Nieuws

314 10 0
                                    

P.o.v Nina

Ik ben nu al 5 maanden zwanger en het valt tot nu toe wel mee. Morgen gaan Niall en ik naar het ziekenhuis voor een echo. We krijgen dan te horen of we een jongen of een meisje krijgen. De fans en het volk weten nog niet dat ik zwanger ben omdat ik steeds wijde kleding draag. Helaas word het nu warmer dus kan ik niet alleen maar warme truien dragen want dat zal ook opvallen. Straks gaan we met de jongens en hun vriendinnen naar Disneyland Florida. Ik mag waarschijnlijk in bijna geen attracties maar dat maakt mij niet uit.

Yeah we zijn in Disneyland en het is echt super mooi weer. Niall en Louis zijn super druk en staan de hele tijd te springen. Ook ben ik niet de enige die niet in de attracties mag want Eleanor heeft vanochtend verteld ook zwanger te zijn. Ze is nog maar 1 maand maar toch. We lopen rustig achter de jongens aan die helemaal druk zijn. De bodyguards lopen nu wel vlak achter mij omdat Niall dat wilde voor de baby. Zelf vind ik het eigenlijk ook wel fijn. De jongens gaan in een hele hoge achtbaan samen met Kim. Perrie vond de achtbaan te eng dus die blijft bij ons. We gaan op een bankje zitten en wachten tot de jongens kunnen. We hebben van die fast lane tickets dus de jongens hoeven niet lang in de rij te staan. Ik zie dat ze al in kunnen stappen en dat het karretje vertrekt. Niall kijkt naar mij en stuurt mij een kushandje die ik op mijn buik druk. Als de jongens weer uit de achtbaan komen kopen ze een paar foto's want ze zijn echt super leuk. Niall pakt mijn hand en we lopen richting het spookhuis waar ik wel in mag. Niall slaat zijn arm om mijn middel en legt zijn hand beschermend op mijn buik. Ik geef hem een kus tot we onderbroken door een heleboel flitsen. We trekken terug en als ik naar links kijk zie ik een paar fotografen staan en een cameraman die staat de filmen met een interviewer. Niall slaat weer zijn hand beschermend om mijn buik en we lopen snel naar het spookhuis. 'Niall en Nina waar bleven jullie nou?' Vraagt Louis. "Er is paparazzi'' De jongens schrikken wat. 'Dan gaan we zo weg' zegt Zayn. 'Heeft iedereen gedaan wat ie wilden doen?' Vraag ik. Iedereen knikt en we lopen de attractie weer uit. Helaas hadden we dat niet moeten doen want voor ons staan een hele boel interviewers fotograven en camera's. We lopen snel het spookhuis weer in op zoek naar een medewerker. Ze helpt ons via de nooduitgang de attractie uit waar ze ons overgeeft aan de manager van het park. 'Mag ik jullie wat vragen?' Vraagt de manager. We knikken allemaal. 'Wat zouden jullie ervan vinden als we het park voor een maand omtoveren tot 1D world? En dat fans over de hele wereld dan kaarten kunnen winnen om een dag te komen?' We kijken elkaar aan en knikken dan enthousiast ja. "Maar dat moet u bespreken met ons management.' Zegt Liam wijs. De man knikt en lijd ons verder maar de uitgang.

Als we thuis zijn kijk ik even op sterrennieuws. Iedere ster zegt dat ze niet kijken naar hun eigen nieuws maar ondertussen zijn hun de gene die die sites het meest bezoeken. Er staan 5 nieuwe nieuwtjes.
-Beyonce brengt nieuwe single uit
-Ariana Grande en Big Sean?!
-Selena en Justin weer on?
-One Direction in disney world
-Nina Horan zwanger?!

Snel druk ik op het bericht Nina Horan zwanger. Ik lees het stuk.

