Geheim?!

352 10 0
                                    

P.o.v Nina

De jongens zijn vandaag wat met ze 5en aan het doen en Kim is thuis bij haar familie. Ik zit in mijn kamer want er is niemand thuis. Ik loop naar een soort kast aan mijn kamer daar liggen allemaal oude spullen zelfs mijn oude gitaar! Ik pak de gitaar en stem hem goed. Dan begin ik little things te spelen. Na een tijdje ga ik erbij zingen. Het klinkt best wel goed. Ik pak mijn camera en richt hem op mijn gitaar, ik start het filmpje en begin met zingen en gitaarspelen. Als het liedje is afgelopen maak ik een youtube account aan met een soort artiestennaam. Ik plaats het filmpje. Ik wil niet dat iemand erachter komt dat ik het ben op dat filmpje want dan gaat iedereen denken dat ik Niall helemaal niet leuk vind en alleen maar gebruik wat niet zo is. Ik ruim de gitaar weer op.
(A/N dit is een beetje een raar stukje maar ze speelt wel vaker gitaar op de gitaar van Niall. Niall weet dit niet. Vroeger heeft ze ook op zangles gezeten maar dat vond ze niet leuk)

---vlak nadat het filmpje online is gezet---

Ik hoor de deur opengaan en de jongens lopen naar binnen. Ik loop naar Niall en geef hem een zoen. We ploffen met z'n alle op de bank. Harry staat op 'jongens ik ga naar Kim' "hé ik ben een meisje" roep ik. Iedereen begint te grinniken.

Harry is weg en wij vervelen ons. 'Ik heb honger' zeggen Niall en ik tegelijk. We kijken elkaar aan en staan op. "Gaan jullie mee naar de mac donalds?" Iedereen kijkt ons vreemd aan maar staan dan toch op. We lopen naar Paul en stappen dan in de auto. Als we de straat uit proberen te rijden springen er allemaal gillende meisjes voor de auto ook zie ik mensen in auto's stappen om ons te achtervolgen. Ik zeg het tegen Paul en hij vraagt of ik een weg weet om ze af te schudden. Ik knik en wijs steeds waar we heen moeten. Uiteindelijk komen we bij mijn middelbare school uit. Ik zeg dat de jongens moeten uitstappen en dat het eten zo geregeld word. We rennen de school in en ik sleep ze mee naar mijn oude mentor. Hij is les aan het geven aan een brugklas. Ik klop op de deur en doe de deur open. Ik vraag of hij weet waar meneer Wate is, de dramadocent, natuurlijk vraagt hij waarom ik dat wil weten en ik wenk Niall dat hij binnen moet komen. Een paar meiden krijgen hele grote ogen en beginnen zachtjes te gillen. Meneer Lisse kijkt nog steeds vragend. 'Meneer kent u de boyband One Direction?' "Ja daar heb ik wel eens van gehoord" 'Dit is Niall van One Direction!' Hij kijkt me aan en begint me dan uit te lachen. "Meneer dit is echt waar we zijn aan het vluchten voor fans en ik weet dat in het drama lokaal nog pruiken enzo liggen!" 'Bewijs maar dat ze echt zijn' uggh ik zucht en wenk de andere 3 jongens. Ze lopen mee naar binnen en gaan voor in de klas staan. Ik vraag of ze een liedje willen zingen. Als ik dat vraag zie ik dat een paar meiden hun telefoon pakken. De jongens beginnen te zingen als ze klaar zijn geeft meneer Lisse ze een hand. "Oke ik geloof jullie maar Nina wil je niet meer zomaar mijn les verstoren?" Ik knik snel en hij legt uit waar we heen moeten. Ik ren naar meneer Wate zijn lokaal waar hij gewoon cijfers aan het invoeren is. Als hij de jongens ziet begint hij te glimlachen. 'Nina ik wist niet dat One Direction zou komen' ik kijk hem aan. Dit is nou een docent die ik tof vind hij begrijpt de leerlingen en kent ze ook. Ik leg het verhaal uit.

We lopen de school weer uit. Niall zijn gezicht is heel anders en de andere jongens zijn meisjes geworden. Ik wilde eerst niet maar de jongens zeiden dat ik ook herkend kon worden dus heb ik ook wat rare kleding aan en nu val ik niet op.

---terug van de mac donalds---

Bij de mac heeft gelukkig niemand ons herkend wel werd er vaak wat raar gekeken maar ik denk dat dat komt omdat we er echt niet uitzien hahaha. Niall heeft echt heel veel eten en ik heb gewoon een happy meal:) de jongens en de verkoopster keek me heel raar aan omdat de happy meal voor kinderen is. Ik zeg dat ik dat weet. Als ze dan eindelijk ons eten heeft gemaakt lopen we naar een tafeltje in de hoek omdat dan de kans dat we gezien worden nog kleiner is. Ik kijk naar wat mijn speeltje is, het is een af schietbaar ding de jongens kijken me jaloers aan. 'Haha hadden jullie maar een happy meal moeten nemen!' De jongens kijken snel weg. Als al het eten op is lopen we weer weg. Liam echter rent heel snel naar de balie en vraagt of hij nog 6 van die afschiet dingen mag hebben. De vrouw wil het niet geven maar Liam trekt zijn pruik af en de vrouw herkent hem, ze krijgt grote ogen en vraagt of ze een foto mogen zodat ze die kunnen ophangen in de winkel. Liam knikt maar dan wil ik wel die schiet dingen. Ze knikt snel en ze nemen de foto.

