Future

300 10 0
                                    

P.o.v Nina

Vandaag gaan we bekend maken wie ik echt ben. Ik ben best wel gespannen. De afgelopen week hebben Niall en ik nog veel tijd doorgebracht met mijn ouders. Mijn vader heeft Niall ook al wat dingen geleerd wat hij pas over 15 tot 20 jaar nodig zal hebben want mijn vader heeft verteld aan ons dat hij nog zo lang mogelijk door wilt gaan. Mijn vader heeft aangegeven dat hij een interview achtig iets gaat doen en wat invloed zal hebben op de hele wereld. Volgens mijn vader word het in bijna heel de wereld uitgezonden. Niall komt niet in de uitzending voor want bijna heel de wereld weet al van onze relatie.

Ik word klaargemaakt voor de uitzending mijn vader is in pak en mijn moeder heeft een mooie jurk aan en een soort kroontje op. Ik krijg ook een jurk aan mijn schouders worden recht gezet en mijn haren worden gedaan net als mijn make-up eerst wilde ik dit zelf doen ik ben desnoods styliste maar mijn moeder vind het belangrijk dat iemand anders dat doet. Mijn vader en moeder zitten aan een tafel met een camera voor zich en een lege stoel naast hun. Daar moet ik straks gaan zitten. Plots beginnen er heel veel mensen te gebaren en moet iedereen stil zijn. Niall staat achter de camera en stuurt mij een kushandje en ik doe dat terug. De uitzending begint ik kijk naar een soort tv en daar staat hoeveel kijkers er zijn 98 miljoen en het aantal stijgt nog steeds! Durf ik dit wel?! Niall knikt naar mij alsof hij mijn gedachten kan lezen.

Mijn vader is nu aan het vertellen.'Hallo allemaal, zoals jullie wel hebben vernomen ga ik iets heel erg belangrijks vertellen vandaag. Er gaan al een hele tijd geruchten over mijn troonopvolger en over een verloren dochter. Ik wil jullie heel graag voorstellen aan Nina. Nina is mijn dochter en de kroonprinses van Amerika. Ik loop naar de lege stoel en ga zitten. Een beetje verlegen kijk ik naar de camera. Mijn vader gaat weer verder. Ik en mijn vrouw wisten van haar bestaan af maar hebben haar buiten de pers gehouden. Ze is opgegroeid in Nederland als een normale tiener en heeft zelf nooit geweten dat ze kroonprinses is van Amerika. Misschien kennen jullie ook wel de onbekende zangeres? De onbekende zangeres is ook Nina, niemand wist dat Nina goed kan zingen alleen 6 vrienden van haar weten dat. Ik ben heel erg blij om te zeggen dat Nina enorm goed kan zingen helaas zal zij hier niet veel mee gaan doen ze heeft zelf ervoor gekozen om zich te gaan richten op haar toekomstige functie van koningin. Ik knik. Dames en heren heel erg bedankt voor uw tijd en tot ziens. Ik zie dat het rode lichtje van de camera uitgaat en ik loop naar Niall toe en geef hem een knuffel en een zoen. 'Je deed het super!'

Vanmiddag was de uitzending en ik heb op Twitter nu al 39 miljoen volgers dat zijn er meer dan Niall en zelfs meer dan Harry. Ik ben nu de Twitterkoningin ik heb de meeste volgers van iedereen terwereld. En ik word ook nog koningin. De Amerikanen waren gelukkig erg over mij te spreken. Ze vinden het knap dat ik mijn zang carrière voor hun opgeef. Wel is er ook hele veel haat. Niall heeft ook 1 miljoen extra volgers gekregen. Ik heb nu ook een soort manager en 3 bodyguards die altijd met mij meegaan en die ook contact hebben met de bodyguards van de jongens zodat ze samen kunnen werken. Ik vind het allemaal prima zolang ik maar bij Niall kan zijn. De jongens vinden het ook wel cool dat Niall en ik wereldlijders gaan worden. Eerlijk gezegd kan ik het nog niet helemaal bevatten ik word koningin van een giga groot land met heel veel bewoners. Gelukkig kunnen Niall, Kim en de jongens mij helpen. Kim was helemaal trots op mij. En Kimberley en Nadine mijn nep zusjes zijn ook helemaal verbaasd want die wisten hier ook niks van. Ik wilde vroeger altijd wel bekend worden maar zo bekend had ik nooit verwacht, toekomstige koningin en vriendin van een van de jongens van One Direction. Plotseling schiet ik helemaal in de stres en krijg ik een soort paniek aanval. Niall kijkt me aan 'Babe rustig wat is er' hij slaat zijn arm om mij heen en ik begin rustiger adem te halen. Ik raakte gewoon in paniek over de toekomst. 'Dat hoeft toch niet je word mijn prinses en de koningin van Amerika' ik merk dat Niall langzamer begint te praten. 'Laat maar Nina ik snap het wij gaan trouwen en worden het koningskoppel van Amerika!' "Maar Niall dan moet je misschien wel stoppen met je carrière of kan je nooit doen wat je echt leuk vind!" 'Nina als ik jou heb heb ik alles wat ik leuk vind en het is niet zo dat we binnen een jaar koning en koningin zijn dat duurt nog wel 15 jaar' ik knik mijn vader wilt zo lang mogelijk door gaan met het koningsschap.

