Plain

677 17 2
                                    

P.o.v Nina

~In het vliegtuig~

Ik en Kim lopen het vliegtuig in naar onze plekken we zitten 1ste klas we hadden namelijk tickets gekregen van het bedrijf waar we gaan werken we gaan zitten in onze super relaxte stoelen kim zit bij het raam dat wilde ze ik graag. Ik kijk even door het raam naar buiten maar ik zie niet echt heel erg veel, Kim zegt plots iets tegen me ik luister ze zegt iets over beroemde mensen 1ste klas en knappe jongens naast ons en schuin achter ons.

Ik pak mijn telefoon en typ in;

Nina: Wat zeg Je

Kim: Er zitten 5 super knappe boys achter ons! Maar niet meteen kijken!

Nina: Ik herken ze ergens van.

Kim: Echt ken je ze wie zijn het?

De stewardess verteld over de veiligheid en dat we onze gordels om moeten doen Kim zit een beetje voor zich uit te staren. Dan vertrekt het vliegtuig en hoor ik rare oerkreten naast me, als ik naar de zijkant kijk zie ik 5 jongens rare geluiden te maken Kim heeft wel gelijk ze zijn knap.

Eenmaal opgestegen kunnen onze riemen los en kunnen we gewoon rondlopen ik merk dat ik moet plassen dus loop ik naar de wc toe ik moet dan wel langs die 5 super knappe guys wat ik natuurlijk geen probleem vind hehe;) als ik klaar ben was ik mijn handen en stap ik het toilet uit daar staat één van de 5 knappe jongens hij heeft groene ogen en bruine krulletjes hij is echt heel erg knap en ik weet zeker dat ik hem ergens van ken maar waarvan?! Ik zeg gedag en loop in gedachten verzonken terug naar mijn plek als ik langs de knappe jongens loop merk ik dat ze naar mij kijken ik bloos en wil verder lopen maar mijn maag maakt een vreemd geluid waardoor ik nog meer moet blozen de jongens glimlachen en ik loop snel verder naar de rij naast hun waar wij zitten.

Als de stewardess langs komt vraag ik meteen om een berg eten ik heb vanochtend nog niks gegeten en heb echt enorm honger als ze terug komt merk ik dat de jongens in de rij naast ons met grote ogen naar mij kijken ik neem het voedsel aan en val aan de jongens zitten me nog steeds aantegapen ik kijk ze aan en ze beginnen te grinniken de jongen met de krullen tikt de blonde aan en zegt iets in het Engels maar door Kim kan ik niet horen wat ze zeggen. Nina hoor je wel wat ik zeg vraagt Kim ik kijk haar vragend aan is er wat? Die jongens ze blijven je maar aankijken en helemaal die blonde die ziet jou volgens mij wel zitten hoor Nina en hij is knap! Kihim nooit dat hij mij ziet zitten waarschijnlijk kijken ze gewoon omdat ik een pukkel op mijn voorhoofd heb. Kim begint meteen te lachen waar zit die dan ik zie hem niet hoor! De jongens kijken ons vragend aan zou die blonde jongen mij echt leuk vinden..

