Please!

253 9 0
                                    

P.o.v Nina

Niall ik en Louis lopen samen met James door het park. Eerst wilden Niall en ik alleen maar Louis wilde persé mee. Hij is helemaal gek op James. Eleanor is op dit moment hoog zwanger en moet nog maar 10 dagen. James zit in de kinderwagen die nu openstaat. Hij kijkt met grote ogen om zich heen tot hij een pannaveldje ziet. (een klein voetbalveldje) hij blijft er maar naar kijken dus wij lopen erheen. Er zijn 4 jongens van een jaar of 15 aan het spelen. 'Hallo' zegt Niall. 'Heey willen jullie meespelen?' Vraagt 1 van de jongens. Niall kijkt naar mij en ik knik. Louis schud zijn hoofd 'ik blijf bij James gaan jullie maar samen!' Zegt hij. Ik knik. Niall en ik worden bij elkaar ingedeeld en gaan spelen. Ik scoor ook nog 3 keer doordat ik vroeger 3 jaar op voetbal heb gezeten. 'Niall en Nina misschien kunnen jullie een wedstrijdje doen tijdens een twitcam?' Vraagt Louis. Ik kijk hem een beetje vreemd aan maar knik dan toch anders zou hij de rest van mijn leven zeuren dat ik dat nog eens moet doen. 'En James dan?' "Ik breng James wel naar Harry en Kim'' Niall kijkt mij aan en ik knik. Louis begint enthousiast te springen. 'Ik ben over 15 minuten terug willen jullie ondertussen even wat tweeten?' Niall en ik knikken en sturen het direct.
@Niallhoran: @Ninaaa en ik gaan een speciale twitcam doen so watch it!
@Ninaaa: over 15 minuten doe ik een twitcam met @Niallhoran het word leuk!

De jongens kijken ons verbaasd aan. 'Ik denk dat ze ons niet kennen' fluistert Niall. Ik knik en begin te praten. 'Kennen jullie One Direction?' Ze knikken. 'Deze jongen hier is 1/5 van One Direction en die jongen van net ook. Ik ben Nina Horan.' "One Direction kennen we wel maar jou niet" en hij wijst naar mij. 'Ik ben de troonopvolgster van Amerika ik word koningin en Niall hier koning.' De jongens openen hun mond maar sluiten hem weer. 'Dus als we het goed begrijpen zijn jullie wereldberoemd en hebben wij met jullie gevoetbald en gaan jullie hier straks een duel doen.' "Jup dat klopt" 'cool!' De jongens beginnen druk te praten. 'Willen jullie met onze voetbal spelen want dan zijn wij ook een soort van wereldberoemd!' Niall en ik knikken 'sterker nog jullie zullen in beeld komen willen jullie de scheids lijn en presentatoren zijn?' Ze beginnen enthousiast te knikken en Niall en ik beginnen te lachen. Terwijl we nog wat met de jongens voetballen en nog wat foto's hebben gemaakt komt Louis weer terug. 'Kim en Harry passen op James en gaan kijken naar de twitcam ik heb de rest ook verteld en jullie kunnen beginnen want ik heb mijn telefoon bij me.' We knikken.

'3,2,1 de camera loopt!' Roept Louis. "Hallo mensen iedereen die kijkt! Ik ben Will en heb vandaag met mijn vrienden Niall en Nina ontmoet. Hier op dit voetbalveldje. Niall en Nina hebben met ons gevoetbald en toen besloten om een duel te doen voor jullie! Mijn vrienden Sam, Tom en Stan zijn de scheidrechters.' Sam fluit en Niall en ik rennen op de bal af. Ik heb als eerste de bal en speel de bal door Niall zijn benen door recht het doel in! Bam 1-0. Ik begin te juichen en ondertussen is er wat publiek verzameld die ook juicht. Ik knik naar Niall en hij trapt af. Hij rent op mijn doel af en scoort ook. Damn 1-1. We spelen nog 20 minuten en Niall staat 6-9 voor. Ik ging in het begin wel goed maar Niall kreeg mij techniek door. Er staat ondertussen ook heel veel publiek en gelukkig ook Paul. Als de scheids affluit heeft Niall gewonnen met 8-11. Ik loop naar hem toe en geef hem een kusje. Hij wil blijkbaar meer maar ik schud mijn hoofd. Als ik wegloop richting de camera slaat Niall nog snel sneeky op mijn kont. Ik weet zeker dat iedereen dat kon zien maar ach. Hij loopt weer naar mij toe. 'Ik heb gewonnen dus ga jij mij vanavond verwennen nu James er ook al is' hij kijkt mij ondeugend maar lachend aan. Ik knik naar hem en hij is meteen super vrolijk. Hij rent naar de camera en roept dan 'mijn schatje kan super goed voetballen hé!' Ik lach en loop naar hem toe. We staan nog een paar vragen te beantwoorden als ik merk dat er steeds meer haat op Twitter over Kim komt. Ze zeggen dat ze ons gebruikt enzo. Niall en ik sluiten de laptop af en rijden samen met Louis naar Harry en Kim.

