Geheimen deel 2

290 7 0
                                    

P.o.v Nina

De jongens zijn net begonnen met het concert. Toen Kim en ik ze aan het klaarmaken waren zaten de jongens de hele tijd op hun mobiel en mocht ik niet meelezen. Ook zag ik dat ze veel blikken naar elkaar gaven. Wat waren die nou aan het uitspoken nu op het podium zijn ze ook al zo nerveus. 'Kim valt het jou ook op dat die jongens zo zenuwachtig zijn?' Kim knikt maar ik merk dat ze een beetje afwezig is.

Het concert is bijna afgelopen vlak na de wissel deed Kim haar handen op mijn oren en deed nog een speciaal antigeluid ding op mijn hoofd want blijkbaar ging er wat gebeuren wat ik niet mocht weten. Ik zie dat de jongens stoppen met zingen en Kim vragend aankijken Kim knikt en ze beginnen te praten. Ik baal nu zo dat ik niet kan liplezen. Het hele stadion barst in gejuich uit en wonder boven wonder hoor ik nog steeds niets. Kim haalt mijn antigeluid ding weer van mijn hoofd en iedereen doet alsof er niks gebeurt is.

Het concert is afgelopen de jongens zijn nog steeds zenuwachtig en Niall al helemaal. Steeds als ik vraag waarom ik een koptelefoon opmoest doen ze net alsof ze me niet horen en op hun telefoon zitten of ze beginnen ergens anders over of ze gaan met elkaar praten. Ook kan ik mijn telefoon nergens vinden:( plots staat Niall op en trekt hij mij mee.

Niall en ik lopen nu naar buiten hij heeft gedouchte en is weer helemaal fris. Hij trekt mij mee. 'Babe wil je deze blinddoek even om doen?' Ik knik en hij bind hem om. Ik merk dat we gaan lopen en plots staan we stil ik hoor wat gefluister en het lijkt alsof ik Liam herken maar ik weet het niet zeker. Dan voel ik weer dat Niall mijn hand pakt en hij trekt mij mee. We staan volgens mij in een lift want ik heb het gevoel dat we naar boven gaan. Dan hoor ik iets opengaan en begint Niall weer te lopen hij trekt mij niet mee dus roep ik hem maar 'Niall!' Ik hoor weer voetstappen 'sorry ik vergat je heel even" ik begin te grinniken ik merk aan zijn stem dat hij zenuwachtig is. We lopen verder en we stoppen weer. Niall haalt mijn blinddoek af. We staan boven op een gebouw! 'Niall dit is zo mooi!' Niall knikt en wenkt me. 'Nina moet je daar kijken! Hij wijst naar een grote groep mensen ze vormen iets. Het zijn directioners! Dan zie ik dat Niall een soort luidspreker pakt. 'Lichtjes aan!' Roept hij. Ik zie opeens allemaal lichtjes die mensen omhoog houden. Ik kijk wat de lichtjes vormen ik kom op de eerste 3 woorden ;wil je met .... Ik kijk vragend naar Niall dan gaat hij op zijn knieën 'lieve Nina wil je mijn vrouw worden, Nina wil jij met mij trouwen?' Ik kijk hem aan en knik voorzichtig dan zeg ik iets luider ja en geef ik hem een knuffel we drukken onze lippen op elkaar en ik hoor allemaal gefluister. Dan krijgt Niall een berichtje binnen. Ik zie dat Niall iets terugstuurt en binnen een minuut staat iedereen beneden te juichen. Waarschijnlijk was dat een berichtje naar een van de jongens. Ik geef Niall nog een zoen 'dus daarom was je zo zenuwachtig tijdens het concert!' Hij knikt verlegen. Ik wil hem nog een zoen geven maar de jongens komen ook het dak op en geven mij en Niall een knuffel. Ik kijk naar mijn ring ik ga echt trouwen met Niall!

We liggen allemaal in bed in de bus. Eerst zijn Niall en ik even naar alle directioners geweest ze waren heel lief en vonden het super leuk. 'Niall zullen we morgen lekker niks doen?' Niall schud zijn hoofd 'ik heb een verrassing voor je morgen.' Ik knik en geef hem een zoen. Hij trekt mij naar zich toe 'wat voor verrassing?' "Dat kan ik toch niet zeggen babe dan is het geen verrassing meer." Ik grom wat terug. 'Kunnen jullie stil zijn we willen slapen!' 'Jahaaa' roepen Niall en ik tegelijk. Vlak voordat ik het kussen raak vallen mijn ogen al dicht en val ik in slaap en droom ik over de bruiloft en over mijn echte vader en de toekomst.

Vandaag heeft Niall een verrassing voor me en hij wilt niet vertellen wat voor een. Wel weet ik dat we met het vliegtuig gaan.

We zitten in het vliegtuig het is een privévliegtuig waardoor ik niet kan weten waar we heen gaan. Maar er komt wel steeds een stewardess langs misschien kan ik het aan haar vragen. Ik zie haar op dat moment aanlopen 'mevrouw waar gaat dit vliegtuig eigenlijk heen?' Ze kijkt me raar aan maar antwoord dan toch 'dit vliegtuig vliegt naar Amerika.' Ik kijk Niall triomfantelijk aan. 'Niall mijn liefste wat gaan we in Amerika doen?' "Schat dat kan ik je niet zeggen dat mag niet.'' Ik kijk hem nep boos aan en hij geeft mij een glimlach. De glimlach waar ik verliefd op ben geworden als Niall lacht moet iedereen gewoon lachen je kan hem niet haten.

