I love you

400 11 3
                                    

P.o.v Nina

Als de jongens komen zoen ik Niall en lopen we samen naar de koelkast man wat heb ik honger. Niall denkt daar volgens mij precies hetzelfde over.

Als we wat gegeten hebben lopen we terug naar de woonkamer. In de woonkamer zitten de jongens als Harry en Kim staan nog een beetje te zoenen bij de deur die ondertussen wel gesloten is door een oude vrouw die voorbij kwam ze schrok wel heel erg toen ze het duo zag zoenen.

Niall gaat op de bank zitten er is nu nog maar 1 plaats over dus ga ik bij Niall op schoot zitten omdat anders Harry en Kim niet kunnen zitten. Vervolgens lopen die inderdaad naar de lege plek toe en gaat Kim op Harry zijn schoot zitten. De jongens kijken ons nu allemaal nieuwsgierig aan wat moesten jullie nou zo dringend vertellen? Roept Louis.

Kim en ik staan op en gaan voor de jongens staan Kim begint 'zoals jullie weten zijn wij stylisten voor sterren en voor acteurs enzo. De jongens kijken ons vragend aan. 'Waarom moeten wij dan komen?' Vraagt Liam. Nou jullie stylisten Lou heeft op jullie tour hulp nodig. Nog steeds kijken de jongens ons vragend aan. Kim en ik schieten in de lach 'we zijn gevraagd om jullie stylisten te zijn op de tour!' Lach ik. De jongens kijken verbaasd maar rennen dan op ons af om ons te knuffelen vooral Niall en Harry.

P.o.v Niall

Ik ben zo blij dat Nina mee gaat op de tour ik hoop dat ze bij mij en Louis in de bus wilt slapen dan kan ik lekker met haar knuffelen en haar beschermen als ze een nachtmerrie heeft. Louis zal daar geen problemen mee hebben want Eleanor zijn vriendinnetje komt ook altijd bij ons in de bus slapen.

P.o.v Harry

Ik ben echt heel blij dat Kim meegaat op tour ik was al bang dat ik haar niet vaak meer zou zien vanwege die tour. Ik hoop dat Kim bij mij in de bus mag slapen. En nu weet ik ook hoe ik iedereen ga vertellen over onze relatie.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu