal voor vanavond zitten ze samen in de zaal! En geven ze 2 meiden met hun vriendinnen een handtekening maar deze handtekening is heel speciaal met deze handtekening win je namelijk een meet en greet met ons voor na het concert! Dus veel succes met zoeken!
H: jullie zullen ze niet snel herkennen!
Li: dus veel succes
Z: dan gaan we nu beginnen met het concert!

Ze beginnen te zingen Femke fluistert tegen mij en Lola wat. 'Ik zou Nina en Kim echt wel herkennen hoor ik volg ze overal!' Lola knikt instemmend. Haha ze moesten eens weten. Ik zeg het tegen Kim en die schiet ook in de lach en verteld dat de meiden die naast haar zitten precies hetzelfde zeiden! 'Kim zullen we ze anders even meenemen naar de wc? En dan vertellen dat wij Kim en Nina zijn?' Ze knikt enthousiast en ik tik Femke en Lola aan. 'Willen jullie heel even meelopen ik weet namelijk een plek in de Arena waar we het veel beter kunnen zien.' Ze knikken verbazingwekkend ik had verwacht dat het veel moeilijker ging. Ze lopen mee en ik zie dat Kim de andere meiden niet mee krijgt nouja dan ontmoeten hun de jongens niet. We lopen naar achter en laten aan de bewaker ons kaartje zien en we mogen zo verder. Femke en Lola lopen verbaasd achter ons aan. We lopen naar beneden en zijn nu vlakbij de backstage ruimte. 'Femke en Lola we moeten jullie wat vertellen' ze kijken nu nog raarder 'de jongens zeiden toch wat over die wedstrijd?' Ze knikken en Kim en ik trekken onze pruiken af. Ze kijken ons met grote ogen aan. We herkende jullie helemaal niet! 'Nope wij zijn heel goed in verkleden' ze grinniken en vragen snel om de handtekening die Kim en ik gevem. We praten nog wat als we richting het podium lopen. We gaan aan de zijkant zitten van het podium en kijken naar de jongens. Niall kijkt naar de zijkant en ziet ons hij zwaait. Als het liedje is afgelopen wenkt hij ons alle 4 ik kijk naar Femke en Lola die een beetje angstig kijken. Ik pak hun hand en trek ze mee. We lopen het podium op.

H: mijn vriendinnetje!
Harry rent naar Kim toe en geeft haar een zoen
N: mijn vriendinnetje!
Niall doet hetzelfde als Harry bij Kim doet en geeft mij een zoen
L: 2 onbekende meisjes!
Zegt hij op dezelfde manier als Harry en Niall.
Li: hooi!
Femke en Lola kijken een beetje verlegen ik knik geruststellend naar ze. En ik begin te praten in de microfoon van Niall.
Ik: jullie weten dat er een wedstrijd was. Deze 2 meiden zaten naast ons en hebben ons herkend zij hebben dus gewonnen!
De jongens beginnen te juichen met het publiek.

---na het concert---
Het concert was super Femke en Lola waren ons de hele tijd aan het bedanken. Misschien gaan we dit vaker doen want het is wel heel leuk! De jongens zijn nu een beetje met ze aan het kletsen.

A/N

Sorry dat er zoveel pov Nina is maar dat vind ik gewoon leuk en makkelijker om te schrijven. Ook sorry dat er zoveel tegelijk gebeurt maar anders ben ik bang dat het saai word.

En willen jullie alsjeblieft even op dat ene like knopje drukken? Jullie doen mij daar echt veel plezier mee!

En nog meer nieuws we zijn bijna over de 800 reads heen!! Echt ik ben zoo blij ik hoop dat het een heel populair boek word! Maar willen jullie daarvoor alsjeblieft dan ook stemmen? Ik post bijna iedere dag dus ik doe echt heel erg mijn nest voor jullie!

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now