Final

259 7 4
                                    

P.o.v Nina

Straks begint de wk finale helaas zit Nederland er niet in Nederland is derde geworden we verloren namelijk in de penalty's van Argentinië helaas. De organisatoren kijken ieder jaar naar het land met de meeste supporters wat dit jaar veruit Nederland was Brazilië stond ook wel hoog maar Nederland heeft toch meer supporters maar ik denk dat dat ook komt omdat de jongens en ik voor Nederland zijn. De finale dit jaar is tussen Duitsland en Argentinië ik hoop dat Duitsland wint maar van mijn vader mag ik geen favoriet hebben omdat hij denkt dat dat negatief ofso kan zijn. De jongens vinden het eigenlijk ook niet belangrijk wie er wint die zijn meer bezig met hun eigen optreden van straks die wereldwijd uitgezonden word voor de wedstrijd en dus over 5 minuten begint!

De jongens zijn net op en alles is gelukkig goed verlopen de jongens waren alleen heel erg gespannen maar het lukte wel. Ze gaan 2 nummers zingen en dan is het wk avontuur weer afgelopen. Tijdens de wedstrijd gaan we dan naar het vliegveld want volgens management en de beveiliging van mij is het dan rustig. De jongens zijn nu helaas helemaal klaar met de tour en nu moet ik me voor gaan bereiden op de troon die ik pas over 20 jaar ga betreden:( het is niet eerlijk ik wil eigenlijk gewoon met Niall zijn.
Niall ziet dat er iets mis is en kijkt mij vragen aan.

Ni ik weet het gewoon niet ik word koningin van een groot land en ik heb niet het idee dat mensen mij mogen of willen dat ik koningin word.

'Babe natuurlijk willen ze dat je bent geweldig!'

Maar straks gaat alles mis en jij word ook koning en dan moet je misschien stoppen met zingen en met de band terwijl je zoveel fans hebt!

'Ik doe alles voor je en de band moet toch een keer stoppen en de fans zullen het juist leuk vinden want ze zullen mij nog vaker kunnen zien in de toekomst!'

Ja maar Niall je krijgt het ook heel druk want we moeten allemaal regels leren en en nog zo veel meer!

'Dat gaat wel lukken en het is toch nog niet zo ver eerst gaan we trouwen'

Oja ik ga volgende week kijken voor mijn jurk samen met mijn moeders, Kim, Perrie en Eleanor

'Leuk!'

Hmmm

Ik kruip met mijn gezicht in Niall zijn buik. Jurken passen ik weet niet ik heb nooit echt van jurken en rokjes gehouden maar als ik koningin ben moet ik ook vaak jurken dragen. Misschien kan ik wel gewoon een broek onder mijn jurken dan gaan dragen, broeken zitten gewoon super lekker en ja ik weet niet gewoon fijn. Ik haal mijn neus uit Niall zijn buik en sta op 'waar ga je heen?' Vraagt Niall lief. 'Ik ga even naar de wc' "aww missen jullie elkaar al als een van jullie naar de wc gaat?" Roept Louis lachend. Niall en ik beginnen te lachen en ik loop naar de wc in het vliegtuig. Ik doe het deurtje dicht en wil op de wc gaan zitten ik trek mijn broek naar beneden en voel iets uit mijn kontzak verdwijnen en 2 seconden later hoor ik een plons. Ik ga snel omhoog en trek mijn broek omhoog. Ik kijk in de pot shit ik heb mijn telefoon in de wc laten vallen! Ik pak hem voorzichtig uit de pot en droog hem af daarna was ik mijn handen en loop ik weer terug naar Niall ik kijk of mijn telefoon het nog doet maar er komt niks in beeld, Niall ziet het en vraagt hoe dat komt. 'Nou ik ging dus naar de wc en mijn mobiel zat ik mijn kontzak en toen viel hij in de wc' ik zie dat Niall moeite doet om niet in de lach te schieten maar hij schiet toch in de lach. 'Niall zeg het alsjeblieft tegen niemand!' "Telaat! Louis kom eens" 'nee Niall!' Niall grinnikt en Louis komt aanlopen "Nina haar telefoon is kapot" 'ja so what?' "Nou ze liet hem in de wc vallen!" Nu begint Louis ook te lachen 'dit moeten de andere weten!' Roept Louis en hij rent weer weg. Dan komt Zayn aangelopen 'Nina mag ik op Twitter zetten van je telefoon?' "Nee Zayn niet doen ik schaam me dood" 'ow sorry eigenlijk heb ik het al gedaan?' Zegt hij een soort van vragend. Niall begint alleen maar harder te lachen. Ik pak Niall zijn telefoon en kijk naar de tweet die ondertussen ook geretweet is door de andere jongens en zelfs door mijn vader! Niall pakt mijn telefoon en typt dan wat en geeft zijn telefoon weer aan mij. Er staat; @Niallhoran: aw poor @Ninaa je krijgt wel een nieuwe van mij;) ik glimlach naar Niall. 'Niall dat hoeft echt niet hoor ik heb zat geld dus ik koop er zelf wel een.' "Nope" antwoord hij. Ik weet dat ik toch niks ertegen kan doen dus hou ik maar mijn mond. Ik kijk nog wat met Niall mee en zie allemaal tweets voorbij komen.
@penelopeee: OMG Nina haar telefoon heeft in water gelegen wat ik misschien ooit drink!

Er zijn nog meer van dat soort reacties ik schiet in de lach net als Niall. 'Ze reageren wel een beetje over actief' zegt Niall. "Ja wc water wat ze willen drinken iewll" 'naja toen Harry een keer moest overgeven op het podium verkochten fans het op ebay of ze aten het op!' "Haha wie eet er nou kots van iemand anders op of überhaupt kots eten!'' We lachen samen nog wat. Ik geef Niall een zoen tot ik een knal hoor dan nog wat gerinkel en dan stilte ik kijk Niall bang aan.....

--------------------------
Vakantieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry ik ben gewoon heel blij:):):)
Serious request is begonnen!:) in Haarlem super leuk natuurlijk dus nu kunnen we laten zien hoe goede fans wij zijn dus vraag allemaal One Direction aan:) hahahahahahaha we kunnen ook de jongens helemaal vol spammen tot ze iets zeggen over serious request:p
Naja ik hoop dat jullie mijn boek nog een beetje leuk vinden duss ik ga nu maar stoppen met praten fijne vakantie!!!

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now