Voetbal

351 11 0
                                    

P.o.v Nina

We zijn net terug van het interview en ik heb de jongens nog niks gezegd van het voetballen dus roep ik ze maar even.

Niall en Louis kom even! Ik hoor wat geroep en de jongens lopen de woonkamer in. 'Niall en Louis ik heb leuk nieuws voor jullie!' Ze kijken me vragend aan. 'Jullie gaan vanavond mee trainen met het elftal van mijn neef!' Ze beginnen te juichen. Niall loopt naar mij toe en zoent me. Zijn tong vraagt om toegang die ik hem heel snel verleen. De zoen word steeds wilder maar Louis moet het natuurlijk weer lnderbreken. 'Hoelaat moeten we klaar staan voor de training?' Om 7 uur begint de training ik breng jullie en blijf dan kijken en als het goed gaat mogen jullie een wedstrijd meespelen. En aangezien jullie heel goed zijn en dat team niet zo denk ik dat het wel goed komt! Ze knikken.

----tijdsprong tot de training---

Ik breng de jongens naar de training. Ze hebben er de hele middag over gepraat want ze hebben al heel erg lang niet gewoon kunnen spelen. De andere jongens wilden ook graag mee dus die zitten nu ook in de auto. We hebben op Twitter gezegd dat we naar een voetbalstadion gingen om de Ajax spelers te ontmoeten. We hebben zelfs naar Ajax gebeld om te zeggen dat we dat op Twitter zouden zetten zodat ze niet boos worden. Toen we het hele verhaal uit hadden gelegd mocht het en ze waren er eigenlijk best wel blij om want ze hadden een oefenwedstrijd waar heel weinig mensen normaal gesproken op af komen en nu was het al uitverkocht.

We komen aan en Kim en ik nemen Liam, Zayn en Harry mee nouja ik neem Liam en Zayn mee Kim zit toch alleen maar te zoenen met Harry. Ik laat Niall en Louis zien waar ze heen moeten. Mijn neef staat daar al om ze op te vangen. Ik geef Niall nog een zoen en loop dan met de rest naar het trainingsveld. Niall is middenvelder en Louis aanvaller.

De training begint. De jongens van het elftal zijn nogal verbaasd dat 2 popsterren met hun meespelen en er 3 popsterren maar hun kijken. Ze moeten eerst inlopen. Niall en Louis doen dit makkelijk en zijn ook als eerste klaar. Nu kijkt de trainer hun raar aan 'hoe kan het dat jullie zo snel zijn hebben jullie afgesneden?' "Nope we staan 3 keer in de week 2 uur lang op een podium rond te springen en dan nog alles wat daarbij komt. Daar moeten we een goede conditie voor hebben en we trainen ook gewoon veel.' Antwoord Niall. De trainer knikt en is duidelijk onder de indruk.

Als iedereen klaar is met het inlopen gaan ze partijtjes spelen Niall en Louis zitten bij elkaar in het team. De spelers praten allemaal Engels voor hun en ik zie dat Niall en Louis het voetballen echt heel leuk vinden en ze zijn ook nog heel goed. Ik moedig Niall natuurlijk aan en de rest moedigt ze allebei aan. Als de training is afgelopen komt de trainer naar Niall en Louis toegelopen ik kan niet horen wat ze zeggen maar volgens mij is het leuk want Niall en Louis beginnen te juichen.

We zijn weer terug bij mij thuis. De fans hadden al snel ontdekt dat we helemaal niet in de Arena waren. Gelukkig hebben ze ons niet kunnen vinden. Niall en Louis zijn net klaar met douchen en komen naar beneden. Niall en Harry fluisteren wat en ze lopen samen naar boven. Als ze beneden komen zie ik dat ze iets van kleding in hun handen hebben het is niet van Kim of mij want ik heb het nog nooit gezien. De andere jongens zien het en beginnen te grijnzen wat hebben Niall en Harry in hun handen. Ik kijk Kim vragend aan maar die kijkt net zo raar als ik. 'We hebben iets voor jullie!' "En jullie moeten het aan!" 'Verplicht!' Kim en ik knikken voorzichtig. De jongens knikken allemaal goedkeurend en dan geeft Niall mij zijn kleding en Harry aan Kim. We lopen de kamer uit. We vouwen de kleding uit en ik barst in lachen uit dit is een onesie waar Niall opstaat! Ik wist dat ze die maken en verkopen bij de Primark maar dat de jongens die dingen ook hebben wist ik niet. Kim heeft ook een onsie maar dan die van Harry. We trekken hem aan en het ziet er echt heel gek uit.

Als we de onsie goed aanhebben lopen we de kamer weer in. Iedereen kijkt op en Niall en Harry kijken trots. Ik ga bij Niall zitten en geef hem een kusje. Iedereen zegt aw en ik hoor een fototoestel afgaan.

P.o.v Louis

Ze zijn zo schattig samen. Ik pak mijn telefoon en neem snel een foto. Ik plaat hem op Twitter @LouisTomlinson: hebben we nou 2 Nialls? Ownee het zijn onze tortelduifjes! Ik tag Nina en Niall nog even en sluit dan Twitter weer af. Ik hoor Nina haar telefoon trillen en hij blijft maar trillen waarschijnlijk fans die haar taggen en willen volgen. Ik schiet in de lach. Ze zijn ook zo lief samen. Het valt Zayn op dat ik zo vrolijk ben en hij vraagt waarom. 'Nou omdat Niall en ik Zondag mee mogen spelen met het elftal van Nina haar neef!' Zayn feliciteert mij hij weet hoe erg ik het voetballen mis.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