Geheimen?

380 8 0
                                    

P.o.v Nina

De jongens zijn gisteren nog even doorgegaan met ruziën Harry wilde de best cabine voor hem en Kim en vond omdat ze met zn 2 waren ze de grootste cabine mochten. Toen kwam slimme Zayn met de opmerking dat Niall en ik ook met zn 2 zijn. Toen kwam nog veel slimmere Liam met de opmerking dat wij er niet waren. Toen trokken ze het gordijntje open van de grootste cabine waar Niall en ik in lagen. Snel deden Niall en ik onze ogen dicht. Kim schoot in de lach en trok snel Harry mee de ena grootste cabine in. De andere kropen ook snel een cabine in en na een half uur van gedraai was het helemaal stil. Op het gesnurk van Harry na en het gemompel van Niall. Niall praat in zijn slaap. Het is erg grappig. Hij praatte over het concert en over nando's volgens mij droomde hij over hoe al het eten verdween want hij riep 'neeeee niet mijn lieefstee!' En hij noemt zijn eten altijd lief. Gelukkig hiel hij even zijn mond en toen viel ik ook in slaap.

Ik open mijn ogen. Ik merk dat de bus rijd en hoor stemmen uit de woonkamer. Ik ga overeind zitten en stoot mijn hoofd. 'Auw!' Roep ik. Meteen hoor ik iemand naar mij toe lopen. Ik kijk en zie dat het Niall is. 'Gaat het wel babe?' Ik bloos en knik. 'Ja ik kwam te snel omhoog en stootte mijn hoofd aan het bed boven ons. -_-. Ik zie dat Niall zijn lachen niet in kan houden en ik sla speels op zijn arm. Dat is een teken voor hem dat het weer goed met mij gaat want hij pakt mij beet en trekt mij het bed uit. Hij tilt me op en legt mij over zijn schouder. Meteen begin ik tegen te spartelen. Ik sla op zijn kont en probeer met mijn benen te trappen. Maar Niall is te sterk. Hij heeft mijn benen vast met 1 hand en met zijn andere hand houd hij mij goed vast. 'Babe ik weet dat ik een lekker kontje heb maar je hoeft er niet de hele tijd op te slaan.' Zegt hij lachend. Meteen stop ik het heeft toch geen nut. We lopen de woonkamer in en ploffen op de bank. Niall trekt mij op zijn schoot en geeft mij een kusje in mijn nek. 'Niall je praatte gister in je slaap over je liefste die werd afgepakt ging dat over eten?' Vraag ik. Niall schud zijn hoofd en word rood. Ik droomde over jou. What Niall Horan mijn vriendje droomde over mij?! 'Dat is zoo lief!' Kir ik. Ik hoor Liam zuchten 'alsjeblieft ga niet klef doen waar ik bij ben. We weten dat jullie perfect voor elkaar zijn en later zullen trouwen in Ierland en 3 kinderen zullen krijgen en misschien nog wel meer.' Zegt Liam. 'Wauw Liam waar kwam die woordenstroom vandaan?' "Gewoon ik voel dat het zo is" ik knik. Ik zou het niet erg vinden om met Niall te trouwen en kinderen te krijgen. Ik hoop dat we dan een jongen en een meisje krijgen en de jongens moet ouder zijn zodat hij voor zijn zusje kan opkomen. 'Liam daar zijn we nu nog te jong voor' hoor ik Niall zeggen. Daar heeft hij wel gelijk in. 'Maar nooit jong genoeg om te oefenen' hoor ik hem dan zeggen. Haha hij knipoogt naar mij. 'Iell Niall en Nina gaan het met elkaar doen!' Schreeuwt Liam. Daardoor kan ik mijn lachen niet meer inhouden.

Vandaag gaan we bekend maken dat ik de 'onbekende zangeres ben' op Twitter heb ik ook een account dat leek Niall namelijk een goed idee. De jongens volgen me ook allemaal en Ariana ook net als nog best wel veel bekende mensen. Ik heb al een aantal keer een berichtje op mijn Twitter gezet en heb 21 miljoen volgers. Op mijn echte account heb ik 5 miljoen volgers maar dat zijn allemaal directioners omdat die weten dat ik wat met Niall heb. Ik tweet snel wat op mijn echte profiel @ninaa: morgen iets erg spannends doen #heberzinin! Daarna ga ik nog even op het account van de onbekende zangeres. Daar tweet ik @onbekendezangeres: morgen een groot geheim van mij bekend maken! Binnen een halve minuut zijn er al heel veel retweets. Ook is de #nosecretanymore world wide trending. Ik kijk ertussen en zie dat heel veel mensen benieuwd zijn. Dan schrik ik heel erg daar staat een tweet van iemand. @seeyoulater: ik denk dat ik weet wie die 'onbekende zangeres is en oja zo onbekend is ze niet! Ik ga naar haar profiel. Ze heeft nog een tweet erover gestuurd @seeyoulater: het is overduidelijk! Ze krijgt veel reacties wie het dan zou zijn maar ze antwoord er niet op gelukkig. Er gaan veel geruchten in de ronde. Er zijn mensen die denken dat ik uit Frankrijk kom en mensen die denken dat ik uit Afrika kom. Ik plaats nog een berichtje op het profiel van de onbekende zangeres @onbekendezangeres: dit is de link van de twitcam om 4 uur Amerikaanse tijd morgen kom ik online! Veel mensen zijn enthousiast en veel Amerikanen zijn blij want ze denken dat ik Amerikaans ben zonder na te denken dat ik ook gewoon tijd kan berekenen. Niall loopt naar mij toe. 'Babe weet je zeker dat je dit wilt?' Ik knik ja. 'Ik ben trots op je' zegt hij. Ik geef hem een zoen en kijk hoe laat het is. Over 30 uur komt de hele wereld erachter wie ik echt ben. Ik ben wel bang dat mensen achter nog iets gaan komen iets wat alleen mijn ouders en ik weten. Ik ben namelijk niet zomaar een meisje maar ik ben de kroonprinses van Amerika (A/N Amerika heeft een koning die 50 is en gelukkig nog wel een tijdje kan regeren. Hij heeft een dochter die verdwenen is en niemand weet wie ze is. Alleen de koning weet waar ze is. Haar ouders in Nederland zijn ook niet haar echte ouders. Niemand weet waar Nina is en wie ze is. De koning deed dit omdat hij wilde dat Nina gewoon kon opgroeien. Dit leek mij leuk omdat er dan wat meer drama in het boek komt en oja niemand is er nog achter gekomen omdat ze een nep achternaam heeft en het dus niet heel snel zal opvallen'

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now