Het vliegtuig land en ik kijk naar buiten maar we landen niet op het vliegveld maar ergens in een soort tuin. Ik kijk naar het gebouw wat ik in de verte kan zien. Het lijkt op het witte huis daar is mijn vader! Ik wil mijn vader heel graag ontmoeten. Je zal wel denken waarom haat ze hem niet? Nou omdat hij mij ergens anders zonder pers liet opgroeien en daar ben ik hem heel erg dankbaar voor want ik merk dat dat wat ik nu meemaak met Niall heel zwaar is en ik denk dat dat als kroonprinses nog zwaarder is. En Niall heeft verteld dat hij ook mijn echte vader de koning dus gevraagd heeft om mij ten huwelijk te vragen.

We lopen met begeleiding het witte huis in. Jeetje wat is het groot. Links is het privé gedeelte met de slaapkamers enzo. Rechts zitten vergaderzalen en kantoren. Ook zit er een sportdeel. We lopen rechtdoor waar een gigantische eetruimte is. Ik vraag aan een soort bewaker of hier altijd gegeten word de bewaker schud zijn hoofd 'meneer en mevrouw ik bedoel uw ouders eten meestal in de kleinere woon/eetkamer die hier naast is. Daar komen ook alleen maar familie en vrienden. Deze eetkamer is voor als er bijvoorbeeld andere wereldlijders hier komen eten.' Niall en ik knikken. Niall pakt mijn hand vast en de bewaker wenkt ons naar de persoonlijke woon/eetkamer we openen de deur en de bewaker blijft bij de deur staan.

Uw ouders komen zo. Ik knik en we lopen naar binnen. Ik dacht dat Niall een groot huis had maar dit is gewoon giga. Niet dat Niall een klein huis heeft en het maakt me eigenlijk niet zo veel uit. 'Bedankt Niall' "waarvoor bedankt?'' 'Voor mij ten huwelijk vragen en mij hier heen te brengen en gewoon voor mij gelukkig te maken' "jij dan ook bedankt'' we kijken elkaar aan en schieten dan ouderwets in de lach op dat moment komen mijn ouders binnen. Ze kijken ons lachend aan. Ik sta op en loop naar ze toe en geef ze een knuffel. Ze geven mij een knuffel terug. Niall geeft ze een hand. Mijn vader begint te praten 'Gefeliciteerd ik las het vanochtend in de krant' in de krant? Vraag ik. Mijn ouders knikken ja jullie stonden op de voorpagina. Ik kijk Niall vragend aan hij knikt 'we zijn wereld nieuws' ik krijg een kleine glimlach op mijn gezicht. Mijn ouders ook. Maar dan kijkt mijn vader weer serieus en ik kijk hem vragend aan. 'We willen binnenkort bekend maken dat jij mijn dochter bent.' Ik kijk hem lang aan en knik dan. 'De wereld heeft er recht op' mijn ouders kijken me raar aan Niall knikt alleen maar. 'Niall jij moet ook weten dat als je met Nina trouwt je waarschijnlijk ooit koning word.' Niall knikt 'ja' en we weten dat je nu wereldberoemd bent maar dan zal je ook serieus bij andere lijders bekent staan. We denken dat jullie het beide aankunnen wel willen we een soort acceptatie van het volk want anders trouwen jullie en staat de volgende koning al zo'n beetje vast terwijl sommige mensen daar ook op tegen zullen zijn. Wel is er iets heel belangrijks jullie zullen niet zoals mij regeren er komt een soort president die in de kamer gaat werken en naar vergaderingen gaat enzo. Jullie hoeven alleen maar lintjes door te knippen en handtekeningen zetten onder belangrijke papieren maar dat moet voor jullie beide geen probleem zijn?' We schudden ons hoofd Niall is wel gewend aan handtekeningen zetten.

We hebben veel met mijn ouders besproken. Ze vinden het heel leuk dat ik goed kan zingen maar denken dat ik beter bekend kan maken dat ik dat ben en dan ermee te stoppen. Dat vind ik wel jammer maar Niall en ik krijgen als we getrouwd zijn ook een soort van koningslessen. We hebben besloten volgende week bekend te maken dat ik de verloren dochter ben en dan ook gelijk dat ik de onbekende zangeres ben maar dat ik mijn taak op dat moment belangrijker vind. Niall heeft het management ook al gebeld en die zijn er heel blij mee. Ze zeggen dat het goede publiciteit zal zijn voor de band. Ik ga ook nog door met mijn baan als styliste maar na de tour zal ik stoppen na de tour gaan Niall en ik als het goed is ook trouwen!

---------------------------------------------
Wat vinden jullie ervan ik ben er zelf best wel tevreden over:) en ik weet dat als de kroonprinses trouwt de aangetrouwde persoon geen koning is maar prins maar ik vind het leuker als hij gewoon koning word:)

X

Stylist en of prinses// one direction Dutch fanfictionWhere stories live. Discover now