Epiloog

265 9 3
                                    

P.o.v Nina

Het is alweer 5 jaar geleden dat James geboren is. En nu 2,5 jaar geleden dat zijn zusje Amber geboren werd. Amber is super schattig en het hele volk houd van haar. James is een deugniet. Amber heeft schattige blonde haren en James bruine. One Direction bestaat nog steeds maar dat zal niet voor lang meer zijn want Niall en ik worden over enkele uren gekroond tot koning en koningin. Mijn vader vond het genoeg geweest. Je hoort het goed mijn vader een jaar geleden is mijn moeder overleden. Ze is neergeschoten toen ze op staatsbezoek was met mijn vader. Heel Amerika was in rouw. Mijn vader heft toen nog een lange tijd gewoon geregeerd maar nu vind hij het genoeg. James is beste vrienden met het dochtertje van Louis en Eleanor ze heet Rosa. Rosa en James gaan altijd mee naar de concerten van de jongens. Vorige keer had James een Niall pakje aan en Rosa een Louis pakje het was super schattig. Liam, Harry en Zayn hebben nu ook allemaal een kindje maar die zijn allemaal even oud als Amber.

---flashback concert---
De jongens hebben vandaag een concert en James heeft zijn Niall pakje aan. Rosa heeft een Louis pakje aan en zo rennen ze backstage achter elkaar aan. De fans houden van ze en hebben zelfs een shipnaam voor ze 'josa' James heeft ook wel eens gezegd dat hij later met Rosa gaat trouwen. Het concert begint en ik sta samen met Eleanor, Rosa en James naast het podium. Eleanor en ik zijn lekker aan het praten en genieten. Het gegil is nog steeds heel luid. Plots begint iedereen nog harder te gillen terwijl de jongens gewoon doorzingen. El en ik kijken op en ik schrik me dood als ik James en Rosa niet zie. 'Eleanor waar zijn de kinderen!' Ze kijkt ook om zich heen en ons blik vestigt op het podium. Daar spelen James en Rosa tikkertje. De jongens hebben ze nu ook door en spelen mee. Na een paar keer getikt te zijn stoppen ze en tillen Niall en Louis James en Rosa op. Het ziet er super schattig uit.
---end flashback---

Ik ben benieuwd hoe mijn leven er over 20 jaar uit zal zien. Ik weet dat het moeilijk zal worden als koningin van een enorm land maar ik denk dat het Niall en mij wel gaat lukken!

(Oke ik update dit hoofdstuk even omdat het zo kort is:))

Niall en ik lopen de zaal in. En gaan voor in de kerk staan. Mijn vader is vanochtend al veranderd in prins. Hij zit aan de zijkant samen met James, Amber en een aantal mensen uit het parlement. De jongens zitten ergens aan de zijkant vooraan zodat ze alles kunnen zien samen met hun vrouwen/vriendinnen en kinderen. In het midden vooraan zitten ook nog allemaal belangrijke mensen van het bestuur enzo. We worden gekroond in een hele grote kerk/kathedraal. In de lucht hangen een aantal camera's die aan kabels verschuiven en draaien en op de grond staan ook een aantal camera's zodat de mensen buiten voor op het plein en de mensen thuis kunnen meekijken ze verwachten 700 miljoen kijkers best wel creepy. Ik weet dat het in Nederland op net 1 is en in Amerika natuurlijk ook. Alle directioners kijken waarschijnlijk wel en mensen van het volk ook. Niall verlaat na de kroning officieel One Direction. Hij vind dit heel jammer maar vind mij en de kinderen belangrijker en overigens beloofd hij straks aan Amerika dat hij altijd zijn inzet zal tonen en dat kan niet als hij in One Direction zit. One Direction blijft overigens wel bestaan en Niall en de jongens hebben wel een verassing voor de fans. De fans wisten dat dit zou gaan gebeuren maar de jongens willen ze wel blij houden. Ze houden morgen een twitcam met Niall nog 1 maal erbij. Ze hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan een nieuw album en die gaan ze morgen releasen. De fans weten nergens iets vanaf want de jongens hebben gewoon wat opgetreden dus ze wisten het echt niet. Het album is echt geweldig Niall en ik hebben hem al een aantal keer geluisterd en ik weet nu al dat alle fans dit heel erg gaan waarderen. Simon heeft Niall verteld dat de jongens na het album ook weer een keer op tour moeten en dat Niall dan de jongens en de fans mag gaan verrassen door opeens een concert mee te doen. Ik weet dat Niall dat echt heel leuk vind om te doen en dat ook zeker weten een aantal keer gaat doen en ik ben daar blij mee de fans en de jongens houden van Niall en zo hoeven ze niet helemaal afscheid te nemen.
Plots begint het Amerikaanse volkslied te spelen en ben ik er weer helemaal bij. Ik zing een beetje mee net als Niall en kijk even naar James en Amber en natuurlijk mijn vader, ik ben zo trots op ze. Als ik naar rechts kijk krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht daar zitten de jongens met tranen in hun ogen te kijken. Louis knipoogt naar me en ik glimlach waarna ik me weer omdraai omdat het volkslied is afgelopen.

1 uur later na alle mensen die nog een zegje moesten doen enzo gehad te hebben lopen Niall en ik de kerk uit als koning en koningin. Eigenlijk mochten we James en Amber dan niet bij ons hebben maar Niall heeft Amber opgetild en ik heb James vast aan zijn handje omdat hij niet opgetild wilde worden 'mama je moet mij niet optillen dan word je jurk lelijk en al mijn vriendjes kijken thuis en dan zien ze mij opgetild dat is echt niet stoer hoor.' Ik begon een beetje te lachen net als Niall. "Lieverd jij zal nooit mijn jurk lelijk maken" glimlach ik naar hem. Hij knikt maar houd toch mijn hand vast. We lopen langs de mensenmassa en ik merk dat er veel gejuich is. Ik ben trots. Niall en ik stappen de auto in en rijden naar het paleis. Vanmiddag hebben we vrij. Morgen mag alle pers foto's nemen van ons gezinnetje. In de hoop dat er dan de rest van het jaar wat minder foto's worden genomen. We gaan naar een grote speeltuin met een glijbaan, een kabelbaan, trampolines, schommels, klimtoestellen en nog veel meer. Om de speeltuin staan hekken maar de pers kan wel gewoon naar binnen. Er gaan 8 bodyguards mee. 1 voor Amber, 1 voor James, 1 voor bij de ingang van de speeltuin, 1 voor Niall, 1 voor mij en de andere 3 bodyguards gaan kijken of er geen wapens of bommen verstopt zitten en zullen gewoon een oogje in het zeil houden. Voordat we heen gaan zullen er ook honden en agenten door de speeltuin lopen om echt zeker te zijn van wapens. Ik heb er echt zin in om een dagje met de kinderen iets leuks te gaan doen.

X

---
Heyyyy
Dit was het boek alweer:( ik vind het jammer dat hij uit is en ik ga misschien ooit nog een vervolg maken. Zelf vind ik dit boek heel slecht maarja.

Ik ben nu bezig met een paar nieuwe boeken dus volg me voor de nieuwste updates.

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt