I love you

281 8 0
                                    

Tijdsprong Bruiloft

P.o.v Nina

Vandaag ga ik echt met Niall trouwen. Eerst zouden we twee keer trouwen, in Amerika en Ierland maar er is iemand die aan de pers heeft verteld over onze bruiloft in Ierland. De bruiloft in Ierland gaat nu niet door. Ik lig nog een beetje in mijn bed tot Kim binnen stormt. 'Ninaaaaa wakker worden je prins wacht!' Ik schiet in de lach en Kim trekt de dekens van mij af. Lou gaat onze make-up straks doen en daarna de jongens klaar maken.

Lou heeft mij en de bruidsmeisjes klaar gemaakt en ze zijn mij nu aan het helpen met mijn jurk. Als hij eindelijk zit komen de meiden plots met een cadeau. 'Meiden dat hoeven jullie toch niet te doen!' "Jawel en Niall zal er trouwens ook blij mee zijn!" Antwoord Eleanor. Ze beginnen allemaal te lachen en eerlijk gezegd ben ik best wel benieuwd. Ik schud het pakje een beetje heen en weer maar ik hoor niks rammelen. Snel open ik het pakje en als ik zie wat erin zit word ik rood. Het is speciale bruidslingerie. Ik kijk er een beetje verbaasd naar waardoor de rest nog harder begint te lachen. 'Nina ooit gehoord van de nacht na de bruiloft?' Ik knik "maar ik wist nooit dat dat serieus was" iedereen begint te lachen. 'Trek nou maar aan dan kan je daarna je jurk aan!'' Ik knik en ga snel naar mijn inloopkast om de lingerie aan te trekken. Ik trek mijn jurk ook al een stuk aan. De meiden hoeven de jurk alleen maar aan de achterkant vast te maken. Ik kijk in de spiegel en mijn mod valt open ik lijk wel een prinses! Mijn moeder komt ook met een cadeautje aan en ik open hem. In het cadeautje zit een sluier die je vast maakt aan een kroon die al eeuwen in de familie is. Ik zet hem op en hij past perfect bij mijn jurk. Ik heb besloten om een korte soort speech te houden. 'Dames, ik wil jullie allemaal even om jullie aandacht vragen.' Iedereen word stil en ik ga weer verder. 'Ik wil jullie bedanken dat jullie mij zo veel helpen met de bruiloft en eigenlijk alles. Zometeen gaan we naar een speciale kerk die extra groot is. In die kerk zullen de geloftes plaatsvinden. In de zaal zullen 2 camera's aanwezig zijn een is voor Niall en mij zodat we daar later naar terug kunnen kijken. De andere is voor een tv uitzending die later in de week uitgezonden zal worden. Na de bruiloft moet iedereen naar buiten en daar zal veel pers zijn. Niall en ik zullen dan met een speciale koets weer terug hiernaartoe gaan waar dan het feest zal plaatsvinden tot in de late uurtjes! Veel plezier allemaal en nogmaals bedankt.' Alle meiden beginnen een beetje te juichen en te klappen. Tot de klok slaat het is tijd... (Niall is al in de kerk)

Ik en de bruidsmeisjes stappen in de koets en de paarden beginnen te lopen. De kerk is niet heel ver en er zullen langs de route ook toeschouwers staan. We rijden de weg op en ik zie allemaal mensen langs de weg en ook heel veel camera's. Ik zwaai en glimlach rustig terwijl Kim, Perrie en Eleanor helemaal gek worden en zenuwachtig zitten te giechelen. Lux is het bloemenmeisje samen met Nadine en Megan en die kijken alleen maar met grote ogen om zich heen. Mijn moeder is nu al daar. Ik hoor ook veel mensen juichen en dat maakt me vrolijk. Als we er aan komen staat er allemaal extra beveiliging rond de kerk en langs het pad waar ik doorheen moet richting de ingang van de kerk.