Als we binnen lopen bij Harry en Kim horen we James al lachen. Niall heeft meteen een big smile op zijn gezicht. 'Kim lees je nog wel eens Twitter?' Vraag ik in het Nederlands aan haar waardoor de jongens het niet begrijpen. Ze schud haar hoofd maar ik zie dat ze liegt. 'Kim alles wat ze zeggen is niet waar wij weten dat je om ons geeft.' Harry heeft blijkbaar een stemvertaler app iets want hij heeft begrepen wat we zeiden. 'Kim wacht even en kijk dan op Twitter.' Zegt Harry. Ze knikt en ik praat nog wat met haar.

P.o.v Harry

Hoe kunnen ze mijn meisje pijn doen ik hou zoveel van Kim en ga zelfs met haar trouwen! De laatste tijd krijgt ze op Twitter veel onverdiende haat en ik ga daar nu een einde aan maken voordat ze haar een keer neerslaan zoals ze bij een van mijn exen een keer hebben gedaan.

@harrystyles: heyy everybody. Jullie weten dat ik van jullie hou maar als de haat tegen Kim door blijft gaan stop ik met twitteren en horen jullie dus een stuk minder van mij.

Ik plaats de tweet en binnen 1 minuut heb ik al duizenden retweets en favorites. Veel mensen reageren met.
'Aww Harry je hebt gelijk'
'Mensen stop met haat sturen anders horen we niks van Harry meer!'
Ik lees helemaal geen haat en ik merk dat Kim nu gaat kijken. Ik kijk naar haar gezicht en zie dat het steeds vrolijker word. Ze rent op mij af en geeft mij een zoen wat als snel een tongzoen word. Ik wil gewoon niet dat ze mijn meisje en toekomstige vrouw pijn doen.

P.o.v Nina

Wat Harry zei was zo lief. Harry en Kim zijn echt gemaakt voor elkaar. Beide flirts, ze letten op hun uiterlijk en houden van dezelfde muziek:) 'mama?' Ik kijk op was dat James? Ik kijk richting James en hij kijkt mij aan. 'Mama!' Roept hij weer. Nu kijkt iedereen van James naar mij. Ik heb tranen in mijn ogen net als Niall. 'James zei net zijn eerste woordje!' "Papa!" Roept James nu. Niall kijkt nu heel gelukkig naar James. En zegt dan 'wie heeft hem dit geleerd?' Harry en Kim steken hun hand op. 'Aw wat lief!' Roep ik op mijn beurt. 'Familie Horan jullie moeten wel even aan de wereld laten weten dat James leeft want op Twitter is op dit moment trending #jameshorandood. Ik kijk wat op Twitter en zie dan inderdaad duizenden tweets dat James dood is. Ik schiet in de lach. 'Hahaha ze denken dat hij dood is!' Niall begint ook te lachen en de rest kijkt ons vreemd aan. 'Nou stelletje gekken plaats nou maar gewoon een foto!' We knikken. Ik pak James vast. Niall gaat naast ons staan en legt zijn arm om mij heen. Hij kijkt helemaal verliefd naar James en mij terwijl ik James op zijn buik kriebel. Louis neemt een paar foto's met flits waardoor James helemaal lacht. Hij geeft Niall zijn telefoon weer terug en Niall stelt 1 van de foto's in als zijn achtergrond. Ook stuurt hij er een paar door naar mij. Als ik weer op instagram en Twitter kijk zie ik dat hij de foto heeft geplaatst. Iedereen vind James heel schattig wat hij natuurlijk ook is. Ik geef James de fles terwijl ik wat met Liam praat. Na een paar minuten gaat mijn telefoon hij laat het belangrijk geluid. Ik heb op mijn telefoon een geluid ingesteld als iemand mij belt van bijvoorbeeld ministerie ofzo dan gaat dat geluidje. Liam houd zijn armen al uit voor James dus ik geef hem voorzichtig James en neem ik mijn telefoon op.

B:beller n:Nina
B: hallo spreek ik met Nina Horan?
N: eehm ja?
B: oke ik heb niet zulk goed nieuws
N: o wat is er
B: wilt u even gaan zitten?
N: ik zit al vertel me gewoon wat er is
B: oke oke uw ouders zijn ontvoerd
N: WAT!!
B: sorry
N: waar zijn ze
B: dat weten we niet maar de geheime Amerikaanse dienst zijn ze aan het zoeken.
N: oke sinds wanneer eigenlijk
B: ze zijn vanochtend meegenomen door 2 mensen.
N: oke bedankt
B: oja u en uw man moeten nu tijdelijk Amerika leiden we zeggen tegen het volk dat het is als oefening voor jullie als uw ouders na 1 maand nog niet terug zijn gaan we de waarheid vertellen en hopen op het beste.

Ik hang op en begin te huilen. 'Mijn ouders z-z-ze zijn ontvoerd. Niall en ik moeten nu Amerika leiden e-en ze weten niet of mijn ouders nog leven' Ik zie dat Niall ook grote ogen krijgt en Kim geeft mij meteen een knuffel. 'Niall ik denk dat wij even naar de regering gaan om even wat dingen te bespreken ga je mee?' Hij knikt en neemt James mee. Ik vraag me af wat er allemaal gaat gebeuren.

--------------
A/N
Heey allemaal!
Ik heb de laatste paar hoofdstukken veel lezers verloren en ik ben ook aan het schrijven aan een nieuw boek. Dit boek is naar mijn idee heel erg slecht en rommelig dus heb ik besloten dat er nog max 10 hoofdstukken komen en dat hij dan uit is. Mijn andere boeken zullen met wrs ongeveer met dezelfde karakters geschreven worden.

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें