Famous?

373 10 0
                                    

P.o.v Nina

Ik heb net nog een filmpje op mijn youtube account gezet. De jongens zitten tegenwoordig veel op youtube. Volgens hun is het belangrijk als je de landen kent en weet waar ze van houden. Gisteren zijn we weer uit Nederland vertrokken. De actie van de jongens voor serious request heeft al 2 miljoen opgebracht. Het opgehaalde bedrag was 14 miljoen maar toen kwam het bedrag van de jongens er nog bij en werd het 16 miljoen! We kregen echt duizenden positieve reacties van de fans.

We zitten nu in de bus naar Duitsland. Ik heb besloten mijn gitaar niet mee te nemen als ik een filmpje wil maken pak ik wel een gitaar van Niall ofzo. Trouwens hoeveel hits zullen mijn filmpjes nu hebben? Ik ga op youtube en typ het nummer Break Free in. Break free was het eerste nummer wat ik zong. Bovenaan staat natuurlijk Ariana Grande. Waarschijnlijk sta ik pas op pagina 90 ofso. Ik kijk en zie mijn filmpje onder die van Ariana Grande staan hoe kan dat nou?! Alleen filmpjes die heel veel worden bekeken komen zo hoog te staan. Ik kijk naar het aantal vieuws en een klein gilletje verlaat mijn mond. Ik heb gewoon 2 miljoen looks! 'Nina waarom gilde je?' Niall komt bezorgd naar mij toe gelopen. Snel haal ik de pagina weg. Ik wil nog niet dat Niall het weet. 'Uuhm ik zag een muis?' 'Schat dat kan toch niet we zitten in een rijdende bus' ik schud mijn hoofd en Niall komt bij mij zitten. Hij trekt mij op zijn schoot. Ik draai me om en geef Niall een kusje op zijn mond. Niall wil duidelijk meer want hij kijkt me met een pruillipje aan 'aww wil Niall meer?' Niall knikt en ik geef hem een lange zoen op zijn mond. Nu kijkt hij tevreden. Hij geeft mij kusjes in mijn nek en vind al gauw mijn zwakke plek alweer. Hij begint te zuigen als ik terug probeer te trekken komt natuurlijk Louis binnen. 'We willen nog geen direction baby's!' En hij loopt weer weg 'doe het veilig!' Hoor ik Liam nog roepen 'wie zijn er kindjes aan het maken?' Roept Harry. Niall schreeuwt terug 'jij en Kim!' "Echt niet nouja nog niet!" Roept Harry. Iell.

Niall doet zijn hand onder mijn shirtje maar ik trek terug. 'Niall ik ga mijn eerste keer niet in een bus doen.' Hij grijnst 'dus als we in het hotel zijn dan wel?' Ik knik langzaam en hij geeft mij een zoen. Ik wil opzich wel ik ben oud genoeg en Niall is super lief.

Kim en Nina gaan jullie mee naar het concert? Vraagt Zayn. We knikken 'natuurlijk we moeten jullie klaarmaken' Over 5 minuten vertrekken we. Ik knik en loop naar Kim. Niall en de jongens hebben als verassing voor Louis geregeld dat Eleanor komt. Eleanor is super aardig volgens de jongens.

We zijn net klaar met de jongens opmaken Niall en Harry duurde niet lang want die vonden het prima als wij aan hun zaten maar Louis, Liam en Zayn zaten de hele tijd irritant te doen. Zayn was gelukkig bezig met zijn haar dus die hoefde straks alleen nog maar kleding aan te trekken die Kim en ik klaargelegd hebben. Liam is gepakt door Harry en Niall en die kunnen wij nu ook klaarmaken. Alleen Louis is nergens te bekennen. Hij is de hele tijd druk en praat alleen maar over Eleanor. Het is erg schattig maar als je hem klaar wilt maken echt een hel!

'Kim kan jij het even alleen aan dan ga ik Louis zoeken! Ze knikt Niall loopt met mij mee en we gaan zoeken. De gordijnen hangen nog naar beneden maar ik hoor wel al veel gepraat en gegil. Niall en ik lopen over het podium hand in hand. Niall geeft me een kusje en plots horen we heel erg hard gegil. Ugghh hoe kan dat nou. Ik trek me terug en kijk naar links daar staat de band klaar. Als ik naar links kijk schrik ik. De gordijnen zijn om hoog getrokken en de fans zitten heel hard te gillen. Ik word rood en Niall grijnst. 'Hooi allemaal dit is Nina mijn vriendinnetje! Maar wij gaan weer Louis zoeken en ons klaarmaken voor het concert!' Al we het podium af willen lopen zie ik Louis ons grijnzend aan kijken. De fans kunnen ons nog steeds zien. 'Louis William Tomlinson!' Niall en ik rennen het podium af achter Louis aan. 'Louis anders krijg je geen verassing!' Hij stopt met lopen en we pakken hem.

Louis is eindelijk klaar en is nu aan het zeuren om zijn verassing. De jongens zuchten. Je ziet het zo! De jongens worden geroepen en ze trekken Louis het podium op. Na een aantal nummers komt Eleanor aangerend 'ben ik te laat?' Vraagt ze hijgend. Ik schud mijn hoofd. 'Nee het concert is nog bezig' Ik wenk naar Niall dat Eleanor er is en hij loopt naar de andere jongens. Ik zie ze wat smoezen en Louis staat er raar bij. 'We hebben vandaag Louis een verrassing beloofd' de jongens knikken en Louis kijkt ze vreemd aan. Langzaam loopt Eleanor het podium op. Ze wenkt naar de fans dat ze stil moeten zijn. Ze luisteren meteen. Eleanor loopt op Louis af en legt haar handen voor zijn ogen. 'Wie benn ik?' Vraagt ze met een raar stemmetje. Louis luistert en denkt na 'Nina en Kim zijn jullie de verassing?' Kim en ik schieten in de lach en het publiek begint te juichen als ze ons horen lachen. Ze vragen of wij het podium op willen komen dus lopen we naar Niall en Harry. 'Ik ben het!' Roept Eleanor. Louis draait zich om en tilt haar op 'Eleanorrrr!' Hij zoent haar en de rest van het optreden is de glimlach niet van zijn gezicht te halen. Eerst wilde hij Eleanor niet van het podium laten gaan en tilde hij haar steeds op en trok haar weer terug. Maar uiteindelijk liet hij haar per ongeluk gaan omdat hij bezig was met zijn solo.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now