Twitcam

475 12 0
                                    

P.o.v Niall

Kom Nina ik neem Nina mee naar de relax ruimte. We ploffen op de bank en ik pak mijn laptop start hem op en zet de webcam aan dan ga ik naar twitter en open ik een twitcam. We hebben al 341.573 kijkers en het aantal blijft maar stijgen ik deuk op start en richt de camera op Nina en mij. Ik roep tegen de fans hooi how ya doing? Ik krijg meteen allemaal reacties heel veel mensen vragen wie het meisje naast me is eerst beantwoord ik gewoon wat vragen maar daarna begin ik.

Jullie vragen allemaal wie deze knappe dame naast mij is. Ik lees in de mentions -ze is echt heel knap -is ze je vriendinnetje -ik vind haar echt lelijk er zijn veel positieve dingen over haar maar ook veel negatieve terwijl ze Nina nog niet eens kennen! Nou dit is Nina vervolg ik mijn verhaal.

P.o.v Nina

Niall begint met praten ik lees tussen alle mentions door er zijn er veel die mij knap vinden maar ook een paar fans zeggen dat ik lelijk ben. Dan vervolgt Niall zijn verhaal dit is Nina ik ken haar nog niet zo lang maar Nina is mijn vriendinnetje! Meteen komen er duizenden mentions binnen veel leuke reacties gelukkig! Ook heel veel vragen naar mij en Niall Niall vraagt of ik er een paar wil beantwoorden. -hoe oud ben je? Ik lees de vraag op en geef antwoord ik ben 19 ik ben dus 1 jaar jonger als Niall. Niall glimlacht naar me en geeft mij een kus op mn wang meteen stromen de reacties weer binnen. Ook vragen veel mensen of de rest van de band nog komt. Ik voel me al wat losser en reageer ik praat even en vraag dan uiteindelijk of ze willen dat de eest van de boys nog even komen? Meteen zie ik allemaal ja's verschijnen maar ook een paar mensen die nee zeggen omdat ze graag nog meer van mij willen weten. Nou dan regelen we toch even dat de boys komen?! Meteen staan er allemaal reacties van aww dankje Nina ik hou van je. Ik merk hoe ik een beetje moet blozen dan geeft Niall mij een kusje en roep ik Liam, Louis, Zayn en Harry kom is ik heb een cadeautje voor jullie! Ze komen meteen aangesneld waar is dat cadeautje roept Harry dan ziet hij de twitcamen begint te lachen oww de fans zijn ons cadeautje nou dat vind ik geen leuk cadeautje zegt Louis sarcastisch ik begin te lachen. Iedereen begint te lachen dan roept Louis nee hoor grapje jullie zijn ons beste cadeautje en hij rent naar de laptop pakt hem af en roept tegen iedereen Niall en Nina zijn samen en ze zijn zooo schattig!

Ik en Niall lopen weg uit de relax ruimte en gaan naar de stoelen Kim en Niall hebben geruild zodat ik naast Niall kan zitten en Kim naast Harry Kim heeft aan mij toegegeven dat ze Harry leuk vind dus dat kwam dat wel goed uit ik doe de leuning tussen mij en Niall naar beneden en ga met mijn hoofd op zijn borst liggen ik luister naar zijn ademhaling en val in slaap net als hij.

P.o.v Zayn

De jongens en ik hebben net de twitcam afgesloten er kwamen veel positieve reacties op Nina ook een paar slechte maar haters zijn geen echte fans! We lopen met zn alle terug naar onze plekken Kim was ook in de relax ruimte maar wilde niet in beeld komen. Nu lopen we me zn alle naar onze stoelen als we daar zijn zien we Nina en Niall samen slapen Nina met haar hoofd op Niall zijn borst en Niall met zijn arm om Nina heen. Niall heeft het goed voor elkaar hij en Nina lijken wel voor elkaar gemaakt ze zijn zo lief samen en Nina is niet lelijk! Harry komt naast me staan samen met de rest we praten wat en besluiten dan wat foto's te maken voor op instagram ik maak een foto en plaats hem op instagram met de tekst cute lovebirds! Louis doet het zelfde even later gaan we zitten en proberen we wat te slapen.

Ik word wakker van een koude plens water in mijn gezicht als ik om mij heen kijk zie ik dat Niall en Nina dat hadden gedaan ze doen het bij iedereen waarschijnlijk vanwege die foto. Als iedereen dan wakker is komt de stewardess langs ze kijkt niet echt blij door al dat water. Maar nou en we gaan aan tafel zitten met ze alle we hebben de eerste klas van dit vliegtuig een beetje omgetoverd tot ons privé vliegtuig maar het is wel groter en heel erg gezellig met Kim en Nina, Niall en Nina kunnen niet meer van elkaar afblijven best zielig als we straks op tour gaan. Kim en Harry zijn de hele tijd om elkaar heen aan het draaien iedereen weet dat ze elkaar leuk vinden misschien moeten wij ze een handje helpen!

--AN--
Sorry maar er zit een foutje in het verhaal Mindy is Kim en is enigkind en Nina heeft 2 zusjes en een broer. Excuses hiervoor.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now