We stappen uit de koets en meteen lopen er 20 bewakers om ons heen. Mijn jurk word een beetje goed gedaan en meteen start het geflits overal hoor ik mijn naam. Vooraan zie ik een klein meisje staan samen met een vrij jonge vrouw. Het meisje kijkt naar ons met grote ogen maar ik zie ook dat ze een beetje platgedrukt word tussen het hek en de paparazzi en volk. Ik wenk de bewakers en loop naar het meisje toe. 'Hoe heet jij?' "Ik heet Amber" ik knik en wenk naar de bewakers dat ze Amber en haar moeder door moeten laten. 'Ik wil graag dat jullie op de bruiloft komen.' De vrouw krijgt grote ogen 'maar majesteit uw bruiloft is toch besloten' "ja maar ik wil gewoon dat de mensen ook wat meekrijgen van de bruiloft' de vrouw knikt en de bewakers lopen samen met Amber en haar moeder naar de kerkingang. 'Nina schiet wel een beetje op want Niall wacht op je!' Roept iemand. Ik knik en loop weer door. Aan het eind van het pad ga ik nog samen met de bruidsmeisjes en aanhang op de foto. We lopen de kerk binnen en daar staat mijn vader die mijn hand pakt. De meiden lopen eerst het pad af. De muziek begint en ik begin te lopen samen met mijn vader. Iedereen gaat staan. Ik loop naar het altaar en ga tegenover Niall staan. Mijn vader geeft mij een kus op mijn wang en loopt dan naar zijn plek.

Niall en ik zijn net gewoon getrouwd! We lopen hand in hand richting de uitgang van de kerk. Vlak voor we daar zijn kijk ik nog even achterom waar iedereen ademloos naar ons aan het kijken is. De ministers vonden onze relatie eerst niet leuk maar mijn moeder heeft ze toen uitgelachen. Ze vond het onzin dat we elkaar niet leuk mochten vinden. We stappen de kerk uit op een soort verhoging staan we. We poseren even voor de duizenden camera's en mensen. Niall geeft mij een zoen en tijdens die zoen murmelt hij wat 'Nina Horan je bent geweldig!' Ik geef hem nog een zoen en we lopen weer verder richting de koets. We stappen in en hij begint te rijden. 'Nina heb ik al gezegd dat die jurk je prachtig staat?' Ik schud mijn hoofd. 'Hij is prachtig' ik knik en leun een beetje tegen Niall aan. We zwaaien naar de mensen langs de route. We slaan de weg van het paleis in waar iedereen al is. Het feest kan beginnen!

Het feest is in volle gang. Niall en ik moesten voor het feest nog allemaal foto's nemen in de tuinen van het paleis. De foto's nemen was super want Niall en ik zaten de hele tijd te lachen. Op het feest is het ook super druk de jongens zijn er natuurlijk en little mix is er ook. Ook zijn er echt super veel ministers die allemaal keurig gekleed zijn. *piep* ik hoor een lange piep. 'Hallo allemaal mag ik even jullie aandacht?' Niall en ik kijken op we waren net aan het dansen. Op het podium staan de jongens allemaal met een microfoon. 'Wij hebben voor Niall en Nina een song geschreven die wij ook gaan uitbrengen Niall wil je even komen?' Niall knikt en laat mij voorzichtig los. Hij gaat zitten en krijgt ook en krijgt ook een microfoon. 'Niall jij wist ook niks van dit nummer af! "Eehm nee?" Iedereen begint te lachen net als ik. Niall krijgt een blaadje met de songtekst in zijn handen en de muziek begint. Het nummer heet half a heart. Niall zingt het met ze mee en het klinkt super mooi. De fans zullen dit lied ook geweldig vinden!

Het is 21:30 en Niall en ik hebben besloten te vluchten van ons eigen feest. Er is een camera man binnen gedrongen die overal foto's van neemt en Niall en ik hebben nog iets anders te doen. We bedanken iedereen en gaan dan naar onze eigen kamer waar Niall mij zoals het hoort over de drempel tilt. Als hij mij weer neer zet trekt hij ondertussen ook mijn rits los. We zoenen een beetje en mijn jurk valt naar beneden. Als Niall het cadeautje van de meiden ziet begint hij te grijnzen. Wat daarna gebeurt kunnen jullie wel raden....

------------------------------------
Ik heb gewoon al 3k readers!
Srry trouwens dat het updaten zo lang duurt maar bij mij staat steeds dat nog niemand mijn hoofdstuk gelezen heeft. Pas wanneer er bij mij reads staan begin ik wat te schrijven maar er stonden dus 0 reads :( later bleken het er 50 te zijn en toen ben ik maar snel gaan schrijven:)

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionحيث تعيش القصص. اكتشف الآن