....

209 9 0
                                    

P.o.v Nina

--- 1 week later---

Mijn ouders zijn nog steeds niet terug. Niall en ik regeren Amerika nu een week en het gaat ons best goed af. We hebben een soort van opkomende crisis vermeden en One Direction heeft een paar keer in Amerika opgetreden. James begon iedere keer te lachen bij Niall zijn solo. Bij Louis zijn solo begint James meestal te huilen. We weten eigenlijk niet waarom als Liam zingt houd hij zijn handjes bij elkaar het is echt super schattig.

Nu weer even terug naar mijn ouders. Ze zijn nog niet terug wel weten we waar ze zitten. Ze zijn meegenomen door mensen die geen koningen meer willen. Ze worden op dit moment bevrijd. We weten niet hoe ze eraan toe zullen zijn. Helaas heeft de pers wel doorgekregen dat mijn ouders ontvoerd zijn. De hele wereld weet er nu van en eerlijk gezegd is dat erg irritant. Overal waar ik heen ga met James zijn camera's. James vind de camera's nu helaas al een stuk minder leuk dan eerst. Iedere keer als ik nu met James ga joggen rent de pers mee. Ook mijn bodyguards rennen mee. Eerst wilden ik niet gaan joggen met James maar mijn bodyguards vonden dat ik niet snel en lang genoeg weg kan rennen voor de pers. En ik moet toch met James naar buiten dus nu loop ik iedere dag in de paleistuinen een rondje hard. De pers rent dan om de hekken heen erg grappig om te zien maarja.

3 uur later

Mijn ouders zijn gevonden! Ze hebben eigenlijk helemaal niks op een beetje ondervoeding na. Ze hebben nadat ze bevrijd waren meteen een persconferentie gegeven. Niall en ik gaan nu ons tijdelijke leven nog even lijden. Niall gaat een concertenreeks tegemoet en ik ga met hem mee op staatsbezoeken.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now