Het concert

367 11 1
                                    

----waarschuwing een beetje dirty hoofdstuk------

P.o.v Nina

Vanavond is het concert maar Lou komt straks alvast met de kleding. Het blijkt dat management dat al een stuk eerder bedacht had samen met Lou. Ook was er nog iets wat Kim en ik niet mochten weten.

-4 uur later-

Kim en ik zijn nu de jongens klaar aan het maken. Management heeft van te voren al de oranje voetbal shirts geregeld met hun naam. Vandaag doe ik de jongens hun haar. Harry en Louis hun haar mag ik oranje spuiten. Ik trek Louis omhoog als ik probeer te spuiten zet hij snel een stap naar voren en spuit ik dus mis. 'Louis blijf staan!' Roep ik. Maar Louis probeert weg te lopen. 'Ik wil geen oranje haar!' 'Louis je weet dat wortels ook oranje zijn?!' Haha zijn ogen worden groot 'mijn haren worden wortels!' Roept hij. Ik grinnik rare jongen....

Nu is Niall aan de beurt. Ik maak bij Niall een soort kuif. Hij bijt op zijn lip en weet dat ik daar niet tegen kan. Ik draai zijn stoel om en ga op zijn schoot zitten hij kust mij in mijn nek. 'Niall die zoen van jou is nog steeds zichtbaar dus niet doen!' Hij grinnikt. Ik sta weer op en ga verder met zijn haar. Zijn haren zijn vrij snel klaar want hij loopt niet weg.

Zayn heeft zijn eigen haar al gedaan waar natuurlijk ook niemand aan mag komen. Lou heeft ons al verteld dat we dat beter gewoon aan Zayn zelf over kunnen laten want als wij het doen haalt hij het eruit en doet hij het zelf over-_-
Als alle jongens klaar zijn moeten ze hun stem opwarmen. Kim en ik wilde nog wat oefenen met vrouwen make-up dus maakte we ons zelf ook op. Nouja eigenlijk had Harry aan mij gevraagd of ik Kim ook klaar wilden maken en het viel op als zij dan opgemaakt was en ik niet. Ik vraag me af waarom hij Kim opgemaakt wilt hebben?!

-het concert begint-

Kim en ik staan aan de zijkant van het podium naar het concert te kijken. De fans zijn geweldig. Kim en ik gaan helemaal mee in het concert. Dan komt little things op. Harry en Niall lopen richting ons en ik denk dat ik al weet wat ze gaan doen. Ik kruip snel achter een boks. Ik zie dat Kim te laat is maar Kim roept 'ik ga alleen mee als Nina ook meegaat en ze wijst naar mij. Niall loopt op mij af en tilt mij over zijn schouder. Kim word ook opgetild door Harry. Niall begint 'hallo allemaal waarschijnlijk kennen jullie dit prachtige meisje wel dit is Ninaaa!' Ik zwaai verlegen terug en veel fans gaan ook zwaaien. Dan begint Harry 'en dit meisje mijn vriendin' en hij geeft Kim een kus. Natuurlijk moet Louis weer roepen 'get a room!' Waardoor hij het romantische momentje verpest. Iedereen begint er wel om te lachen. De jongens beginnen met zingen van little things. Niall houd de hele tijd mijn hand vast maar trekt mij wel de hele tijd mee. Als ik goed kijk kan ik een zee van oranje zien. Echt heel veel mensen weten van de twitcam en ook heel veel mensen weten van mijn zuigzoen.

Na het liedje geef ik Niall een lange zoen. Harry en Kim doen hetzelfde terwijl de andere jongens gewoon een beetje met het publiek aan het dollen zijn.

Ik geef Kim een knuffel. 'nu weet iedereen van jullie relatie dat is echt super! En dan kan je morgen ook mee naar de tv zenders! Als ik dat gezegd heb voel ik 2 armen om mij heen. Ik draai me om en zie Niall. Niall en ik zoenen elkaar en het word al gauw een tongzoen. Na een paar minuten trekken we terug en happen we een beetje naar adem. Niall wilt weer zijn lippen op de mijne duwen maar ik wijs hem af en duw hem richting de douche. 'Nina ga je mee douchen?' Ik begint te lachen om zijn pruillipje maar ik schud nee. De jongens zijn elkaar een beetje van de bank aan het afduwen, 'stelletje kleuters!' "Hey dat hoorde we' riep Liam daarna. Als Niall weer binnenkomt in de kleedkamer kijkt hij ons raar aan.

We lopen met ze alle naar de auto zodat iedereen kan slapen.

Als ik de volgende ochtend wakker word zie ik dat het 9 uur is en we hoeven pas om 14:00 bij de tv studio te zijn. Ik loop naar beneden en zie dat iedereen al wakker is. Ik loop weer terug naar boven en maak Niall wakker die naast mij sliep. Dan lopen we hand in hand naar beneden. De jongens hebben bedacht dat we in de ochtend truth or dare gaan spelen. Ik grinnik.

P.o.v Kim
Na een tijdje zijn we uitgespeeld. .

Harry gaat naast mij liggen. Ik ril van de kou en Harry het door. Hij trekt mij naar zich toe hij legt zijn arm om mij heen ik merk dat hij zijn hand expres om mijn middel leg. Ik pak zijn hand en breng hem iets naar boven. Ik weet dat Harry dit heel fijn vind maar ook wel spannend net als ik. Ik heb het al een keer gedaan maar dat was niet fijn die jongens ging veel te wild en deed mij pijn. Harry weet dit dus ik hoop dat hij wel voorzichtig doet.

Als ik de volgende ochtend wakker word lig ik heerlijk in de armen van Harry. Ik heb heerlijk geslapen we zijn gister niet verder gegaan. We vinden het allebei nog te vroeg. Ik val weer in slaap.

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now