Date 1

555 14 0
                                    

P.o.v Niall

Ik merk dat iedereen een beetje zit te praten ik heb het idee dat ze het over mij hebben maar dan zou Harry dat wel zeggen want die kan nooit zijn mond houden. Ik kijk naar Nina volgens mij slaapt ze ze is wel heel erg schattig als ze slaapt ze heeft ook oortjes in ik vraag me af of ze naar mij de jongens luistert zal ik kijken. Ik sta op en loop naar haar toe als ik vlak bij haar sta hoor ik dat ze Ariana Grande luistert. Jammer ik had het wel leuk gevonden als ze naar ons luisterde ze is super knap en is Nederlands alles wat die jongens zeiden klopte wel ze lijkt heel erg op mijn perfecte meisje ik ga weer in mijn eigen stoel liggen en leun achterover ik voel mijn ogen zwaar worden.

P.o.v Louis

Ik ging net even bij Nina en Niall kijken en ze slapen allebei maar er moet wel iemand de wacht houden zeg ik tegen Harry, Liam, Zayn en Kim zullen we afwisselen stelt Liam voor? Iedereen stemt in om de 10 minuten wisselen we als een van de twee wakker word gaan we gewoon met ze praten en zorgen dat ze niet weggaan. Eerst houd Kim de wacht daarna Harry daarna Liam daarna ik en als laatste Zayn als we dan nog niet klaar zijn begint het riedeltje opnieuw.

Kim loopt naar Niall en Nina toe ik en de jongens gaan de date voorbereiden ondertussen praten we wat Harry kan zijn mond bijna niet houden over Kim ik Liam en Zayn kijken elkaar aan en beginnen dan tegelijk te roepen Harry is verliefd Harry Harry Harry is verliefd! Hahaha Harry kijkt ons boos aan maar begint ook te blozen dan roept Liam hard dus het is waar?! Harry kijkt ons aan en zegt dan ja maar niet verder vertellen en al helemaal niet aan Kim! Na 10 minuten gaat mijn telefoon ik zeg tegen Harry dat we wisselen Harry jij moet nu de wacht houden.

Kim komt terug Zayn vraagt direct zijn ze nog wakker geworden gelukkig zegt Kim meteen dat ze beide heel schattig sliepen ze pakte haar telefoon en liet een paar foto's zien ze sliepen inderdaad heel schattig. We werken weer verder dan begint Liam over Harry Kim wat vind je eigenlijk van Harry ze kijkt hem verbaasd aan wat moet ik van Harry vinden dan vraagt ze vervolgens? Nou vind je hem misschien leuk ofso zegt Zayn dan? Wat nee hoe komen jullie erbij roept ze maar aan haar gezicht kunnen we zien dat ze liegt. Je liegt zeg ik dan. Ze word helemaal rood, ik lieg niet roept ze dan. Oke dan niet en we werken weer verder

P.o.v Kim

Eigenlijk vind ik Harry wel leuk maar waarom zou hij mij leuk vinden er zijn miljoenen meiden die hij kan krijgen hij kiest nooit voor mij. Dan hoor ik het alarm van Louis zijn telefoon Liam jij bent Harry komt weer terug en ik voel dat ik naar hem staar Louis zegt dan tegen mij "je loog toch niet haha" Louis en Zayn beginnen te lachen ik stuur ze weg om het eten te maken Harry en ik werken verder 25 minuten later en de nodige wissels zijn we klaar. We zuchten opgelucht als we klaar zijn Niall en Nina zijn niet wakker geworden en hebben niks doorgehad dan komen Liam, Louis en Zayn aangelopen wij zijn ook klaar en gaan alvast naar de relax ruimte daar zijn de camera's op de tv aangesloten om mee te kijken! Halen jullie Niall en Nina vraagt Zayn? Ja is goed zeggen Harry en ik in koor Liam, Louis en Zayn kijken ons grijnzend aan.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now