De wedstrijd

328 10 0
                                    

P.o.v Niall

Ik vind het echt heel lief dat Nina dit geregeld heeft, ze weet hoe erg ik van voetbal houd. Het team is echt tof ze spreken speciaal voor mii en Louis Engels en ze zeggen tegen niemand dat wij mee gaan spelen. De wedstrijd word ook gefilmd speciaal voor de fans zodat we na afloop deze op ons youtube account kunnen plaatsen. Ik hoop dat we gaan winnen.

We lopen het veld op en ik zie dat er niet heel veel publiek staat. Fans die ontdekt hebben dat we hier zijn worden niet toegelaten behalve als ze 5 spelers uit het elftal kunnen noemen. Best gemeen maar zo word ervoor gezorgd dat er geen opdringerige fans zijn. We spelen tegen het team wat boven aanstaat. Ik mag aftrappen samen met Louis. Ik schiet de bal naar Louis en hij schiet hem weer terug. Ik speel terug naar iemand uit ons team en ga mijn man verdedigen. Louis loopt naar voren. Ik krijg de bal en speel een diepte passé naar Louis hij neemt de bal aan en loopt hard naar voren. Hij schiet maar de keeper duikt en heeft hem. Zo gaat het nog een paar keer na 8 doelpogingen van Louis heeft ons team door dat we zoveel mogelijk op Louis moeten pasen. Dan krijg ik de bal en de weg voor mij ligt open. Er is niemand van mijn partij waar ik heen kan spelen dus ik sprint richting het doel. Vlak voordat ik wil uithalen word ik op de grond getrapt. Ik grijp meteen naar mijn knie. De jongen die dat deed kreeg rood en moet het veld verlaten. De verzorger loopt naar mij toe en geeft een soort stroomstootje aan mijn knie en op de een of andere manier doet hij geen pijn. Ik sta weer op. Ik hink nog een beetje maar het gaat wel weer. De scheidsrechter wijst naar de penaltystip we krijgen een penalty! Ik ga klaar staan en zie dat de keeper mij eng aankijkt. Ik neem een aanloop en schiet de bal recht in de kruising! Al mijn teamgenoten rennen op mij af en we vieren een kort feestje. De tegenpartij trapt af en ik onderschep de bal. Ik speel de bal naar Louis en hij haalt prachtig uit. De bal beland in het net yes 2-0!!! Weer vieren we een feestje. Dan klinkt het fluitsignaal we hebben gewonnen! Iedereen rent op ons af. We worden gevraagd om vaker te komen maar helaas hebben we een tour.

Ik loop naar Nina toe en til haar op en geef haar een zoen. Tussen het zoenen door mompel ik dat ze echt de beste vriendin is ooit. Ik merk dat ze glimlacht en ik zet haar weer neer.

Als we gedoucht hebben en klaar zijn vertrekken we weer. Ik pak Nina haar hand en neem haar mee. Als we weer thuis zijn kijken Louis en ik de video terug ik maak een kort filmpje van mijn doelpunt en het doelpunt van Louis ik stuur het filmpje door naar Louis en we zetten hem beide op Instagram en Facebook. Ik krijg heel snel heel veel reacties en likes. Als je goed kijkt zie je Harry en Kim op de achtergrond met elkaar zoenen en de rest die ons aanmoedigd. Gelukkig heeft nog geen fan het gezien want het zoen stukje gaat heel snel.

'NIALLLL en LOUISSS!' Dat is Harry die het filmpje ziet. Hij stormt naar beneden en begint te praten. 'Waarom zetten jullie een filmpje op Instagram waarin Kim en ik zoenend te zien zijn?!' "Nou dit is de aanloop tot het doelpunt van Louis." Zeg ik dan. 'Maar Harry wat is er zo erg aan?' Nou gewoon nu gaan de fans verkeerd denken enzo ben ik bang e straks wil Kim het uitmaken omdat ze veel haat krijgt.' Dat zal wel meevallen zeg ik tegen hem om hem gerust te stellen. Kim houd ontzettend veel van jou.

P.o.v Nina

Ik ben blij dat Niall het voetballen zo leuk vond net als Louis. Mijn neef was ook heel blij want ze hebben gewonnen van 1 van de beste teams van de regio. Hij vroeg zelfs of Niall en Louis niet vaker mee konden spelen. Ze willen dat wel maar dat kan bijna niet met de tour enzo. Maar gelukkig zijn ze altijd welkom en mijn neef heeft Niall ook al goedgekeurd.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now