Vandaag waren One Direction met hun vriendinnen in Disneyland Florida. Nina Horan de vrouw van Niall en de kroonprinses van Amerika was ook mee. Tot grote verbazing ging ze in geen enkele achtbaan of wilde attractie. Toen er een heleboel pers op de groep aan het wachten was sloeg Niall zijn hand om Nina maar ook om haar buik alsof hij iets wilt beschermen? We hebben voor u ook nog wat extra informatie opgezocht en het schijnt dat de huidige Koning en Koningin heel graag een kleinkind willen. Ook droeg Nina de afgelopen 2 maanden wijde kleding en poste ze een paar keer dat ze ziek was. Is Nina Horan zwanger? Wij denken van wel en als het zo is gefeliciteerd Niall en Nina! Wij zijn blij voor jullie.

Niall heeft meegelezen en heeft nu een big smile op zijn gezicht net als ik. 'Eigenlijk moeten we nu een soort van hint op Twitter plaatsen' zeg ik. Niall knikt enthousiast. 'Op welk Twitter account?' Vraagt Niall. 'Zullen we op die van mij en dat jij hem dan favoriet en retweet?' Niall knikt en ik pak mijn telefoon. Ik plaats iets wat vrij weinig zegt maar als je van ieder eerste woord de eerste letter neemt dan krijg je @ninaaa: is zwanger. (Alleen het is zwanger deel) Niall retweet en favoriet de tweet en we kijken naar de reacties. Heel veel mensen favorieten en antwoorden iets als 'Nini forever' of 'ik hou van ook van appels!' Ik had namelijk in die tweet iets gezegd met appels. Niemand heeft het eigenlijk door behalve de mensen die het al weten zoals de jongens. Harry plaatsten ook als reactie @Harrystyles: hahahaha de rest van de jongens favoriete de foto. Niall en ik houden de reacties in de gaten maar niemand lijkt het te begrijpen. 'Niall misschien kunnen we het beter gewoon bekend maken dan krijgen we ook minder vragen en haat.' Zeg ik. Niall knikt 'maar babe bespreek het wel even met je vader' ik knik en loop meteen naar mijn vader zijn werkkamer toe.

Mijn vader vond het een goed plan om iedereen van mijn zwangerschap te vertellen. Vanavond gaan we in een speciaal soort interview het vertellen. (Net als hoe Beatrix vertelde dat ze ging aftreden) Nu word het bericht in heel Amerika verspreid dat vanavond om 19:30 het koninklijk huis iets belangrijks te zeggen heeft. Na het bericht zullen we een persconferentie houden en daarna nog even op het balkon naar de mensen zwaaien die voor het paleis staan. De stylisten hebben een speciale jurk voor mij waarbij je ziet dat ik zwanger ben. Eerst zal het shot namelijk niet op mijn buik gericht zijn. In het paleis is iedereen aan het regelen en doen terwijl Niall en ik douchen en onszelf een beetje vermaken.

---paar seconden voor live gaan---

Alle nationale zenders stoppen straks voor 30 minuten met uitzenden. Op net 1 zal het 'interview' uitgezonden worden. Er staan hier 6 camera's 2 voor Amerika, 1 voor Europa, 1 voor Australië en die andere weet ik niet precies. Het zal wereldwijd uitgezonden worden maar in andere landen niet op belangrijke zenders maar gewoon zoals veronica in Nederland is.

Het rode lichtje boven de camera gaat aan en we zijn live. Mijn vader begint wat met praten en eerlijk gezegd verveel ik me wat. Niall volgens mij ook want hij speelt met mijn ring en mijn hand. Na een paar minuten is mijn vader uitgepraat en mogen Niall en ik. 'Hallo allemaal' zegt Niall. Ik kijk hem glimlachend aan. Mijn vader heeft alleen maar gepraat over hoe blij hij is met het volk enzo maar niet over de baby of mogelijke zwangerschap. Ik vervolg Niall. 'Vandaag zijn Niall en ik gespot in Disneyland. Na ons uitje kwamen er heel veel roddels over dat ik mogelijk zwanger ben. Op deze roddel heb ik vervolgens ongemerkt op gereageerd. Ik heb vandaag namelijk dit getweet.' Achter ons hangt een doek waar we dingen op kunnen projecteren. Mijn tweet verschijnt. 'Ik vraag jullie allemaal om de eerste letters op een briefje te schrijven. En wat er dan uitkomt verschijnt nu.' Op het scherm worden de eerste letters dik gedrukt en ze vormen de zin Nina is zwanger. 'Ik ben inderdaad zwanger. Niall en ik zullen een zoon of dochter krijgen. Wanneer de baby komt houden wij nog een verrassing. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie aandacht. Ik heef Niall een kusje op zijn wang en de camera stopt. Mijn vader knuffelt ons 'jullie hebben het super gedaan!' Mijn moeder knikt instemmend en Niall geeft mij een zoen. 'Maar nu moeten jullie snel naar de pers. Wij gaan ook mee.' We knikken en lopen naar de pers kamer waar de mensen geduldig wachten tot de deur opengaat. Langzaam doe ik de klink omlaag en lopen we naar binnen. Ik word helemaal gek van alle vragen en foto's. Onze woordvoerder vraagt gelukkig om stilte en gelukkig luisteren ze allemaal. 'Welkom allemaal en bedankt dat jullie gekomen zijn.' We gaan zitten met een microfoon voor ons.
'Meneer in het blauw u mag beginnen'
"Wat hopen jullie dat het word?"
Niall en ik kijken elkaar aan hier hebben we het al over gehad. Niall antwoord.
'Dat maakt niet zoveel uit als het kindje maar gezond is'
De man knikt en bedankt ons.
Nu wijst Niall iemand aan.
'Nina hoe is het voor je om van onbekend naar de bekendste persoon ter wereld te gaan?'
"Ehm nou ik denk niet dat ik de bekendste persoon ter wereld ben maar het is soms wel lastig om niet meer rustig over straat te kunnen zonder bodyguards. Maar ik zou niks liever willen dan nu ik ben gelukkig"
Weer bedankt de man en nu wijs ik weer iemand aan.
'Ik heb een vraag voor de koning. Hoe vind u het dat u in zo'n korte tijd een dochter heeft een schoonzoon en nu ook een kleinkind'
"Ik vind het geweldig en ben erg trots op Nina en Niall ze doen wat ze leuk vinden maar houden ook rekening met iedereen."
Ik glimlach naar mijn vader. Na nog een paar vragen moeten we weer gaan. We lopen de kamer uit regelrecht naar het balkon. Buiten staan een heleboel mensen allemaal te juichen als we naar buiten stappen. Ik krijg een kriebelend gevoel als Niall mijn hand vast en al die mensen staan te juichen om ons. Ik pak Niall zijn hand en we staan gewoon even naar iedereen te zwaaien. Niall draait mij naar hem toe en geeft mij een zoen. Onze lippen passen perfect op elkaar en na even vraagt hij om toestemming. Ik murmel tegen zijn lippen 'maar het hele volk kijkt' ik voel dat Niall zijn schouders op haalt en ik geef hem toestemming. Alle mensen beginnen te juichen en we trekken weer terug. We zwaaien nog even en lopen dan weer naar binnen. 'Ik hou van je Niall' en ik geef hem een kusje. Hij vraagt om toestemming en die geef ik hem we lopen half zoenend door het paleis heen. Als we in ons stuk komen lopen we naar de slaapkamer waar ik doodmoe op mijn bed val net als Niall. Vandaag was een super leuke maar vermoeiende dag. Voordat ik kan gaan slapen moet die vervelende jurk nog uit. Het is een soort baljurk achtig iets en hij zit als een corset om mijn borsten heen en bij mijn buik is ie strapless dus mijn buik kan gewoon erin.

------
A/N
Ik vroeg me af of jullie het boek niet te snel vinden gaan?
En voor de rest ik heb 3.4k lezers!!!!! Ik snap niet dat jullie dit lezen ik vind het echt slecht.
Dit boek krijgt nog 2 of 3 hoofdstukken denk ik tenzij ik heel veel inspratie krijg maar dat denk ik niet:(

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now