Liam komt weer trots teruggelopen. 'Liam wat heb je gedaan nu weet iedereen waar we zijn!' Roept Zayn. Liam haalt zijn schouders op. Liam geeft aan alle jongens een schiet dingetje en houd er dan 2 over voor Harry en Kim. We lopen naar de auto en stappen in. Ik vraag of de radio op 3FM mag en dat gebeurd. De presentator begint te praten over serious request en dat die in Haarlem komt te staan hij verteld ook de datum maar dat is volgende week al! De jongens vragen wat de presentator allemaal verteld. Niall en Louis worden steeds enthousiaster ze vinden het een hele goede actie en willen graag helpen. Niall wil graag geld doneren en Louis is allemaal acties aan het bedenken. Liam en Zayn luisteren naar wat ideeën en worden dan ook enthousiast. Ik luister weer verder naar de radio. 'Wil jij bij ons op bezoek komen in het glazen huis bel nu en als wij opnemen en vinden dat jij een goede reden hebt om te winnen mag je met 6 vrienden of vriendinnen komen!' Ze noemen het nummer op en ik bel meteen.

De telefoon gaat over en plots hoor ik dat er op genomen word
Fm: presentator N:Nina
Fm: hallo
N:hallo?
Fm: waarom wil jij graag naar het glazen huis komen
N: ik heb 5 vrienden op bezoek en 1 ervan is mijn vriendje ze zijn Engels en willen jullie heel graag helpen. Ze hebben veel connecties en zijn ook zeker van plan om te doneren!
Fm: dat is leuk om te horen en ik ga nu iets zeggen wat jij leuk zal vinden om te horen!
N: okee?
Fm: je mag met 6 mensen komen naar het glazenhuis!!
N: echt superrr!
Fm: blijf nog even hangen voor wat gegevens okee
N: jup
Fm: dan gaan we nu verder met het liedje break free van Ariana Grande!
N: wat willen jullie weten?
Fm: met wie je komt
N: eehm is dat heel belangrijk
Fm: jup daardoor heb je gewonnen!
N: 5 heel bijzondere jongens en nog 1 bijzonder meisje
Fm: oké dan zien we jullie volgende week
N: jup
Fm: tot ziens
N: doeii

De jongens zijn stil gevallen want ze hadden door dat ik aan het bellen was. Ik had de radio ook zacht gezet. ik zet de radio weer aan. De jongens horen het liedje van Ariana en beginnen vrolijk mee te zingen. Als het liedje afgelopen is begint de presentator te praten over de jongens. 'Tegenwoordig is er niet alleen Ariana Grande maar ook One Direction!' Als de jongens dat horen stoppen ze met praten en luisteren naar wat de presentator te zeggen heeft. Ze verstaan het niet maar nou en. 'De jongens zijn nu in Nederland en er zijn 2 meisjes Nina en Kim uit Nederland die de harten van 2 van de bandleden hebben gestolen ,Niall en Harry, de jongens geven nog een concert in Nederland die al uitverkocht is en hebben gevraagd of iedereen in oranje wilt komen. De jongens blijven nog 1,5 week in Nederland en vervolgen daarna hun tour weer.' Nu kijken de jongens mij vragend aan. Ik leg het uit en de presentator draait steal my girl.

De jongens vonden het leuk om zichzelf te horen op de radio. Ze weten nog niet van het serious request ding en ik vertel het ze pas als Kim en Harry er zijn. Kim is ook helemaal gek van serious request. Ieder jaar verzinnen we samen leuke acties om geld in te zamelen. We hebben een keer nagels gelakt van mensen en we hebben zelfs een keer spullen gerepareerd van mensen helaas was dat niet een heel groot succes want veel dingen kregen wij niet aan de praat gelukkig heb je daar handige ouders voor:). Dit jaar doneren de jongens gewoon heel veel geld.

Harry en Kim zijn er en we zitten met zijn alle op de bank. 'Jongens jullie hoorde op de radio toch dat van serious request?' De jongens knikken en Harry knikt ook want Louis en Niall hebben het verhaal net heel enthousiast aan ze verteld. 'Jullie hoorde mij toch tijdens de radio bellen?' Weer knikken ze. 'Ik belde met de radio we gaan naar het glazen huis in Haarlem!!' De jongens beginnen te juichen. "Maar hoe komen we daar ooit met al die mensen? En weten ze dat wij komen?" 'We gaan gewoon met Paul en niemand weet dat jullie komen en dat gaan we ook nog niet zeggen we gaan de eerste dag heen. Als we er eenmaal zijn kunnen we wel een actie via Twitter aanmaken ofzo?' Ze knikken en Niall geeft mij een zoen. 'Ik ben zo trots op je dat je dit zo makkelijk regelt!' Ik zoen hem terug en voordat het een heftigere zoen word onderbreken de jongens ons en zetten ze MTV aan.

We kijken rustig naar MTV totdat ze over mij beginnen. Nouja over mij ze noemen mijn naam niet maar laten het liedje zien en dat ze het heel goed gezongen vonden. Iedereen luistert aandachtig als het filmpje afgelopen is beginnen de jongens weer enthousiast te praten. 'Dat meisje kan echt goed zingen!' "Misschien wil ze wel een nummer met ons opnemen" en ga zo maar door. Ik vind het wel grappig dat ze niet door hebben dat ik het ben maar eigenlijk wil ik dat ook niet want dan gaat iedereen zeggen dat ik Niall gebruik en dat is echt niet zo!

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now