~10 minuten later ~

Ik heb mijn eten al op en ik en Kim lopen naar de rechter kant van de eerste klas een plek met wat banken waar je kan relaxen dat gaat namelijk minder lekker op de gewone stoelen. Nu pas valt het me op dat ik en Kim samen met de jongens de enige zijn in de eerste klas de rest is leeg vreemd. Als ik en Kim lekker op de banken zitten komen plotseling 2 van de jongens naar ons toegelopen ze gaan ook zitten. Ze kijken ons vragend aan en stellen zichzelf dan voor de blonde steekt zijn hand uit en stelt zichzelf voor als Niall de jongen met de bruine krullen die ik al in de wc tegenkwam stelt zichzelf voor als Harry waar ken ik deze namen van.. Naja zal wel van de basisschool zijn ofzo. Ik en Kim stellen ons ook voor en we raken aan de praat de jongens vertellen dat ze veel reizen en nu naar hun familie gaan ik vraag waarom ze zoveel reizen en dan slaat Kim opeens een kreet ik weet wie jullie zijn jullie zijn One Direction! De jongens glimlachen en knikken ja. Ik sta helemaal paf ik had ze niet eens herkent maar waarom vliegen jullie dan met een gewoon vliegtuig en niet met jullie privévliegtuig vraag ik. Niall antwoord omdat ons privévliegtuig gerepareerd moet worden omdat het had gehageld en nu zaten er allemaal deuken enzo in het privévliegtuig toen hebben we zo snel mogelijk tickets geregeld voor dit vliegtuig eerste klas en dan niet alleen onze tickets maar alle beschikbare zodat we rustig konden vliegen zonder fans maar jullie waren eerder dan ons er hadden al tickets de vliegtuig maatschappij heeft toen nog wat dingen geprobeerd maar het lukte niet dus nu zitten we hier met alleen jullie in de eerste klas best gezellig toch?! Ja roepen ik en Nina meteen luid. Vervolgens merk ik dat ik alweer honger heb nouja alweer ik heb eigenlijk altijd honger. De stewardess komt weer langs gelopen om te vragen of alles naar wens is en ik vraag meteen weer een berg eten ik heb gewoon honger. Harry en Niall kijken met met open mond aan en Niall begint te grijnzen. Wen er maar aan Nina eet ongelooflijk veel en heeft altijd honger roept Kim. Harry begint te grijnzen en stoot Niall aan je perfecte vrouw roept hij. Niall en ik beginnen meteen te blozen. Aww roepen Harry en Kim. Dan komen de andere 3 hunks ook aan gelopen ze stellen zich voor als Zayn, Liam en Louis de stewardess komt aangelopen met al mijn eten en ik neem het dankbaar aan Zayn, Liam en Louis kijken mij nu alweer met grote ogen aan Harry en Kim beginnen meteen te lachen en Niall en ik te blozen. Harry hikt van het lachen dat ik altijd honger heb en heel veel eet de jongens kijken naar Niall dan weer naar mij en beginnen ook heel hard te lachen. Ik zet de tv aan op voetbal en begin te eten nu beginnen de jongens nog harder te lachen en word Niall steeds roder

Ik kijk Kim vragend aan Kim grijnst alleen maar naar mij dan roep ik maar waarom iedereen zo zit te lachen? Louis geeft antwoord nou Niall zegt altijd dat als hij ooit een vriendin krijgt ze heel veel moet eten ze iets kleiner als hem moet zijn en iets jonger ik weet niet hoe oud jij bent ik ben 19 zeg ik snel weer beginnen ze allemaal te lachen behalve Niall die aan het blozen is vertel verder Louis roep ik oke oke zegt hij nou zijn vriendin moet dus iets kleiner zijn en ze moet van voetbal houden en hij wijst naar de televisie ook moet ze knap zijn vervolgens kijkt Louis keurend naar mijn lichaam en hij riep altijd dat zijn vriendin uit Nederland zou komen en dat hij haar in een vliegtuig zou ontmoeten.

Nu word Niall nog roder en word ik ook rood vind Niall mij leuk? Ik wenk Kim en we gaan weer op onze plek zitten om te praten in het Nederlands want dat kunnen de jongens lekker niet verstaan :p ik hoor Niall en de jongens ook praten volgens mij is Niall een beetje boos op ze.

P.o.v Kim

Ik weet wel zeker dat Niall Nina leuk vind en dat is ook logisch ze is knap lief en super grappig. Niall is ook een schatje maar gelukkig niet mijn typ wel die van Nina Harry is meer mijn type net toen ik naast Harry zat gaf hij mij een briefje. Ik pakte hem en vouwde hem open er stond op " Niall en Nina passen perfect bij elkaar ze moeten gekoppeld worden dit is mijn nummer dan kunnen we een plan bedenken;)" ik pak snel mijn telefoon en toets zijn nummer in bij mijn contacten Nina is ondertussen muziek aan het luisteren en heeft haar ogen dicht dan kan ik mooi aan het plan van mij en Harry werken. Ik stuur hem een berichtje.

WILLEN JULLIE REAGEREN OP WAT JULLIE VAN HET VERHAAL VINDEN EN ZEGGEN WAT NOG BETER KAN? EN NATUURLIJK LIKEN:)

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora