Glazen huis

342 10 0
                                    

P.o.v Nina

Vandaag is se eerste dag van de serious request actie. Vorig jaar is er 13 miljoen opgehaald.(ik weet niet of dit klopt) Dit jaar gaan ze proberen nog meer geld in te zamelen. De jongens gaan helpen door vandaag hun actie bekend te maken in het glazen huis. Nog niemand weet dat wij daar heen gaan. Er zijn wel geruchten maar de radio dj's hebben verzekerd dat het niet waar is. De dj's weten ook niet dat ze komen alleen de bewakers van de jongens en die hebben geheimhouding plicht.

We zijn nu allemaal verkleed en zitten in een gewone gehuurde auto zodat we niet opvallen. We gaan via een winkel waar we ons moeten melden naar binnen. De jongens gaan in het huis hun actie bekend maken. Kim en ik weten zelfs nog niet wat hun actie is. Wel weten we dat ze ook iets voor de veiling gaan geven. Volgens mij een gitaar met de handtekeningen van de hele band ofzo.

---aangekomen bij het glazen huis---

Jullie mogen het huis in lopen! De bewakers staan verkleed rond het glazenhuis en vooral bij het glas en bij de zwakke punten. Ja het is een hele operatie geworden. We stappen het huis in en we worden verwelkomt door de dj's. Ze beginnen een beetje te praten met de jongens in het Engels. Zayn vraagt of hij even mag uitzenden en de dj die aan het draaien is kijkt hem raar aan. 'Kan jij dat?' Zayn knikt en gaat zitten. De dj wilt wat dingen aanwijzen maar Zayn weet precies hoe alles werkt want hij maalt zelf ook wel eens een remix ofso. De andere jongens gaan om Zayn heen staan. De dj's staan nu nog verbaasder te kijken. Zayn begint te praten 'heey allemaal willen alle 1D fans even opletten?' De dj's kijken ze weer raar aan. Kim en ik lopen naar de dj's toe en fluisteren wie de jongens eigenlijk zijn. De dj's krijgen grote ogen maar beginnen dan te grijnzen. Kim en ik lopen naar de jongens en nemen de microfoon over. 'Dames en heren iedereen kent deze 5 jongens en misschien mij ook wel en Kim ook wel. Ik trek mijn pruik af en Kim ook. 'Wie zouden deze 5 jongens zijn?' Vraag ik. De dj's lopen nu ook naar ons toe 'dames en heren er gaat hier iets heel bijzonders gebeuren en jullie zijn hier getuige van!' "Wij wisten hier zelf ook niks vanaf!" Je hoort veel gemompel. 'Dit zijn de mannen van ONE DIRECTION!!' Gillen de dj's tegelijk! De jongens halen hun vermomming weg en lachen.

Iedereen is weer een beetje bijgekomen van het feit dat de jongens nu in het glazen huis staan. Heel Twitter staat er vol mee en #1dsr is nu trending topic over de hele wereld. De jongens zelf hebben ook wat dingen getweet.
@niallhoran: serious request!
@harrystyles: respect voor de dj's die zichzelf op laten sluiten voor zo'n doel!
@realliampayne: trots dat wij kunnen meehelpen met deze actie!
@LouisTomlinson: geweldig hoe mensen elkaar helpen in het glazen huis #seriousrequest
@zaynmalik: wat een geweldige dj's met een geweldige actie!

Ook hebben de jongens wat info over het glazen huis geplaatst. Kim en ik plaatsen een foto van de jongens voor het bord van serious request. De dj's vroegen zich af of de jongens nog een leuke actie hadden. 'Wij hebben van de week een nummer geschreven over serious request deze zetten wij in de itunes store en het bedrag wat hiermee opgehaald word gaat allemaal naar serious request maar dit bedrag word pas de laatste dag bekend gemaakt en gegeven alles wat er daarna nog binnenkomt word daarna nog gestort voor het jaar daarna.' Ze gaan nu het nummer opnemen samen met de dj's.

Het nummer is opgenomen en word nu een beetje bewerkt. De jongens hebben het opgenomen nummer doorgestuurd naar de studio waar hij helemaal bewerkt word. Als filmpje erbij hebben ze gewoon het zitten in het glazen huis met de bezoekers op de achtergrond. Ook mogen de jongens helpen met het bedrag van vandaag bekend te maken. De dj's zijn blij dat de jongens er zijn want serious request is nu wereld nieuws! Ze kunnen zien dat er extra word aangevraagd. Door alle extra aanvragen hebben ze een extra radiozender aangemaakt waar ze gewoon de hele tijd aangevraagde nummers draaien. Er zijn ook al heel veel one direction nummers aangevraagd. De jongens gaan straks één nummer live zingen. We mogen ook zo'n drankje proeven. De dj's mogen namelijk niet eten. De jongens mogen wel eten maar willen ook graag dat drankje proeven vooral Niall die helemaal gek is van eten.

Voor ons staan 7 drankjes voor de jongens Kim en mij. Ze zien er vies en groen uit. De dj's zitten vooral heel hard te lachen dat we het vrijwillig gaan proeven. De dj's tellen af en we nemen allemaal tegelijk een slok en man wat is dat vies. Louis spoog het meteen terug in zijn beker en Niall dronk het rustig op. 'Dit vult echt!' Roept Niall dan direct. De dj's kijken Niall vreemd aan en Niall geeft ze een glimlach.

De jongens gaan nu het bedrag van vandaag bekend maken! Het rooster van deze week voor de dj's is ietsje omgegooid de jongens komen dag 3 ook nog een keer langs maar dan mogen fans vragen stellen voor €1.- per vraag! De jongens hopen dat dit ook veel geld op gaat leveren. We zitten er zelfs aan te denken om volgens jaar tegelijk als dit glazen huis er zelf ook een te maken en dan ook met elkaar samenwerken en in contact staan. De dj's gaan na de bekendmaking ook nog even een interview met de jongens houden.

We mochten met met zijn alle het eerste bedrag vertellen en je raad het nooit er is al 3,9 miljoen euro opgehaald. Ik weet ook al de tussenstand van de song over serious request wat overigens nu ook het nummer is van serious request. Het is nu al een heel hoog bedrag en ik weet zeker dat er nog meer bij gaat komen! Ik heb ook nog wat met de dj's gepraat. Ze vonden het heel leuk dat wij er waren en ook vooral dat Kim en ik Nederlands zijn. De dj's hopen vooral een record binnen te halen en ik denk dat dit wel gaat lukken.

---interview---
De dj's beginnen het interview en het is heel leuk! Ze vragen ook waarom ze eigenlijk gekomen zijn en hoe dat ging enzo. Ook werd er gevraagd naar de relaties toen dat werd gevraagd gaf Niall mij een zoen. De jongens antwoorden op alles. Vooral het antwoord op de vraag hoe ze gekomen zijn vinden de luisteraars leuk. 'Nina vertelde ons heel enthousiast over de actie ieder jaar. Louis en Niall vonden het erg leuk en waren meteen begonnen met acties te verzinnen. Terwijl we acties aan het verzinnen waren had Nina de radio zacht gezet en heeft ze met jullie gebeld. Wij konden daar niks van verstaan want dit ging allemaal in heg Nederlands.' De dj's bedanken ons nog want ze vinden het echt heel erg leuk dat wij geweest zijn.

A/N
Heey
Ik vind het echt heel leuk om te schrijven en eigenlijk schrijf ik het vooral omdat ik het leuk vind om te doen maar vinden jullie niet dat ik te weinig vanuit de personen vertel want hier twijfel ik namelijk over... Dus ik zou het echt super vinden als jullie dat zeggen want dan kan ik dingen verrbeteren:)

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now