Niall en ik gaan nu naar de volgende plek van de tour namelijk New York dat is niet heel erg ver van het witte huis af en het is een beetje zonde om 2 keer op en neer te vliegen dus reizen Niall en ik in ene naar New York en daar komen we dan weer allemaal bij elkaar. De dag met mijn vader was nog super leuk geworden hij vertelde allemaal schandalen en leuke verhalen over wat wij later allemaal moeten gaan doen. Ik zag dat Niall er meer zin in krijgt. Hij vind zijn werk nu heel leuk maar iedereen weet dat de band maximaal nog 20 jaar zal bestaan. De jongens vinden het super voor Niall en mij en daar is Niall vooral heel blij mee.

---tijdens het avond eten (morgen vertrekken ze naar New York)---

Niall en ik kijken zappen een beetje met een pizza in onze hand. We komen voorbij een nieuws programma in het Nederlands en eigenlijk wil ik wel weten hoe het er nu voor staat in Nederland. Niall en ik kijken het nieuws voor Niall heb ik er ondertiteling bij gezet. Presentator:pFans:fP: hallo allemaalF:hooiP: de wereld heeft gisteravond spectaculair nieuws te horen gekregen. Zoals iedereen wel wist had de koning van Amerika een dochter. Niemand wist wie deze dochter was omdat hij haar wilde beschermen tegen de paparazzi en het drukke leven. Nu heeft de koning eindelijk verteld wie zijn dochter is. En deze dochter is niemand minder dan het Nederlandse meisje Nina die verloofd is met de wereldster Niall Horan! Er komen veel positieve reacties veel mensen denken dat ze nu het knapste koningspaar ter wereld krijgen en dat Niall en Nina goed tegen de druk zullen kunnen. De koning heeft al besloten dat Niall en Nina niet zelf hoeven te regeren maar dat er een soort van president komt. Maar fans van One Direction wat vinden jullie er nou van dat Niall koning word en dat de band dan waarschijnlijk niet meer bestaat?F: ik heb heel erg gehuild toen ik hoorde dat Niall koning zal worden ik denk dat hij een perfecte koning is maar dan bestaat One Direction niet meer en kunnen we ze niet meer in real live zienP: maar je weet dat de Amerikaanse koning nog maar 51 jaar oud is en dus nog wel 20 jaar zou kunnen regeren?F: ja gelukkig wel! En als Niall maar gelukkig is!P: dat is nou een echte fan!F: dankjeP: ik denk dat ze daar heel blij mee zullen zijn want er zijn aardig wat regeringsleiders die niet willen dat een popster en zijn vriendin de leiders worden van zo'n wereld belangrijk land. F: ze zullen het geweldig doen!P: bedankt en tot ziens!F: doeiii

Ik heb tranen in mijn ogen ik vind het zo lief wat deze fan vertelde. Ik zie dat Niall het ook leuk vind om dit te horen maar ook een soort teleurstelling. 'Niall is er wat?' "Nee" 'Niall ik zie het aan je!' "Oke oke ik ben gewoon bang dat ik niet goed genoeg ben om koning te worden." 'Je bent beter dan goedje bent perfect!' "Jij ook babe" en hij geeft mij een zoen. Het kan mij niks schelen wat die leiders vinden Niall word koning en ik koningin daar is niks aan te doen. En trouwens Niall en ik gaan ons niet met de politiek bemoeien.

-----------------------------------Heey,Ik vind het schrijven heel erg leuk en maak er best veel tijd voor vrij.Ik zie aan de reads terug hoeveel mensen dit lezen en dat zijn er 1,5k en daar ben ik super trots op alleen de van vind ik leuk dingen staat nog onder de 100 ik hoop heel erg dat mensen niet meer zo gaan spooklezen en willen jullie dus alsjeblieft iets meer liken?

En ik heb een vraag hoe kan ik de top 100 van fanficties zien? Veel mensen zetten in hun boek van nummer 22 van fanfictie maar waar zien jullie dat ooit?

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu