Let's go

740 14 1
                                    

P.o.v. Nina

Morgen gaan Kim en ik naar Amerika! Ik heb er zoveel zin in het word echt super leuk! We hebben daar een klein appartement gehuurd en we hebben een baan bij een management bedrijf die voor ons werk regelt bij bijvoorbeeld een concert of een tv programma dan moeten wij de mensen die in het programma zitten klaarmaken en hun make-up en kleding doen het word echt super! Gelukkig zijn we eerst nog 2 weken vrij als we in Amerika aan komen want we moeten het hele huis nog inrichten we gaan in New York wonen. In die weken dat we daar zitten met vakantie gaan we shoppuuhhh en de stad natuurlijk verkennen en bij Nando's eten volgens een vriendin van Kim is dat echt een super leuke eetgelegenheid net als de MCdonalds.

P.o.v. Kim

Ik stommel naar beneden ik ben al lang klaar met het inpakken van mijn spullen voor Amerika mijn vader vind dat ik teveel meeneem en dat al mijn spullen nooit in het appartement zullen passen, hij zegt dit alleen maar omdat hij het zonde van het geld vind want als je meer spullen mee neemt moet je meer betalen ik heb al gezegd dat ik ook wel extra wil betalen voor al die spullen maar mijn moeder wil daar natuurlijk weer niks van horen dus pap moet er maar genoegen mee nemen ;)

~~~~~ 1 dag later

P.o.v Nina

*piep**piep* arghh rot wekker. Altijd het zelfde liedje de wekker gaat ik druk op snooze en val weer in slaap 9 minuten later gaat de wekker dan alweer en moet ik mijn bed wel uit. Mijn gedachtes worden onderbroken door mijn telefoon wie belt er nou zoo vroeg?!

Kim: heey Nina

Nina: heey Kim

Kim: heb je er zin in?

Nina: waar zin in...

Kim: in Amerika gekkie

Nina: owjaa plots dringt het tot mij door vandaag gaan ik en Kim naar Amerika en ik moet mezelf nog aankleden ik zie de kleding liggen die ik gister al klaargelegd had.

Kim: Nina Nina ben je er nog?

Nina: ow haha ik was je helemaal vergeten net als dat ik Amerika was vergeten.

Kim: jij komt om 04:30 toch naar mij toe?

Nina: ja maar ik ga nu want ik moet nog even eten enzo.

Kim: okee tot zo.

Nina: doei

P.o.v Nina

Ughh hoe kon ik dat nou vergeten! Nouja nu niet over nadenken snel douchen en aankleden en eten ik speer naar de douche en zing ondertussen het nieuwste liedje van Ariana Grande ik vind haar nummers echt helemaal geweldig.

Als ik klaar ben met douchen kleed ik me aan WHUT al 03:57 nu moet ik wel opschieten doe ik wat make up op ik draag een spijker broek en een leuk effen shirt ik haal snel een borstel door mijn haar en doe mijn haar in een staart daarna prop ik mijn haarborstel nog in mijn tas want die heb ik natuurlijk wel nodig in Amerika. Ik ren naar beneden waar mijn ouders en broertje al op mij wachten ik maak een broodje maar krijg geen hap door mijn keel ik ben zo gespannen ik heb namelijk nog nooit gevlogen en vliegen lijkt mij best eng. Mam ziet dat ik geen honger heb en zegt dat we wel wat op het vliegveld eten. Papa en Tim zijn mijn spullen in de auto aan het zetten als ik klaar ben komen ze naar binnen gelopen en gaan we naar de auto.

P.o.v Kim

Ooh hoe kan Nina Amerika nou vergeten naja zal wel de zenuwen zijn. Ik en Nina hebben allebei nog nooit gevlogen. Ik kan niet verder dromen want ik hoor een toeter. Nina is er we gaan met 2 auto's naar het vliegveld ik ga bij mijn ouders in de auto en Nina bij haar ouders en haar broertje. Mijn spullen heeft mijn vader gisteravond al in de auto neergezet. De bel gaat en ik ren er naartoe mijn ouders roepen nog dat ik rustig moet doen maar hoe kan je nou rustig blijven als je naar Amerika gaat en daar gaat wonen en werken?!

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now